Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kolegyně nic nebrala z principu, aby neměla velké dítě…
Já vitamíny sice brala ale do 5. měsíce zvracela nonstop, tak těžko říct kolik toho stihlo doputovat.
Obě děti jsou v pořádku.
Já. Nebrala jsem vůbec nic pracovala jsem do dvou týdnů před porodem i s rizikovým těhotenstvím a dobrý.
@Anonymní píše: Více
A to zvracíš tak moc, že v sobě neudržíš ani pilulku? ![]()
@Barevné klubíčko kolikrát ani vodu a když se mi podaří něco sníst tak trávím tak pomalu, že najdu večer ještě oběd nebo snídani
Já taky nic nebrala ani neberu. Občas si udělám celaskon. Byla jsem těhotenstvím tak zaskočená, že na nějaké vitamíny jsem neměla ani myšlenky
Momentálně druhý screening za mnou a vše v pořádku
Nebrala jsem ani kyselinu listovou, ani žádné vitamíny pro těhotné. ![]()
Předražený placebo. Zbytečně vyhozený prachy.
Já u prvního ditete, bylo neplánovane a byla sem mlada a ani sem nevěděla, ze se má něco brát
paradoxne je z našich tří děti nejvíc odolný, má nejsilnější imunitu a nejmíň zdravotních problémů.
No já jen, když tak moc zvracíš, jestli by nebylo vhodné se o tom poradit na kontrole… Abys nebyla dehydratovaná nebo ti nechyběly celkově nějaké vitamíny.
Ani u jednoho těhotenství jsem nebrala nic. A děcka jsou zdraví. Jako, že fakt zdraví nemocní jsou tak jednou za rok. Letošní zimu ani nebyli naposledy loni začátkem roku.
Nebrala jsem nic. Tedy já si to koupila, ale jedla jsem to sem tam občas. Oba kluky mám naprosto zdravý.
Ahoj, chci se zeptat jestli tu byl někdo kdo nebral vitamíny pro těhotné jak měl a dítě je naprosto v pohodě
pořád zvracím a na vitamíny nemám kapacitu tak je to trochu experiment teď pro mě