Výtok a chvilkové bolesti v podbříšku při těhotenství - je to zán

192
28.10.19 20:57

je to zanet nebo ne?

Ahoj vsem, nevim, jestli mam zanet nebo ne. Jsem tehu a mam vytok. Ne moc velky a ne ani maly, asi vodnaty, proste ze mne porad neco tece. Je sice zlute barvy, ale nezapacha a ani nesvedi a nepali. Jen mam proste mokre kalhotky a takovy divny pocit, neprijemny. Je teda fakt, ze me uz druhy den poboliva podbrisek, ale ne porad, jen chvilkama. Nevim, jestli mam plasit a jit hned zitra k MUDr a nebo vydrzet do ctvrtka, to jdu do poradny.

Příspěvek upraven 28.10.19 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35999
28.10.19 20:58

Mám celé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
28.10.19 21:00

V teho je výtok poměrně běžný, já ho měla od začátku do konce a permanentně jsem si připadala jako pochcaná :lol: pokud nepálí, nesvedi počkala bych na pravidelné vyšetření, ale záleží na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
28.10.19 21:00

Šla bych pro klid k doktorovi, aby to nebyl odtok plodovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
28.10.19 21:25

Také mám výtok celé těhotenství. Můj doktor říkal, že to je normální vlivem hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
28.10.19 21:30

@Botičkadam měla jsem tento výtok celé těhotenství. Bez slipové vložky ani ránu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.19 21:39

Mám žlutý bez zápachu či svědění a je to zánět…předtím jsem měla normalne bílý…asi bych tam šla když se objevuje i ta občasná bolest

• Citovat
  • Upravit
951
28.10.19 22:29

Mazej k doktorovi. Jestli je to zánět, je potřeba to léčit. Může to ohrozit dítě. Mě zánět bohužel zanedbal doktor. Zánět se mi přenesl na plodové obaly a ve 23tt mi praskla voda a rodila jsem ve 26tt. Ty nervy nikomu nepřeju. Lepší jít 100× zbytečně, než jednou pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.19 15:16

Snazime se o miminko a mam po necelem tydnu „oplodneni“ na testu slabou carku, zda se mi to brzo.. Co je zvlastni tak to, ze vubec nemam hlad, kdyz chci neco snist tak me to „nakopava“ ke zvraceni. Navic dneska jsem mela nazloutly hlenovy vytok. Muzu byt tehotna? :think: 8o. V podbrisku me mirne boli (picha), spise na jedne strane, potom na druhe.. Me se vsechno zda hrozne moc brzo… 🙄 Poradte prosim 🙏

• Citovat
  • Upravit
5913
14.11.19 16:37

Podívej se, těhotná být můžeš. Netrap ale sama sebe tim sledováním apod. Může se stát, že ti to s MS ještě odejde a co pak, proč se zbytečně trápit. Nech to být, počkej si do MS a pak si udělej test po zpoždění. První tři měsíce je to stejně buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
15.11.19 13:58

Ta druha fotka no fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie