Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@markytka3
No, jen že se tak rozcilujes nad údajnou stupiditou dotazů.
@Mediula píše:
@markytka3
No, jen že se tak rozcilujes nad údajnou stupiditou dotazů.
no to je jako kdyz si prijdes do knihovny pro peknou, zajimavou knizku a k pujceni tam najdes jen samy brak… ten samy pocit mam dnes vecer po otevreni emimina ![]()
Příspěvek upraven 25.07.21 v 00:21
@markytka3 ano ale dotaz na zkušenosti to z toho vyplývá.. myslíš že bych se tu ptala rovnou na diagnózu?? Proto jsem ti psala už několikrát ať pořádně čteš..
A ne nemůže nikdo vědět jestli konkrétně mě něco nechybí, ale právě proto jsem položila dotaz na který jsem očekávala odpovědi zkušeností s tímto ![]()
Koukám na věrohodnost.. a právě proto, když něco hledám a vyskočí tam 1000× takových kravin tak mě to odradí a radši se zeptám tady lidí se kterýma si o tom můžu napsat.
@Karol1994 píše:
@markytka3 ano ale dotaz na zkušenosti to z toho vyplývá.. myslíš že bych se tu ptala rovnou na diagnózu?? Proto jsem ti psala už několikrát ať pořádně čteš..
A ne nemůže nikdo vědět jestli konkrétně mě něco nechybí, ale právě proto jsem položila dotaz na který jsem očekávala odpovědi zkušeností s tímto
Koukám na věrohodnost.. a právě proto, když něco hledám a vyskočí tam 1000× takových kravin tak mě to odradí a radši se zeptám tady lidí se kterýma si o tom můžu napsat.
no tak hlavne, ze ti poradily hlavne ty holky, co s tim maji zkusenosti
no nic, dobrou noc a at to neni nic vazneho
@markytka3 tak ono dopředu asi nikdy nevíš co ti kdo napíše že.. kdybych věděla že sem napíše někdo jako ty, a udělá tu to co ty tak bych se na to radši taky vyprdla ![]()
@Karol1994 píše:
@markytka3 tak ono dopředu asi nikdy nevíš co ti kdo napíše že.. kdybych věděla že sem napíše někdo jako ty, a udělá tu to co ty tak bych se na to radši taky vyprdla
https://www.emimino.cz/…-led-368331/ … jeste neco jsem ti vygooglila, ty jedna nevdecnice ![]()
Příspěvek upraven 25.07.21 v 00:26
@markytka3 píše:
no to je jako kdyz si prijdes do knihovny pro peknou, zajimavou knizku a k pujceni tam najdes jen samy brak… ten samy pocit mam dnes vecer po otevreni emiminaPříspěvek upraven 25.07.21 v 00:21
Ty jsi k tomu braku dneska velmi významně přispěla. Dlouho jsem tu nečetla něco tak nenávistnýho, povýšenýho a přece tak bezmezně hloupýho…
@Janli píše:
Ty jsi k tomu braku dneska velmi významně přispěla. Dlouho jsem tu nečetla něco tak nenávistnýho, povýšenýho a přece tak bezmezně hloupýho…
na rozdil od tebe jsem ji poslala i podnetne typy… co jsi udelala ty? akorat me tu urazis…
tak o co jsi lepsi jak ja? ![]()
@markytka3 pochopím dotazy jako kosmetika… Vybavicka… Kam na výlet ok… Ale psát o nevěrach nebo řešit to že má někdo na stydkem pysku pupinek.. 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️Nebo neustále vidíte ducha? To je taky o 💩
@Karol1994 píše:
@markytka3 no moc dobře chápu proč je to anonym
no zkus to ozivit, treba se ti ozve…ev. oslov holky, co tam prispivaji se svymi zkusenostmi (zda jsou jeste aktivni, poznas po rozkliknuti nicku)…
@markytka3 v pohodě, mě se ozval dvě slečny do zprávy, takže jsem už moudřejší
ale dík
@Karol1994 píše:
Ahojky mám takový divný dotaz, jsem 14dní před termínem, a cca od 34tt jsem závislá na jedení ledu, koušu ho a nemůžu bez toho být jeden jedinej denvím že v těhu jsou různý závislosti, ale nevíte jestli to něčemu vadí kromě zubů?? Nebo jestli mi něco nechybí například nějaký vitamíny nebo něco..
Jak já ti rozumím, byla jsem na něm úplně závislá
Jak nebyl v mrazáku bylo zle
Dokupovala jsem ty plnítka na vodu abych měla dost. Dokonce když mě hospitalizovali do nemo na sledování, měla jsem těch nádob na led plnej mrazák i tam ![]()
A jinak, brala jsem těhotenské vitamíny a opravdu si hlídala stravu aby byla max. vyvážená, takže si nemyslím že by mi něco chybělo. Dneska mám už dvouletou princeznu ![]()
@Anna766 píše:
A co jíš tak hrozného že jim to vadí?
šmarjá - ať člověk dělá cokoliv, tak v souvislosti s těhotenstvím a mateřstvím téměř jistě se najde nějaká dobrák, co žačne poučovat.
Jako je to ve své podstatě evoluční mechanismus, kdy tedy starší ženy v kmeni pomáhají zajistit přežití rodu, ale to nemění nic na tom že je to otravné. A že toho ve velkém zneužívá marketing zacílený na matky, protože zároveň nám naše hormony způsobují to, že jsme sugestibilnější.
Těhotná praprvorodička spíš přežila, když poslouchla prabáby. No a teď to supluje internet. Ty samostatné měly vyšší riziko že prostě nepřežily.
viz třeba tady
https://www.heroine.cz/…-to-za-matku!-mother-shaming-tu-byl-s-nami-odjakziva