Je to z vedra ?

53
27.6.06 16:08

Je to z vedra ?

Ahoj holky
prosím poraďte, malá je unavená, spala by každé dvě hodiny, pak je celá jakoby uřícená a za chvilku je ok, normálně jí, hraje si sice je víc uknouraná, ráno teplotu neměla, ale teď zas byla celá horká, ven nechodíme, chce pořád nosit atd, má to od včerejšího parna, myslíte, že je to z toho počasí ?
Jak proti tomu bojujete?
Dík Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
139
27.6.06 17:00

Ahojky,tak malá - 15měsíců - měla to samé,vlastně má pořád co jsou ta vedra,teplotku neměla,před odečtem 37,7,doktorka říkala že je asi jen přehřátá,hodně pomáhá,když ji dáme koupat ven do bazénku,nebo na balkon do vaničky,prostě ji několikrát denně osvěžit,je pořád spocená,ikdyž lítá jen v krátkém bodyčku.Je taky více ukňouraná a unavená,kvůli blbosti se hned rozbrečení,spí mi teď dopoledne i odpoledne,myslím si, že to je určitě tím vedrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
27.6.06 17:02

PS:mimochodem taky Terezka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
27.6.06 19:19

Ahojky,

já myslím, že je to z toho strašného vedra, mě spí všechny tři děti na přeskáčku a dost často, spávali jednou a teď spí tak dvakrát i víc…ukňourané jsou až hrůza, ufík, už aby se trošku ochladilo a vše se vrátilo do normálu…:o))

Přeji pevné nervy, a ještě my s tím bojujeme tak, že jsem prostě doma v chládku a to se docela dá.

Evásek a dětičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
27.6.06 19:22

Ahoj, Domča je protiva děsnej, odložila jsem po poradě s dr. očkování, že jsem si říkala, jestli na něj něco neleze, ale je to asi vážně jen tím vedrem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
27.6.06 20:01

Ahoj Mareto,
ja myslim ze to bude z toho vedra. Mame doma to same. Simonka je uz 2 tyzdne uknourana az hruza, tiez by sa len nosila, a stale ospala. Ale ma niekedy aj „svetle chvilky“ :lol: (vcera skoro cely den) ked sa krasne hrala aj sama. Snad sa skoro ochladi a deticky sa nam dostanu zas do normalu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.6.06 21:58

Ahoj
A vy nejste uanvené a utahané? No já děsně a tak se nedivím že je Kristýnka taky. A to jsem vyloženě horkomilný člověk.

Nám teda než být doma pomáhá být venku na zahradě, máme tam bazének a hodně chládku a to je o 100% čipernější a víc v pohodě.
Kdo máte taky tu možnost, tak neváhejte, natřete děti odolným krémem a bude to pro ně lepší.

Asi si tepla ještě užijeme tak držím palce ať jsme všichni OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
28.6.06 08:33

Ahojky,

mála je taky protivná. Je to z vedra. Nebo nebyli jste na očkování? Já jsem u nás v bytě zatáhla žaluzie, aby tady nebylo tak vedro. Po poledni ji dávám do vany , sednu si tam na židli a maláí se cachtá já si tam něco píšu. Několikrát za den ji otřu žínkou. Kéž už by ty vedra skončili.

Vydržme to.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
28.6.06 08:46

Ahoj,

tak Danula neni vubec protivny, energie ma na rozdvani. A to teplo si uzivame v bazenku. Je pravda, ze asi kdybychom byli jen doma, tak na tom bude podobne jako jine deti.
A taky bych rekla, ze chodi pozdeji spat nez normalne a to pricitam vedru, protoze nemuze usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí