Jedení ledu v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2604
25.7.21 00:18

@markytka3
No, jen že se tak rozcilujes nad údajnou stupiditou dotazů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.7.21 00:20
@Mediula píše:
@markytka3
No, jen že se tak rozcilujes nad údajnou stupiditou dotazů.

no to je jako kdyz si prijdes do knihovny pro peknou, zajimavou knizku a k pujceni tam najdes jen samy brak… ten samy pocit mam dnes vecer po otevreni emimina :lol:

Příspěvek upraven 25.07.21 v 00:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
25.7.21 00:20

@markytka3 ano ale dotaz na zkušenosti to z toho vyplývá.. myslíš že bych se tu ptala rovnou na diagnózu?? Proto jsem ti psala už několikrát ať pořádně čteš..
A ne nemůže nikdo vědět jestli konkrétně mě něco nechybí, ale právě proto jsem položila dotaz na který jsem očekávala odpovědi zkušeností s tímto :)
Koukám na věrohodnost.. a právě proto, když něco hledám a vyskočí tam 1000× takových kravin tak mě to odradí a radši se zeptám tady lidí se kterýma si o tom můžu napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.7.21 00:22
@Karol1994 píše:
@markytka3 ano ale dotaz na zkušenosti to z toho vyplývá.. myslíš že bych se tu ptala rovnou na diagnózu?? Proto jsem ti psala už několikrát ať pořádně čteš..
A ne nemůže nikdo vědět jestli konkrétně mě něco nechybí, ale právě proto jsem položila dotaz na který jsem očekávala odpovědi zkušeností s tímto :)
Koukám na věrohodnost.. a právě proto, když něco hledám a vyskočí tam 1000× takových kravin tak mě to odradí a radši se zeptám tady lidí se kterýma si o tom můžu napsat.

no tak hlavne, ze ti poradily hlavne ty holky, co s tim maji zkusenosti :-) :mavam: no nic, dobrou noc a at to neni nic vazneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
25.7.21 00:24

@markytka3 tak ono dopředu asi nikdy nevíš co ti kdo napíše že.. kdybych věděla že sem napíše někdo jako ty, a udělá tu to co ty tak bych se na to radši taky vyprdla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.7.21 00:25
@Karol1994 píše:
@markytka3 tak ono dopředu asi nikdy nevíš co ti kdo napíše že.. kdybych věděla že sem napíše někdo jako ty, a udělá tu to co ty tak bych se na to radši taky vyprdla :zed:

https://www.emimino.cz/…-led-368331/ … jeste neco jsem ti vygooglila, ty jedna nevdecnice :lol:

Příspěvek upraven 25.07.21 v 00:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.7.21 00:26
@markytka3 píše:
no to je jako kdyz si prijdes do knihovny pro peknou, zajimavou knizku a k pujceni tam najdes jen samy brak… ten samy pocit mam dnes vecer po otevreni emimina :lol:Příspěvek upraven 25.07.21 v 00:21

Ty jsi k tomu braku dneska velmi významně přispěla. Dlouho jsem tu nečetla něco tak nenávistnýho, povýšenýho a přece tak bezmezně hloupýho…

• Citovat
  • Upravit
13197
25.7.21 00:27
@Janli píše:
Ty jsi k tomu braku dneska velmi významně přispěla. Dlouho jsem tu nečetla něco tak nenávistnýho, povýšenýho a přece tak bezmezně hloupýho…

na rozdil od tebe jsem ji poslala i podnetne typy… co jsi udelala ty? akorat me tu urazis…
tak o co jsi lepsi jak ja? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
25.7.21 00:28

@markytka3 pochopím dotazy jako kosmetika… Vybavicka… Kam na výlet ok… Ale psát o nevěrach nebo řešit to že má někdo na stydkem pysku pupinek.. 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️Nebo neustále vidíte ducha? To je taky o 💩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
25.7.21 00:29

@markytka3 no moc dobře chápu proč je to anonym :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.7.21 00:32
@Karol1994 píše:
@markytka3 no moc dobře chápu proč je to anonym :palec:

no zkus to ozivit, treba se ti ozve…ev. oslov holky, co tam prispivaji se svymi zkusenostmi (zda jsou jeste aktivni, poznas po rozkliknuti nicku)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
25.7.21 00:37

@markytka3 v pohodě, mě se ozval dvě slečny do zprávy, takže jsem už moudřejší :) ale dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
25.7.21 01:45
@Karol1994 píše:
Ahojky mám takový divný dotaz, jsem 14dní před termínem, a cca od 34tt jsem závislá na jedení ledu, koušu ho a nemůžu bez toho být jeden jedinej den :D vím že v těhu jsou různý závislosti, ale nevíte jestli to něčemu vadí kromě zubů?? Nebo jestli mi něco nechybí například nějaký vitamíny nebo něco.. :zed:

Jak já ti rozumím, byla jsem na něm úplně závislá :lol: Jak nebyl v mrazáku bylo zle :D Dokupovala jsem ty plnítka na vodu abych měla dost. Dokonce když mě hospitalizovali do nemo na sledování, měla jsem těch nádob na led plnej mrazák i tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
25.7.21 01:47

A jinak, brala jsem těhotenské vitamíny a opravdu si hlídala stravu aby byla max. vyvážená, takže si nemyslím že by mi něco chybělo. Dneska mám už dvouletou princeznu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.7.21 08:47
@Anna766 píše:
A co jíš tak hrozného že jim to vadí?

šmarjá - ať člověk dělá cokoliv, tak v souvislosti s těhotenstvím a mateřstvím téměř jistě se najde nějaká dobrák, co žačne poučovat.

Jako je to ve své podstatě evoluční mechanismus, kdy tedy starší ženy v kmeni pomáhají zajistit přežití rodu, ale to nemění nic na tom že je to otravné. A že toho ve velkém zneužívá marketing zacílený na matky, protože zároveň nám naše hormony způsobují to, že jsme sugestibilnější.

Těhotná praprvorodička spíš přežila, když poslouchla prabáby. No a teď to supluje internet. Ty samostatné měly vyšší riziko že prostě nepřežily.

viz třeba tady

https://www.heroine.cz/…-to-za-matku!-mother-shaming-tu-byl-s-nami-odjakziva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí