Jedlý papír jak použít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2202
11.4.16 14:59

Asi by se to dalo objednat i v cukrárně, já jsem si objednala tohle, mělo to dobré recenze a fakt jsem jeden den objednala a snad druhý den jsem to měla doma.
Balení na dva papíry 50 g. Už si nepamatuju, jestli to šlo pod i nad, ale byl u toho návod, jak na to. Nanášela jsem to pak nožem, tak jsem se bála, abych si to neprořízla, ale šlo to dobře. To lepidlo ty barvy krásně zvýraznilo.
Díky, na oba dorty jsem použila potahovací hmotu z marschmalow bonbónů podle Moniky Brýdové (už jsem takhle pár dortů potahovala, i když je to docela fuška, ale když se hmota povede, dá se krásně dotenka vyválet, ale hůř se krájí, ale taky už jsem dělala obrázky.
http://www.brydova.cz/…mota-bonbony-

Jo, ta Elsa je pěkná, ale asi bych si na to netroufla, radši bych dala jen obrázek, ale to je na tobě, jak jsi zručná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
11.4.16 19:26

Ja koupila papír na mimibazaru..jeden za 75 a gel za 49. Meli velky vyber…

A gel jsem nakonec ani nepoužila. Papir jsem polozila rovnou na krem z tvarohu a smetany. A povedlo se: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
21.4.16 22:01

@Sára 1 Ahoj, tak co dort, povedl se? Máš foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15489
23.4.16 21:59

@xstrasilka Ahoj. Dort se jakžtakž povedl. Záleží, jak je kdo náročný. Neměla jsem moc času se s tím zdobit, protože jsem měla u sebe obě děti. Akorát jsem udělala chybu v tom, že jsem ten gel namazala na čokoládu a ne na ten jedlý papír, ale zase takový problém to nebyl. Fotku teď nemám - blbne mi to a nejdou otvírat fotky. Něco s tím musím udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
23.4.16 22:21

@Sára 1 Tak hlavně, jestli se líbil oslavenci a že chutnal. ;) Na fotku jsem zvědavá, nás čeká oslava za 2 měsíce, tak začnu taky brzy vymýšlet a uvidíme i jaké přání bude mít naše cácorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15489
23.4.16 22:30

@xstrasilka Oslavenci se líbil. Ale jelikož mu byl 1 rok, tak si myslím, že by se mu líbil jakýkoliv dort. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
3.7.16 07:47

@veverka87 Koukám že jste dávala jedlý papír na podobný krém jaký mám v plánu já, budu mít ze šlehačky a zak. smetany a neveděla jsem zda se papír na takovym krému nerozteče nebo nerozpije ;) to by neměl být problém? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
3.7.16 08:52
@Kry5t0fek píše:
@veverka87 Koukám že jste dávala jedlý papír na podobný krém jaký mám v plánu já, budu mít ze šlehačky a zak. smetany a neveděla jsem zda se papír na takovym krému nerozteče nebo nerozpije ;) to by neměl být problém? Děkuji :mavam:

budeš mít krém nějak ztužený (želatinou)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
3.7.16 16:03
@Kry5t0fek píše:
@veverka87 Koukám že jste dávala jedlý papír na podobný krém jaký mám v plánu já, budu mít ze šlehačky a zak. smetany a neveděla jsem zda se papír na takovym krému nerozteče nebo nerozpije ;) to by neměl být problém? Děkuji :mavam:

Mě se na šlehačce rozpil. Dávám už jen na krém z másla a pudinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
6.7.16 15:17

Popravdě byl trošku hrbolaty, ale nerozpil se… Precizní to nebylo, ale mé dvouleté dceři ro nevadilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.8.16 10:13

Papír na dort - lze bez gelu?

Ahoj holky, tak jsem dnes chtěla péct dort s papírem nahoře, ale teda nemám lepidlo:-( To mě ani nenapadlo, peču to tak poprvé.
Lze i bez něj, jen s krémem?
Budu dělat klasický máslový..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.8.16 10:15
@Janča005 píše:
Mě se na šlehačce rozpil. Dávám už jen na krém z másla a pudinku.

Jo tak super, takže na máslovém s pudinkem to bylo ok?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
6.8.16 11:55

@Renatt jde to položit jen nahoru na dortchvili před servírováním. Bylo to ok, nerozpilo se to ani nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.8.16 12:10
@svatecnice píše:
@Renatt jde to položit jen nahoru na dortchvili před servírováním. Bylo to ok, nerozpilo se to ani nic.

No jo, ale chci to nazdobit dnes na zítřek, aby i ten papír natáhl a nebyl tvrdý. No vyzkouším. Už se mi ani korpus nepovedl, jsem koupila nějakou novou formu a rozjelo se to na plechu, děs, běs:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.8.16 12:35

@Renatt hele, na lepidlo se klidně vyprdni. to se dává spíš na potahovou hmotu, tam by jinak papír nedržel. jinak den předem klidně na máslový krém dej, nikdy se mi to nerozpilo, dělám dorty na zakázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí