Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Umík já mám strašný strach, že se něco pokazilo, skoro rok už jsme se snažili.. ![]()
Takhle na začátku ti je buď a nebo, ale zbytečně se nestresuj a testy si už taky další nedělej ať nemáš zbytečně strach. Rok je u zdravého páru normální doba.
Síla čárky nic nevypovídá o prosperitě těhotenství. Za dva týdny bez k lékaři.
TT by sis měla dělat z ranní moči, kde je hladina hormonu hCG největší… Jinak pokud ti nedorazilo krvácení a menstruaci meškáš, tak bych se nestresovala (i když chápu tě).
Příspěvek upraven 06.05.21 v 17:12
A který je poslední? Jelikož ten z pravé strany není na HCG ale LH na měření ovulace
Síla čárky nic neznamená. Je ovlivněna značkou testu, kolik má konkrétní test barviva, jak moc mas koncentrovanou moč atd. Těhotná jsi další testy dělat netřeba, už z toho nic nevyctes.
Odpoledne může být čárka slabší než z ranní moči zvlášť na začátku a ten poslední test je ovulacni.
Dělej jednou značkou, ve stejný čas, ob den, ale sila čárky o prosperite těhotenství nic neříká. Navic proc používáš ovulační test?
@JancaS84 píše:
Odpoledne může být čárka slabší než z ranní moči zvlášť na začátku a ten poslední test je ovulacni.
No dokonce! Na mobilu prd vidím.
Ahoj holky, měla jsem mít MS, která nepřišla, a tak jsem zjistila, že jsem v tom, udělala jsem si tehotensky testy a všechny pozitivní, dnes jsem přišla domů, udělala si test a přijde mi že mi carka slábne.. 😔