Jedná se o akutní zánět močových cest?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
6.1.20 08:53

Chtěla jsem ti psát ať jdeš na urologii, to je lékař co se specializuje na zánět močáku, ale už jsi šla na gyndu, takže pozdě, jinak to vypadá na zánět močáku, můžu ti sem napsat i svoje hodnoty, ale to už byl počínající zánět ledvin, nález ze zánětu močáku tu nemám. Hlavně nepij urologický čaj, ten dráždí- rada urologů a i moje osobní zkušenost. Lepší je heřmánek a nebo obyč. voda, nejlíp bez bublin a neochucená. Tady ti přpeíšu ty výsledky - pH 8, bílkovina +++, krev ++++, leukocyty ++++, erytrocyty 1133, leukocyty 2131, přechodné epitelie 11, bakterie ++++… Ať je ti brzo líp, zrovna se sama chystám na urologii na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.20 09:07

Musis na urologii obvacka je k nicemu! Je nutna kultivace moce na atb. Nutne cevkovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
6.1.20 09:11

@kouřící králík : bože co je tohle za rady??? zakladatelka má nejspíš akutní zánět močáku (akutní cystitida). S tím se fakt nehospitalizuje, léčbu dostala standardní a správnou. Urologický čaj je super. nestraš jí blbostma. S tímmto si praktický lékař poradí, vidí to prakticky denně. Furolin á 6 hodin a brzy bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.20 09:15

Jeste jedna rada, nikdy se nekoupej ve verejnych bazenech to je svinstvo a hlavne vynech, navzdy termalni koupaliste! Hodne me pomohlo more to me doporucila skvela mudrine na urolce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 09:15

@Ela025 dekuji moc.. Krevní obraz mám prý v pořádku bez nálezu, přesto dekuju za vaše rady a čas ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
6.1.20 09:16

Ted ma Furolin, klasika, tak stejne nezbyva nez ho vyuzivat aspon 5 dni. Pokud po nem zakl. nebude tedy spatne, dost lidi ho nesnasi.Po douzivani ma stejne urcite kontrolu u obvodniho lekare, ten pak vypise zadanku na kontrolni laborku s kultivaci - pripadne at o to zakl. pozada..Urologicky caj drazdi, to i me rekl urolog. Nejist korenene, nepit ted kafe a hodne pit.

Příspěvek upraven 06.01.20 v 09:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 09:17

@kouřící králík k mé doktorce jdu jen kvůli neschopence.. Spis uvidím jak zaberou či nezaberou prášky a podle toho budu jednat.. Na veřejné lázně ani koupaliště nechodím už tak 10 let, moc dobře vím co je to za svinstvo když tam je tolik lidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.20 09:18
@cell píše:
@kouřící králík : bože co je tohle za rady??? zakladatelka má nejspíš akutní zánět močáku (akutní cystitida). S tím se fakt nehospitalizuje, léčbu dostala standardní a správnou. Urologický čaj je super. nestraš jí blbostma. S tímmto si praktický lékař poradí, vidí to prakticky denně. Furolin á 6 hodin a brzy bude líp :kytka:

Hele, az se s tim budes crcat 2 roky pak pochopis, ze obvodak je k nicemu. Ty si delej co chces, ale obvodak necevkuje.Od toho je urologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 09:19

@Konnny dekuju za rady, urologicky caj sem si fakt myslela, že je dobrý na tohle takže mne překvapuje kolik lidí tu píše, že urolog.jim řekl opak..mne přišlo, že u minulého zánětu mne dost pomohl.. Kafe vůbec nepiju a pro Furolin si za chvíli jedu do lékárny.. Jinak dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
6.1.20 09:32
@Tinkaa19 píše:
@Konnny dekuju za rady, urologicky caj sem si fakt myslela, že je dobrý na tohle takže mne překvapuje kolik lidí tu píše, že urolog.jim řekl opak..mne přišlo, že u minulého zánětu mne dost pomohl.. Kafe vůbec nepiju a pro Furolin si za chvíli jedu do lékárny.. Jinak dekuju

Ja na to trpivam.Mela jsem urolozku, snad dobra, ale chovani reznickeho psa.Tak ted chodim na soukromou urologii.Tam tedy doktor necevkuje, staci zachytit stredni proud moci.No a doporucil mi, po doleceni, kazdy vecer sacek Blokurimy. Vyborna vec, vse se zklidnilo a rok mam pokoj.Pri lehcich potizich se mi vetsi davky ke zklidneni osvedcili vic nez dost propagovane brusinky. A nezapominej ted hodne pit, at se to proplachuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 09:35

@Konnny dekuju.. To cevkovani asi dost bolí, co? Nezahajila jsem ještě tak úplně léčbu, ted pojedu pro všechny ty prášky takže pak se uvidí jestli do něčeho takovyho půjdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
6.1.20 09:37

@Tinkaa19 cévkování se dá vydržet, štípe to, ale je to chvilička, jsou horší věci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
6.1.20 09:39

Tak on krevní obraz je většinou v normálu u močáku, až když je zánět silný nebo je v ledvinách, je to znát i na krvi. Teď už budeš mít léky, tak snad to poleví brzo, mělo by. Kdyby ti z nich bylo zle, což po Furolinu bývá, tenkrát mi dr. radila ať se na to napiju mlíka, no, asi to od nevolnosti trochu pomohlo, nevim a pak jsem je zajídala banánem a ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
6.1.20 09:40

@Tinkaa19 spis je neprijemny nez bolestivy.Ja odesla z jinych duvodu.Ale na urologii se chodi az pri castejsich recidivach, ne beznem zanetu, klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.1.20 09:48
@Tinkaa19 píše:
@poučená, ted jedu od doktorky sice tam byla jen sestřička, protože doktorka tam bude až od 10.. Ale už i ta mi řekla, že mi tu neschopenku dají, že to není problém. Asi dost záleží na doktorovi a možnostech.. Každopádně jsem ráda❤️️ nevím jak bych to v práci zvládla

Tak skvělé <3
Teď už jsi snad v klidu v posteli s léky. Pěkně to vylež, v teple, a ještě se kolem břicha dekou obal.
A opravdu, pij teplé-vlažné, co nejvíc, jak ti to bude možné, klidně obyčejný čaj, ať celý ten systém proplachuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí