Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Za jeden den se ti žaludek nestahne, to je nesmysl.
Máš ve stravě dost bílkovin?
@Anonymní píše: Více
A co jíst prostě lépe, třeba za pomoci kalorickych tabulek? K čemu půst? Kojíš?
@JancaS84 já jsem dříve jednodenní půsty držela a fungovaly u mě velmi dobře…
@Dahlia0409 já už dle nich jim, denně toho hodně nachodim, lítám s dětmi a váha ne a ne dolů, potřebuju dopnout kalhoty 🙏 😀
Kojíš plně? A jak vypada jídelníček během dne?
Příspěvek upraven 19.08.25 v 18:01
A jak dlouho podle nich jíš? Máš je správně nastavené?
Tak když u tebe fungoval tak ho drž, jen si hlídej dostatek tekutin. Já jsme měla při kojení kolikrát nějakou nedobrovolnou hladovku u střevní chripky apod.
A máš je dobře nastavené a vše vyvážené?
Tak sis dopřála a místo půstu jez jeden den normálně a zdravě. Ale asi to nezní tak zajímavě, viď? Nebo dělej prerusovany pust 11/13, první jídlo třeba ráno v 8, poslední v 19 vecer, mezitím v noci nic. Ale to je v podstatě bezny jidelni režim běžného člověka, jelikož většinou v noci lidi neji. Jednak ti jednodenní půst žaludek nestahne, a pak kojici ženy žádný pust držet nemají, ani těhotné, ani děti. Je to tak nějak všeobecně známá věc.
Dokud kojíš, nedělej blbosti. Tělo potřebuje živiny. Zhubneš případně po odstavu ![]()
Neblbla bych, mimco je malé. Jez zdrave, po menších porcích, ale třeba častěji a chod na svižné procházky s kočárkem.
Ano, vím, že se to nedoporučuje, ale už nevím, jak jinak si trošku stáhnout žaludek, potom co jsem se tak rozjedla.
Je tu někdo, kdo sem tam jednodenní půst aplikoval?
Mám 3 měsíční mimčo.
Děkuji za názory.