Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Haniška nunu píše:
@Clarkia ni nechapu to
Vedle v diskuzi píšeš, že jsi ve 4tt. To zas nechápu já. ![]()
@Haniška nunu píše:
Jo to mi rekl dr ze pokud je to tehu tak 4tyden
KAŽDEJ doktor by se Tě zeptal na datum poslední menstruace, a podle toho by okamžitě věděl, v jakém máš být týdnu, a podle toho by také reagoval. A ne, že neví. To pak není doktor. ![]()
@Haniška nunu píše:
@Clarkia sam nevi, pry to muze byt jen folikul
Tak holt vydrž do další kontroly. Stejně Ti nic jiného nezbývá. Tam jdeš kdy?
Ale vzhledem k týdnu těhotenství bych tomu raději moc nadějí nedávala. ![]()
@janísek007 jednoduše! je moc brzy a plod se nemusí vyvinout… je to prostě 50 na 50 jestli se embryo vytvoří nebo ne. v prvních 6 týdnech hcg produkuje žluté tělísko takže v krvi klidně může být, test je pozitivní a dutina může zůstat prázdná. hcg začne klesat až po 6 týdnu…
@Haniška nunu měla by si být 7+5 to už by v dutině něco bylo. pokud si neměla výrazně posunutou ovulaci tak to moc nadějně bohužel nevidím ![]()
@Haniška nunu na krev se vyprdni. ta bude pravděpodobně pozitivní. momentálně musíš vydržet do další kontroly a čekat jestli byla posunuta ovulka a miminko se vytvoří. já tohle měla někdy v 5-6tt takže je možné že si měla ovulaci déle
Klid já bych podle ms měla být snad v 11 týdnu ale protože mám dlouhé cykly a nepravidelné byla i ovu dlouho a jsem v 8 tt
@Haniška nunu stres ti klidně ovulaci posunout může. moje máma ovulovala (a otěhotněla) při ms. kdy jdeš na kontrolu?
@Haniška nunu píše:
Holky byla jsem u dr a mam dutinku ale pry nevi zda je to tehu! vyznate se v tom? To velke vedle je cista
No pokud to nepozná doktor, my tady asi těžko ![]()