Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Karol1994 simte je to zmrzla voda 😁 😁 😁je to jak nanuk 😁 😁 😁Já to cucam protože mi je vedro a je to fajn… Takže buď v klidu a lidi neposlouchej.. Kdyby jsme v tehu na nic neměli sáhnout tak se asi někde jen paseme na trávě 😊 😊 😊
@Misasisi přesně tak 🙏🏼 Furt poslouchám jen to nesmíš, to by si neměla, ty tohle můžeš?,. No ještě že už bude konec 🙏🏼 😃 mě zbývá 14dní a jsem zvědavá jestli to po těhu bude pokračovat nebo jestli si budu ujíždět dál 😃
@Karol1994 těhotenství není nemoc… To by lidi mohli vědět. Po celé tehu jim všechno maso ryby sýry zeleninu ovoce 😁 🤦🏻♀️a ujíždím na ledu a co 😁můj prcek teď váží 3420g roste jak má vše je v pořádku já se cítím taky ok tak co 😁… Lidi neřeším já sama vím co můžu s co ne takže lidi neřeš a měj svou hlavu 😊
@markytka3 píše:
Omg, dalsi stupidni dotaz… to je dnes o ne soutez?… ale co cekat od cloveka, ktery neumi poradne cesky, ze… co za Ynteligenta muze napsat „jedeni“snad jezení… fakt je emimino magnetem pro hloupe lidi?
Ano, je. proto tu máme přece tebe…aby ti neprdla cévka z nesprávnýho tvaru slova…
@Misasisi já spoustu jídel jedla na tajňáka.. nepotřebovala jsem poslouchat právě tyhle řeči že to nesmím a že malýmu ubližuju.. ![]()
@Karol1994 píše:
@Misasisi to mě uklidnilo 😃 protože mě vyděsila kamarádka s těma bakteriema že je to nebezpečný a x dalších lidí x dalších věcí 🙈 děkuji
není to nebezpečný led z normální kohoutkový vody neobsahuje bakterie sám o sobě a v mrazáku by se do něk teoreticky mohly nějaké dát, kdyby ale měly v té vodě co žrát. Led je rizikovej v zemích, kde není bezpečná voda z kohoutku. ne v ČR.
Nech si případně změřit od doktora ty hladiny železa, ale jinak ti běžný led nic neudělá.
@Karol1994 hele, klid. Já ujížděla na rumu. Pít jsem to nemohla, tak jsem aspoň pořád očuchávala flašku…zlatej led…
. Nenech se prudit a jez, co ti chutná a dělá ti dobře.
@Janli píše:
Ano, je. proto tu máme přece tebe…aby ti neprdla cévka z nesprávnýho tvaru slova…
no co od tebe cekat… me cevka neprdne, jen poukazuji na to, ze cim vice hloupejsi clovek, tak ma potrebu pokladat stupidni dotazy.
a je mi lito, ze z emimina se stalo, to co se stalo… mela jsem rada, kdyz emimino bylo pro mne prinosem, ted je to akorat snuska prihlouplych dotazu od ne moc inteligentnich indvidui, kterym je zatezko pouzit mozek. obzvlast dnes to tu takovymato diskusema se jen hemzi
@Janli 😃 😃 😃 tak z toho se mi zvedal kufr i před těhu 😃 ale hrozně mi voní gumový boty od číňanů 😃
@Karol1994 no tak já nikoho neposlouchám protože to co jime je naše věc já mám celé tehu pestrou stravu ráda si dopreju dobre věci… A ty kecy že se ublíží miminku to na mě neplatí… Beru vitamíny všechno miminko prosperuje krásně… Dříve když se rodilo se jedlo všechno na co se přišlo… Ta strava se neřešila jako teď… Chápu že když má někdo tehu cukrovku.. Tak drží dietu, tak je to v pořádku ale pokud je tehu bez komplikací dej si na co máš chuť 😊
@markytka3 asi by jste si měla jít postěžovat jinam, tady to nikoho nezajímá ![]()
@Karol1994 píše:
@Bábrdl na to by přišli z krevního obrazu ne??🤨
Měli by ![]()