Jedlý papír jak použít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15054
11.8.11 13:31

a jaký jsi měla krém,že se ti to slilo?? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
11.8.11 20:54
dzarunka píše:
a jaký jsi měla krém,že se ti to slilo?? :-(

myslím že to byl tvaroh s uvařeným pudinkem a nějaký stužovač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
7.11.12 10:41

Holky, obnovuju diskuzi..Může se dortík s jedlým papírem udělat den předem? Nebo raději až dopoledne v den oslavy? Netuším, jak dlouho vydrží papír hezký. Budu požívat Decorgel na papír, a dokola ozdobím krémem z másla a pudinku. Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
7.11.12 12:44

@MarinkaCu Ahoj,my jsme pro malou nechávali dělat dort s obrázkem z jedlého papíru v cukrárně a ještě dva dny po oslavě byl obrázek (teda část obrázku)stejně hezký jako první den, pak už se snědl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.14 11:45

zkušenost

Já mám zkušenost jen s www.zravypapir.cz. Dodala jsem jim fotku mého syna a chtěla jsem tam doplnit rok a jméno, nebyl s tím problém, tisk byl výborný, nicméně jsem si neuvědomila, že si musím objednat také lepidlo, protože jsem to chtěla dát na krém (na čokoládu není nutné). Vyšli mi vstříc a lepidlo mi nechali na pobočce zdarma.

Nyní bych si chtěla objednat ještě dort pro manžela ale o velikosti A3, má někdo zkušenost, zda někdo tiskne na tyto formáty a nebo zda by stačilo vytisknout dvě A4 a dát je k sobě?

Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.14 20:22

Ahojky :D prosím potřebuju poradit… Mam uděla dort a nahoru mam da jedly papir s obrazkem ktery potřu tím gelem,,ale chějí tam jeste nápis tak nevim čím to mam popsat, aby se to nerozteklo apod… Dekuji moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
10.4.16 21:42

Kde objednáváte jedlý papír? Jste spokojené? Na kolik to vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
10.4.16 22:06

Já na www.zravypapir.cz měli akci 1+1, k tomu jsem si vzala ještě lepidlo. Super… Papír snad nakonec levnější než doprava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
10.4.16 22:38

Já taky na Žravém papíru i s lepidlem, taky měli zrovna akci, ale tu mají snad pořád. Poštovné snad bylo i v ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
10.4.16 22:42

Už jsem to našla i v mejlu… dva papíry kruhové stály celkem 199,– (každý obrázek jiný) a k tomu lepidlo za 79,–. Doprava byla zdarma (v ceně). Takže 278,– Kč na dva dorty. Byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
11.4.16 07:48

@lupilka.cz @xstrasilka Tam jsem se právě dívala. Nikdy jsem s tím nepracovala, tak nevím, jak to bude vypadat. Tak jsem myslela napoprvé na zkoušku - jestli by se to dalo koupit někde levněji. Nebo to zkusit bez lepidla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
11.4.16 08:41

@Sára 1 tak me to vyslo cca na necele 300,– i s postou. to mi neprijde tak zly. a s tim lepidlem je to fakt hezci, chytne to takovy lesk :) taky jsem to delala poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
11.4.16 08:54

@Sára 1 Taky jsem to dělala poprvé a bála se, aby to dopadlo, ale jde to fakt pěkně. Určitě to lepidlo si k tomu vem, já měla malé balení a vystačilo mi na ty dva dorty s papírem a třetí s beruškou jsem tím taky potřela, když mi zbylo (první dort jsem dělala v červnu a další v srpnu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
11.4.16 09:52

@lupilka.cz Nemám představu, kolik to stojí jinde. Ani jestli se to dá objednat tady v nějaké cukrárně - myslím, že jo. Ale jelikož je to nápad na poslední chvíli, tak nemám čas to zjišťovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
11.4.16 09:55

@xstrasilka Malé balení - to myslíš jak velké? A dávala jsi to lepidlo pod to i na to? Budu dělat jen krém nebo čokoládu - ještě nevím - určitě nebudu mít marcipán. Máš to moc hezké. Z čeho máš tu berušku? Líbí se mi jak mají Elsu s copem, ale nevím, jestli jsem schopná to udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí