Jedení ledu v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
24.7.21 22:33

@Misasisi já si také dopřeju to ne že ne, ale třeba před tchýní a před přítelem nemohu kvůli těm řečím, nebaví mě to poslouchat a ani nemám sílu se dohadovat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36311
24.7.21 22:36

Já ujizdela na mrkvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.7.21 22:38
@Mediula píše:
@markytka3
Ty lingvisto, oba výrazy jsou správně ;)

ok, ale to nic nemeni na stupidite dotazu… fakt stupidnich diskusi je tu dnes pozehnane, clovek si jde vecer odreagovat a co diskuse to perla… jako fakt nekoho napadne, ze cucat led v tehotenstvi muze ohrozit plod? :zed:… no jasne, stejne tak si dat zmrzlinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.7.21 22:45
@markytka3 píše:
ok, ale to nic nemeni na stupidite dotazu… fakt stupidnich diskusi je tu dnes pozehnane, clovek si jde vecer odreagovat a co diskuse to perla… jako fakt nekoho napadne, ze cucat led v tehotenstvi muze ohrozit plod? :zed:… no jasne, stejne tak si dat zmrzlinu…

Kde jsem napsala že cucání ledu může ohrozit plod??? Asi by jsi se měla naučit číst.. a jestli máš nějaký problém a hodláš tady neustále urážet tak si běž jinam, jak jsi psala je tu dnes spousta “témat” tak se zapoj jinde 👍🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.7.21 22:49

@Karol1994 jo jasne, cucani ledu ti nejen ze kazi sklovinu zubu, ale leze i na mozek… taky pozor na zmrzlinu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
24.7.21 22:50

@Karol1994 no tak to bych neřešila vůbec… 😊 😊..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.7.21 22:51

@markytka3 jojo díky za varování 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.7.21 22:51

@Karol1994

"i já spoustu jídel jedla na tajňáka.. nepotřebovala jsem poslouchat právě tyhle řeči že to nesmím a že malýmu ubližuju.. "´… neni tohle tvuj vyrok ve spojeni s pojidanim ledu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
24.7.21 22:52

@JancaS84 mám taky ráda salát 😁 😁 😁 👍🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149904
24.7.21 22:54
@Karol1994 píše:
@Misasisi já si také dopřeju to ne že ne, ale třeba před tchýní a před přítelem nemohu kvůli těm řečím, nebaví mě to poslouchat a ani nemám sílu se dohadovat 🙂

A co jíš tak hrozného že jim to vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.7.21 22:55

@markytka3 ano když už kopíruješ tak čti co kopíruješ “spoustu jídel jsem jedla na tajňáka” ne led jsem jedla na tajňáka 🙏🏼 😃 ono by chtělo začít číst a nezkoušet tu vyvolávat konflikty když ani nejsi schopná si přečíst v jakém kontextu se o tom píše 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.7.21 22:59
@Karol1994 píše:
@markytka3 ano když už kopíruješ tak čti co kopíruješ “spoustu jídel jsem jedla na tajňáka” ne led jsem jedla na tajňáka 🙏🏼 😃 ono by chtělo začít číst a nezkoušet tu vyvolávat konflikty když ani nejsi schopná si přečíst v jakém kontextu se o tom píše 🙂

hmmm, tak to mas super vztah, kdyz musis doma se s jidlem schovavat, pak se tvemu dotazu ohledne ledu uz ani nedivim :lol:… s pritel na tom s bystrosti bude asi obdobne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.7.21 22:59

@Anna766 tatarák z lososa, hovězí carpaccio to vadilo příteli, a tchýně mě málem probodla když jsem jí řekla že jsem si dala čínskou polívku k obědu, a pak mi po příteli vzkazovala že mi radši uvaří vývar než abych jejího vnuka krmila takovým sr*čkama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.7.21 23:00

@markytka3 jojo chodila jsem jíst do sklepa do tmy, aby mě nikdo neviděl a potají jsem se tam ládovala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.7.21 23:01
@markytka3 píše:
no co od tebe cekat… me cevka neprdne, jen poukazuji na to, ze cim vice hloupejsi clovek, tak ma potrebu pokladat stupidni dotazy. :lol: a je mi lito, ze z emimina se stalo, to co se stalo… mela jsem rada, kdyz emimino bylo pro mne prinosem, ted je to akorat snuska prihlouplych dotazu od ne moc inteligentnich indvidui, kterym je zatezko pouzit mozek. obzvlast dnes to tu takovymato diskusema se jen hemzi

Abych řekla pravdu tak tvoje odpovědi tady zatím svou Ynteligencí vedou. A oprav si ty hrubky a příšerněj syntax, ty strážce gramatiky… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky