Recepty z patizonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
5.9.10 19:48

Recepty z patizonu

Ahoj holky, co vyrabite za dobroty z patizonu? minuly tyden byl cuketovy, ted jsme zase dostali patizony.. uz nevim co z nich vyrabet:) diky za rady!

prave ze uz jako cuketu, rizky, cina, smazene, pecene, zapecene, polevka, pomazanka, buchta :D uz jsem delala.. potrebovala bych nejakou zmenu :roll: :oops:

Příspěvek upraven 05.09.10 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
5.9.10 19:58

Výborný je jako základ do omáčky na těstoviny - parizon na kousky orestovat, pak přidat šunku, žampiony, pórek nebo cokoli, co máš ráda a rajčatový protlak. A nebo je výborný smažený na řízek jako cuketa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
5.9.10 20:18

Já ho používám skoro stejně jako cuketu. Obalovanej, akorát doporučuju oloupat, nakrájet, vydlabat semínka a nechat přejít varem a teprve pak obalit. Strouhám ho i do bramboráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.9.10 20:19

Hm, tak já smažím rovnou, předem nevařím. Vždycky je v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.9.10 20:20

prave ze uz jako cuketu, rizky, cina, smazene, pecene, zapecene, polevka, pomazanka, buchta :D uz jsem delala.. potrebovala bych nejakou zmenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5284
5.9.10 21:07

Já jsem dělala toto http://www.recepty.cz/…anatky-10142 … chutnalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
5.9.10 21:41

Moje babička ho dělala jako řízek. Milovala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
5.9.10 22:48

ahoj to je dobrý minule když jsem šla do obchodu tak jsem tam patizon viděla a říkala jsem si ty jo co s ním ani si nepamatuju že bych ho vubec kdy jedla a jak chutná…vím, že to nosila vždycky babička ale jako jidlo si ho nevybavuju.....tak juknu na ty recepty a třeba zkusím :palec: :mavam: ahooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nickolas
15.9.12 11:42

Zdravou zeleninu zničíte smažením a ještě to dáváte dětem??? Trochu se to míjí účinkem..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii