Co vaříte, když jste doma samy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21965
5.9.10 09:37

Co vaříte, když jste doma samy?

Ahoj holky,

tak mám na týden „volno“ - muž odjel s dcerkou na Vysočinu a já jsem doma sama s Marečkem. Pro něj mám navařeno, ale zoufale se mi nechce vařit pro sebe, znáte to, že jo… Na druhou stranu zas celý týden o rohlíkách, to mě taky nebaví… Jak to děláte Vy, když nemáte pro koho vařit? Jíte jen studené nebo máte nápad na něco rychlého, nenáročného a pokud možno „na víckrát“?

Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
5.9.10 09:41

NIIIC, uzivej si klidu, pohody. Kup si v tesku grilovany kuře :palec: (nebo ho upeč)
jeden den s chlebem, druhej den rizoto
Já mam teda ráda těstoviny jen s máslem a bylinkama třeba..

To sou starosti :lol: :lol:

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21965
5.9.10 09:43
janac píše:
To sou starosti :lol: :lol:
Že jo… :mrgreen: :mrgreen: … jsem nějaká nesvá, že nemusím stát u plotny :mrgreen: :mrgreen: sakra, to jsem to dopracovala :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
5.9.10 09:45

Kup si třeba polotovar,nějaký holanský řízek,nebo plněnou papriku.Obal si sýr.Přílohu doma zvládneš zachvíli.A nebo si zajdi pro oběd-jestli máte poblíž nějakou vývařovnu,školu či školku,co vaří pro lidi zvenčí.Vaří dobře,chutně a většinou levně.Nijak bych to nehrotila,nestresivala se vařením-kdy jindy se ti poštěstí mít takto klidnější týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
5.9.10 09:47

Nejradši nevařím nic a nebo jen takovýto šup šup a je hotovo do jedný pánve :mrgreen:
např. kuř. prso na přírodno, těstoviny s opraženou zeleninou, tousty atd…rozhodně si moc nevyvařuju, spíš se odbydu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
5.9.10 09:49

Ahoj já jsem sama často (manžel-kamioňák) no a většinou se jeden den donutím a uvařím si třeba segoš, zelňačku - hustou nebo nějakou omáčku a tu pak jím třeba 2-3 dny (když už se mi přejí tak zavařím zbytek manželovi do sklinek), jindy se fakt odbíjím jen vaječinou nebo bramborem a volím okem, nebo třeba špagety s tuňákem, to je hodně rychlovka, nebo si sem tam objednám pizzu, ale to tak 1× za měsíc. Dneska si vařím znojemskou, tak veřím, že ji budu mít ještě v úterý :lol: dneska s těstovinama, zítra s rýží a v úterý se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
5.9.10 09:51

Ahoj Bohunko,

jojo, manžel je taky dnes v práci, kde má oběd, takže poslední na co mám pomyšlení je stát dvě hodiny u plotny. Takže si udělám brambory s tvarohem, pro mě vážně mňamka, už jako malá jsem to jídlo zbožňovala, ale je pravda, že chlap se toho moc nenají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
5.9.10 10:02

Tak já drancuju ledničku, žeru to studený a ještě lépe za pochodu nebo ve stoje :mrgreen: Špatnej příklad. Ale vařim si to, co by mi manžel nejedl, takže třeba tvarohový knedlíky, krupicovou kaši, různý polívky, těstoviny, buřty s fazolema, mraženou zeleninu na pánvi s kukusem … prostě hlavně RYCHLÝ věci.
Nebo se k někomu pozvi na jídlo :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.9.10 10:10

Nic nevař a jdi si sednou k PC :mrgreen:

Né vážně, tak když už tak - špagety s kečupem a sýrem, brambory na loupačku, krupicovou kaši, těstoviny s tunákem, nějaká ta konzervička, párek s kaší atd.. :mavam:
Jinak mooooc závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karlickaa
5.9.10 10:15

Jeee to ja bych si navarila kotel zelnacky :huban: Tu miluju.Nebo burtgulas taky navic dni.Proste bych uvarila neco co muzes na vic dni no :-D

• Citovat
  • Upravit
14598
5.9.10 10:22

Bohunko, já si vařím doma pořád. Někdy na 2-3 dny něco gulášového, znojemskou, omáčky, dušenou mrkvičku..... a jiné mňaminy… které zbytek rodiny i nemusí, jako zelené fazolky, koprovku.. jé, zas bych si mohla udělat :D

Jindy minutky. brambory se mi uvaří, než udělám baštu pro Kačku a než ji nakrmím a plátek masa s kořením jen fláknu na pánev :D

Ale pokud to máš jen občas, tak buď si udělej něco, co máš ráda a ostatní nee a nebo jak psaly holky a grilované kuře to jistí :D nebo čína s odnáškou domů, pizza apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
5.9.10 10:38

Nevařit!!! :-D
Já v těchto případech objedávám dovoz pizzy, a luxuju zasoby polotovarů z mrazáku, třeba mrazený ovocný knedlíky, rybí prsty a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
5.9.10 11:03

Manžel teď na týden taky odjíždí.Pokud jsem doma sama,tak pro sebe nevařím,prostě se něčím zaplácnu-těstoviny,brambory a tvaroh,čínské polívky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21965
5.9.10 11:12

Holky, děkuju za tipy - taky to vidím na ty těstoviny, kotel polívky a případně mekáč, ten máme za rohem… :lol:

Příspěvek upraven 23.02.15 v 23:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
5.9.10 11:14

když jsem doma sama třeba tejden ,tak jsem líná si namazat i rohlík tak ho jím suchej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí