Jedlý papír jak použít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2028
6.8.16 12:56

@Renatt dával jsem papír 2hod předem na máslový krém a bohatě to stačilo. Papír krásně změkl. Jen pozor, krém je potřeba fakt rozetřít pod celou plochu obrázku, já jsem to prvně nastříkala jen někde a pak se mi strany zvedly a musela jsem obrázek oddělat a dát znovu narovnat mezi knížky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.8.16 15:37
@atominnka píše:
@Renatt hele, na lepidlo se klidně vyprdni. to se dává spíš na potahovou hmotu, tam by jinak papír nedržel. jinak den předem klidně na máslový krém dej, nikdy se mi to nerozpilo, dělám dorty na zakázku

Děkuji:-) Snad to bude dobré:-) Zatím se mi vše se. e:-) Pokazil se šlehač, rozjela forma, auuuuuu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.8.16 15:38
@Lenkahusa píše:
@Renatt dával jsem papír 2hod předem na máslový krém a bohatě to stačilo. Papír krásně změkl. Jen pozor, krém je potřeba fakt rozetřít pod celou plochu obrázku, já jsem to prvně nastříkala jen někde a pak se mi strany zvedly a musela jsem obrázek oddělat a dát znovu narovnat mezi knížky.

Děkuji za radu! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
6.8.16 22:59

@Renatt jj super, dělala jsem s obrázkem Pat a Mat a byl super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
6.8.16 23:01

Já papír položím na krém a zahladím velkým nožem, až potom natřu gel, tentokrát mě paní omylem poslala gel s třpitkama a není to ono, ten normální je lepší, víc se rozjasní barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.16 08:54

Holky, prosím, poraďte mi krém, který jde dát pod jedlý papír, nejraději recept. Omlouvám se za anonym, chci péct pro přítele k narozkám, zná můj nick, tak ať to náhodou nevyčmuchá a není po překvapení :D
Jde o to, že nejsem moc dobrá pekařka. Mám jedlý papír, k tomu ten gel. Ale chybí mi recept na krém (dort bude piškotový, světlý) Krém by měl být tmavý. Přemýšlela jsem o šlehačce se ztužovačem? Něco hodně lehkého, máslové krémy nemá rád. Ta šlehačka by šla? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4
10.8.16 13:29

Jedly Papir

Dobrý den, mám otázku potřebuji poradit už několikrát jsem dělala dorty dávám na ně jedlý papír s potiskem. Udělám si dort dám tam jedly papír ozdobím, vše je v pořádku a asi po 4-5 hodinách mi dort popraská kolem toho jedlého papíru docela dost že už to nejde nijak schovat, ted budu dělat další dort s jedlým papírem a bojím se že mi to opět popraská. Mužete mi poradit prosím. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.8.16 21:08

@Syssi popraská to mazání? Z čeho je to mazání? Jinak je to asi tím, jak papír nasaje vlhkost a krém vysychá. dej tam ten papír tak hodku před krájením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.8.16 22:15

Ahoj nepotiram to zadnym gelem, napln mam maslovou. Moc dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.8.16 22:23

@Syssi tak to bude ono, natáhne to tu vlhkost. příště to tam nenechávej tak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
11.8.16 07:21
@Anonymní píše:
Holky, prosím, poraďte mi krém, který jde dát pod jedlý papír, nejraději recept. Omlouvám se za anonym, chci péct pro přítele k narozkám, zná můj nick, tak ať to náhodou nevyčmuchá a není po překvapení :D
Jde o to, že nejsem moc dobrá pekařka. Mám jedlý papír, k tomu ten gel. Ale chybí mi recept na krém (dort bude piškotový, světlý) Krém by měl být tmavý. Přemýšlela jsem o šlehačce se ztužovačem? Něco hodně lehkého, máslové krémy nemá rád. Ta šlehačka by šla? Děkuji :kytka:

http://www.napadynavody.sk/…rzlina-p1434

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
11.8.16 07:22
@Syssi píše:
Dobrý den, mám otázku potřebuji poradit už několikrát jsem dělala dorty dávám na ně jedlý papír s potiskem. Udělám si dort dám tam jedly papír ozdobím, vše je v pořádku a asi po 4-5 hodinách mi dort popraská kolem toho jedlého papíru docela dost že už to nejde nijak schovat, ted budu dělat další dort s jedlým papírem a bojím se že mi to opět popraská. Mužete mi poradit prosím. děkuji

To je teda divné. Dělala jsem teď poprvé, pořádně namazala pod papírem máslovým krémem s pudinkem a bylo to tam přes noc a nic nepopraskalo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.8.16 09:46

jedly papir

Aha, myslela jsem že bych to mohla potrit treba nejakym tim gelem.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
11.8.16 09:56
@Syssi píše:
Aha, myslela jsem že bych to mohla potrit treba nejakym tim gelem.. :,(

Jako úplně bez krému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.8.16 10:12

Renatt

Ne ne i s krémem koukala jsem na nějaké videa a právě to tam ukazovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí