Jedná se o akutní zánět močových cest?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
6.1.20 06:45
@Anonymní píše:
Taky jsem měla zánět močáku, horečky, bolesti. Brusinky ani čaje nepomohly. Chce to antibiotika

Dobrý den, ano je to pech, včera jsem si vzala jeden prášek antibiotika před spaním asi o půlnoci. Zabral ale na par minut teď ráno opět necejtim jakýkoliv sval od půlky břicha dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 06:46

@Mava dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 06:49

@poučená dekuju za radu.. Mně se to spustilo teď opravdu ze dne na den.. Byla jsem zrovna u přítele přes půlku republiky, tak jsem nemohla začít hnedka léčbu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.1.20 06:54
@Tinkaa19 píše:
@poučená zánět močáku to určitě bude, jen mne šlo o to jestli ne nějaký akutní, jelikož jsem se včera svyjela v bolestech a můžu říct, že ten zánět močáku co jsem měla v létě byl oproti tomuhle nic.. Takže jo, divím se, že nejsem třeba na kapackach když teď ráno opět necejtim od půlky břicha nic..a to nezabral včera ani prášek antibiotika.. Jinak moc děkuji!! 🙂

Moc MOC ti držím palce, abys k doktorovi byla schopna dojít a aby vše dobře dopadlo s neschopenkou :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 06:59

@poučená děkuji ❤️️❤️️ v 8 ráno jdu.. Pak dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.1.20 07:03
@Tinkaa19 píše:
@poučená dekuju za radu.. Mně se to spustilo teď opravdu ze dne na den.. Byla jsem zrovna u přítele přes půlku republiky, tak jsem nemohla začít hnedka léčbu..

Jednou jsem ten zánět měla, bylo mi asi 22 let, měla jsem ho 4× za rok. Tenkrát mi udělali výtěry a nasadili to nejsilnější antibiotikum. Udělalo mi alergii, že při borelióze mi ho dát nemohli. Ale vyléčilo mě. Pak už jsem to znala, jak to začíná, když mi močák zase chtěl začít bolet, a to jsem zvládala urologickým čajem z lékárny, do 24 hodin.

Pak jsem pochopila, že se mi to děje v souvislosti se sexem, protože tam dole je všechno otevřené a prokrvené a cesty pro bakterie z konečníku otevřené. Ve střevech jsou ty bakterie doma, ale jenom tam jsou doma, jinde dělají problémy. Tak jsem si pak vlastně hlídala, větší celkovou čistotu, i partnera, při sexu, a měla jsem klid. Jen někdy, když jsem třeba prochladla, tak se mi to chtělo spouštět.

Moc ti přeji, abys toto měla naposled v životě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.1.20 07:08
@Tinkaa19 píše:
@poučená děkuji ❤️️❤️️ v 8 ráno jdu.. Pak dám vědět

dej, čekáme tu na to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 07:13

@poučená taky jsem se dočetla, že to může být ze sexu.. A u minulyho zánětu jsem si to i myslela, že je to příčina. Teď jsme ale byli lyžovat ve čtvrtek a spali spolu naposled ve čtvrtek.. Je možný, že jsem prochladla..dojeli jsme k němu v pátek, já ten den měla zrovna sushi k pozdnímu obědu k večeři 2 kousky pizzy a pak 2 sklenky vína s jeho tátou. V noci mne začalo bolet břicho. Usla jsem, vzbudila jsem se kolem 4 a šla jsem zvracet.. 2× ale jen sliny a vodu…nepochopila jsem co se může dít ale přišlo mi to jak náznak na střevní chřipku.. No, pak jsem celý den chodila na velkou a měla jsem i průjem. Takže celou sobotu jsem byla oslabená, řešení bylo dieta a černý čaj.. Ke konci soboty mne v půlce začalo pobolivat břicho, myslela jsem, že je to něco kvůli zažívání.. V neděli jsem spíš jen odpočívala ale už normálně jedla. No, dojela jsem domů a začalo to jako prase.. Taky bych byla ráda aby se to nevracelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.1.20 07:23
@Tinkaa19 píše:
@poučená taky jsem se dočetla, že to může být ze sexu.. A u minulyho zánětu jsem si to i myslela, že je to příčina. Teď jsme ale byli lyžovat ve čtvrtek a spali spolu naposled ve čtvrtek.. Je možný, že jsem prochladla..dojeli jsme k němu v pátek, já ten den měla zrovna sushi k pozdnímu obědu k večeři 2 kousky pizzy a pak 2 sklenky vína s jeho tátou. V noci mne začalo bolet břicho. Usla jsem, vzbudila jsem se kolem 4 a šla jsem zvracet.. 2× ale jen sliny a vodu…nepochopila jsem co se může dít ale přišlo mi to jak náznak na střevní chřipku.. No, pak jsem celý den chodila na velkou a měla jsem i průjem. Takže celou sobotu jsem byla oslabená, řešení bylo dieta a černý čaj.. Ke konci soboty mne v půlce začalo pobolivat břicho, myslela jsem, že je to něco kvůli zažívání.. V neděli jsem spíš jen odpočívala ale už normálně jedla. No, dojela jsem domů a začalo to jako prase.. Taky bych byla ráda aby se to nevracelo..

Tak si ještě znovu promysli ty souvislosti, a příště si to ohlídáš.
Bakterie jsou všudypřítomné, těm nejde utéci, jen jich nesmí být příliš.
Důležitá je imunita. A ta je oslabena ve stresu. Stres má různé důvody: spěch, smutek, chlad, vedro, různé rozrušení. A pak člověk onemocní tam, kde už tělo ví, že nemocné bylo třeba nedávno. Bakterie tam mají připravené prostředí a někdy tam bývají zakukleně ve spánku.

Člověk se zkušeností učí poznávat tělo svoje, jak funguje.
A když je nemocí víc, anebo často, tak se musí hlouběji zamyslet a také pak detoxikovat.

To zvládneš. Mysli na přítele, jak se máte rádi, jak se na sebe těšíte a tak. To ti dodá energii, přestaneš si dělat starosti a tělo se rychleji uzdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.20 07:40
@poučená píše:
V testu se nevyznám. Ale dobře vím, z vlastní zkušenosti, že bolesti mohou být značné, a i krev. Obal se kolem břicha teplou dekou a hodně pij.Nepíšeš, co ti dal doktor za lék? Jde to vyléčit i pitím léčivých bylin: koupit v lékárně, nebo v prodejnách léčivých bylin.

Nesmysl, nejake bylinky z lékárny fakt nepomuzou! Pokud ma akutni zánet moč, cest, nebo mocaku, vzdy je nutne brat pnc. Nekdy je nutna hospotalizace.
Hodně pít
 Teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.20 08:01
@Tinkaa19 píše:
@poučená taky jsem se dočetla, že to může být ze sexu..

Ze sexu urcite ne😊 ale můžeš mit nejaky gyn. zánet, nebo partner. Zajdi na gyndu, je potreba udelat stery. Močová trubice u žen je krátka- cca 2 cm. snadno se zanese infekce.Po sexu se vzdy vymočit, oplachnout. Doporučuji umyvat jen vodou, zadne mydlo, sprchace.
Doporučuji změnit jídelníček: vynechat alkohol, občas pivo, nic sladkého! A hlavne zapomen na nesmysl - brusinky!! Jsou sladke a sířené, mačene v oleji- svinstvo, které ti klidne doporučí doktor!!
Pokud nezabere atb, pak se delà autovakcina z vycevkovane moce.Me nepomohla. S cystytidou se crcam 2 roky, snezeno 27 druhů pnc, k prdu, autovakcina k nicemu, 4 x hospitalizace, k prdu, 4 x cystoskopie k prdu, vse ok, ale ja uz nevim proc mam stale cystytidu a ze to sakra boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.20 08:09
@Tinkaa19 píše:
Dobrý den, ano je to pech, včera jsem si vzala jeden prášek antibiotika před spaním asi o půlnoci. Zabral ale na par minut teď ráno opět necejtim jakýkoliv sval od půlky břicha dolů.

Počítej s hospitalizací, pokud je tam trochu normální doktor, ne nekdo z Ukrajiny.
Držim ti palce, 🌷ta bolest je šílená, jsem vděčnà za každÿ den, kdy nemám tuto bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.20 08:16
@Tinkaa19 píše:
@poučená krev v moči naštěstí nemám. Léky.. Algifen, Furolin.. Jedu pro ně zítra až, je to aktualni. Ale ibalgin 400 měl účinek jen na chvíli. A urologicky čaje sem vypila před tím, nez jsem jela taky tak 2 a žádný známky zlepšení.. Brusinky to samý..

Na akutní cystitydu nikdy nepij urologický čaj!! Dráždí
Dej si heřmánkovej pokud ho sneseš.
To ti teda nedal nic moc léky, je potřeba udelat kultuvaci a zjistit ktery pnc ti pomuze🌷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 08:33

@kouřící králík dekuju, na gynekologii teda dojdu.. Ikdyz když jsem tam byla v lete po zánětu močáku, dělali mne stery a vše v pořádku.. I v září, v pořádku. Děkuji za rady. Od doktora mne to přišlo taky takové odfláklé, nevím jestli ty hodnoty fakt nevypadají spíš na nějakou tu hospitalizaci..a jako aby mne bolelo téměř celý břicho od půlky až opravdu dolů pro prohmatani taky není asi úplně ok.. A nevim zda mám akutní cystitydu.. I to je možné, každopádně od tohoto doktora jsem se dozvěděla velké kulové.. A ještě jsem se jen pousmála když mne řekl po výsledků z moci, že je to „začínající zánět močového měchýře“, když ja osobně bych řekla, že je to zánět jako prase, tak to cítím. Poslal mne domu v podstatě s ničím, takže jsem si opravdu pomohla.. Ani jsem nespala.. Děkuji za rady a opatrujte se..❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 08:41

@poučená, ted jedu od doktorky sice tam byla jen sestřička, protože doktorka tam bude až od 10.. Ale už i ta mi řekla, že mi tu neschopenku dají, že to není problém. Asi dost záleží na doktorovi a možnostech.. Každopádně jsem ráda❤️️ nevím jak bych to v práci zvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí