Jedení ledu v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
24.7.21 23:01
@Karol1994 píše:
@Anna766 tatarák z lososa, hovězí carpaccio to vadilo příteli, a tchýně mě málem probodla když jsem jí řekla že jsem si dala čínskou polívku k obědu, a pak mi po příteli vzkazovala že mi radši uvaří vývar než abych jejího vnuka krmila takovým sr*čkama :zed:

omg,, ty do sebe cpes veci, ktere se pri tehu nedoporucuji kvuli riziku kontaminace a pak se tu hroutis z ledu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
24.7.21 23:02

@Karol1994 tyhle jídla fakt ničemu nevadí já si občas taky dala polívku z pytlíku prostě byla chuť 😁 😁 😁 😁v kliduuuuuu🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.7.21 23:04

@markytka3 a opět ti opakuji pokud se hodláš dohadovat tak si přečti o čem jsem psala 🙂 ale to je asi pro tak hloupého člověka jako jsi ty nepochopitelný 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.7.21 23:04
@Janli píše:
Abych řekla pravdu tak tvoje odpovědi tady zatím svou Ynteligencí vedou. A oprav si ty hrubky a příšerněj syntax, ty strážce gramatiky… :roll:

no ja jsem spis dnes strazce stupidnich dotazu… autorka se cpe v tehotenstvi tataraky, aj. rizikovymi potravinami a pak tu sili z ledu… no co na to rici? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.7.21 23:06

@Misasisi jo já jsem s tím v klidu, nebojím se to jíst, taky sním na co mám chuť 😃 jen prostě nepotřebuju poslouchat ty klasický řeči “tohle nesmíš, tohle bys neměla” atd 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149904
24.7.21 23:08
@Karol1994 píše:
@Misasisi jo já jsem s tím v klidu, nebojím se to jíst, taky sním na co mám chuť 😃 jen prostě nepotřebuju poslouchat ty klasický řeči “tohle nesmíš, tohle bys neměla” atd 🙈

Chápu že je to otravný, ale myslí to s tebou (s vámi oběma) dobře no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.7.21 23:08
@Karol1994 píše:
@markytka3 a opět ti opakuji pokud se hodláš dohadovat tak si přečti o čem jsem psala 🙂 ale to je asi pro tak hloupého člověka jako jsi ty nepochopitelný 🙈

kdo jiny by mel prispivat do takoveto diskse, nez hloupy uzivatel, ne? :lol:.. a kdo se kde dohaduje? sama pises, ze jis jidlo na tajnacku,… to musi byt super stolovani, holka ty mas uplne jinde problem, nez ze jis denne „tuny“ ledu :-)… pritel ma o tebe strach, mozna si nacetl o tom, co se nedoporucuje jist v tehotenstvi a kdyz te pak vidi, tak te na to upozorni…

Příspěvek upraven 24.07.21 v 23:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.7.21 23:09
@markytka3 píše:
no ja jsem spis dnes strazce stupidnich dotazu… autorka se cpe v tehotenstvi tataraky, aj. rizikovymi potravinami a pak tu sili z ledu… no co na to rici? :lol: :lol:

Ty si sedíš na vedení? Hele, zkus si ten její první příspěvek přečíst znovu a použít mozek. Ona se z ničeho nehroutí, jen se zeptala, jestli to, že nutně potřebuje led, neznačí nějaký problém. Fakt nevím, co dneska říct na tvoje příspěvky…PMS? Nebo jsi neukojená? Protivná jsi, urážíš a ještě jsi totálně mimo a plácáš tu nesmysly…Jdi si urážet někam jinam, děláš tu ze sebe pěknou jalovici…

• Citovat
  • Upravit
13197
24.7.21 23:13
@Janli píše:
Ty si sedíš na vedení? Hele, zkus si ten její první příspěvek přečíst znovu a použít mozek. Ona se z ničeho nehroutí, jen se zeptala, jestli to, že nutně potřebuje led, neznačí nějaký problém. Fakt nevím, co dneska říct na tvoje příspěvky…PMS? Nebo jsi neukojená? Protivná jsi, urážíš a ještě jsi totálně mimo a plácáš tu nesmysly…Jdi si urážet někam jinam, děláš tu ze sebe pěknou jalovici…

tak snad umi pouzit google, ne? (sice to neni odborne, ale vyskoci to hned), od toho ja bych se odvijela…

https://www.marianne.cz/…ktere-ziviny

a ma sveho doktora… nevim, ale ptat se na otazky ohledne zdravi na emiminu, obzvlast, pokud jsem tehotna… no asi jiny level…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.7.21 23:16

@markytka3 tak otravnýho a vlezlýho člověka jako jsi ty jsem dlouho neviděla, sice nevím kolik ti je, ale typuju tak 15?? Ale jako večerní program pro takové individuum jako jsi ty asi dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.7.21 23:17
@Karol1994 píše:
@markytka3 tak otravnýho a vlezlýho člověka jako jsi ty jsem dlouho neviděla, sice nevím kolik ti je, ale typuju tak 15?? Ale jako večerní program pro takové individuum jako jsi ty asi dobrý :palec:

tak neco odborneho:

Jak je diagnostikována příčina touhy po ledu?

Pokud toužíte a nutkavě jedíte led déle než měsíc, navštivte svého lékaře. Pokud jste těhotná, okamžitě vyhledejte svého lékaře a nechte si udělat krev. Nedostatky vitamínů a minerálů během těhotenství mohou způsobit vážné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.7.21 23:18
@Karol1994 píše:
@markytka3 tak otravnýho a vlezlýho člověka jako jsi ty jsem dlouho neviděla, sice nevím kolik ti je, ale typuju tak 15?? Ale jako večerní program pro takové individuum jako jsi ty asi dobrý :palec:

no chovani 15tky, ktera ma internetove diskuse typu emimino za modlu, mas spise ty… to te fakt nenapadlo si to vygooglit?

nebo se u tebe mohla rozvinout pagofagie :-)

Příspěvek upraven 24.07.21 v 23:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149904
24.7.21 23:19
@markytka3 píše:
tak snad umi pouzit google, ne? (sice to neni odborne, ale vyskoci to hned), od toho ja bych se odvijela…

a ma sveho doktora… nevim, ale ptat se na otazky ohledne zdravi na emiminu, obzvlast, pokud jsem tehotna… no asi jiny level…

No vidíš, tím jsi měla začít a bylo by to bez zbytečných hádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.7.21 23:20
@markytka3 píše:

a ma sveho doktora… nevim, ale ptat se na otazky ohledne zdravi na emiminu, obzvlast, pokud jsem tehotna… no asi jiny level…

Tady je ta stránka většinou na osobní zkušenosti, proto jsem napsala sem a nehledala na googlu kde ti vyskočí i na bolest nehtu že máš rakovinu 🙏🏼 Ale to ty jsi za celou tu dobu co tu jen rýpeš a meleš blbosti bez toho aby sis to pořádně přečetla, očividně nepochopila :think:..

Příspěvek upraven 24.07.21 v 23:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.7.21 23:21
@Karol1994 píše:
Tady je ta stránka většinou na osobní zkušenosti, proto jsem napsala sem a nehledala na googlu kde ti vyskočí i na bolest nehtu že máš rakovinu 🙏🏼 Ale to ty jsi za celou tu dobu co tu jen rýpeš a meleš blbosti bez toho aby sis to pořádně přečetla, očividně nepoch :think: opila..

nebo se u tebe mohla rozvinout pagofagie… co ti tu asi ostatni reknou :zed: to ze to ma mana od vedle takto, tak preci neznamena, ze to musi byt muj pripad, omg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí