Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, co vyrabite za dobroty z patizonu? minuly tyden byl cuketovy, ted jsme zase dostali patizony.. uz nevim co z nich vyrabet:) diky za rady!
prave ze uz jako cuketu, rizky, cina, smazene, pecene, zapecene, polevka, pomazanka, buchta
uz jsem delala.. potrebovala bych nejakou zmenu
![]()
Příspěvek upraven 05.09.10 v 22:06
Výborný je jako základ do omáčky na těstoviny - parizon na kousky orestovat, pak přidat šunku, žampiony, pórek nebo cokoli, co máš ráda a rajčatový protlak. A nebo je výborný smažený na řízek jako cuketa…
Já ho používám skoro stejně jako cuketu. Obalovanej, akorát doporučuju oloupat, nakrájet, vydlabat semínka a nechat přejít varem a teprve pak obalit. Strouhám ho i do bramboráku.
Hm, tak já smažím rovnou, předem nevařím. Vždycky je v pohodě!
prave ze uz jako cuketu, rizky, cina, smazene, pecene, zapecene, polevka, pomazanka, buchta
uz jsem delala.. potrebovala bych nejakou zmenu
Já jsem dělala toto http://www.recepty.cz/…anatky-10142 … chutnalo ![]()
ahoj to je dobrý minule když jsem šla do obchodu tak jsem tam patizon viděla a říkala jsem si ty jo co s ním ani si nepamatuju že bych ho vubec kdy jedla a jak chutná…vím, že to nosila vždycky babička ale jako jidlo si ho nevybavuju.....tak juknu na ty recepty a třeba zkusím
ahooj
Zdravou zeleninu zničíte smažením a ještě to dáváte dětem??? Trochu se to míjí účinkem..