Společné hubnutí online

36
14.8.25 17:44

Společné hubnutí online

Ahoj! hledá se parťačka na podporování při hubnutí- posílat si úspěchy i neúspěchy 😊. Já chci -20kg zvládnout 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22881
14.8.25 18:27

Z jaké váhy jdeš? Taky bych potřebovala sundat, co jsem nabrala na home office :lol: ale nějak se nemůžu dokopat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.8.25 19:21

Momentálně 86kg ale potřebuju parťáka, protože samotné mi to nikdy nejde 😅. Kolik ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
14.8.25 19:26

Skoro co ty :roll: za rok + 10kg, ale nemůžu se dokopat cvičit, něco dělat, hlavně si na sebe udělat čas. Buď drepim doma 8-14h na prd.eli na HO a nebo lítám po krouzkach a furt někde pak čekám. Letos se mladší přesouvaji tréninky do školy u parku, tak tu hoďku a půl/2 asi věnuji svižnějšímu kroku po parku, běhat nevydržím, ale třeba se k tomu taky někdy dokopu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.8.25 20:02

@lucynka25 a stravu budeš nějak měnit? Já bych měla čas na cvičení i stravu ale nechce se mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.8.25 21:21

Ahojky já se ráda přidám mě zase kde cvičení ale ta strava vždy nějak dopadne špatně ale když budu mít partacku určitě to půjde chci shodit na 65 mám teď nějakých 72 už jsem zhubla před cca půl rokem ale pak přišel zase stress málo času a bylo to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.8.25 21:27

@Péťa 18 pokud chceš můžeme si psát na messengeru 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.8.25 21:59

Holky držím palce. Před 2 lety jsem z 65 shodila na 56. Hodně cvičení a samé zdravé jídlo… no nebudu vám lhát teď už mám zas 62 :D. Chtěla bych se do toho zas trochu pustit, ale ta vůle. Nechápu kde jsem předtím vzala motivaci.

Tehdy jsem ale měla aspoň tělocvičnu zadarmo v práci. Teď jsem změnila firmu a do placenýho gymu mě teda nikdo nedostane :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.8.25 23:33

Joo tak to znám taky nevím kde je ta motivace co byla dřív :think: ale musím s tím něco dělat uz. Já třeba cvičila vždy vecer když děti spali a kolikrát se mi fakt nechtělo ale šla jsem a pak to bylo znát. Kdyby to aspoň netrvalo vždycky tak dlouho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
15.8.25 00:37

Také bych potřebovala zhubnout, pokaždé, co se podívám do zrcadla, upadám do deprese. Ovšem cvičení mě brutus nebaví, ale musím se nějak překonat, abych každý den aspoň něco udělala. Nejsem ochotná měnit stravu :-( Teda max. vysadím veškeré sladké (kromě cukru do kafe). Ale jinak se radši budu snažit nějak donutit cvičit. Do 35 jsem nemusela hnout prstem, teď jsem přibrala a nedokážu to změnit.
Vy tu mluvíte o kilech, ale ne o vaší výšce - já měřím 169 cm a mám 80 kg - jako nemusí to znít možná totálně šíleně, ale prostě podle zrcadla jsem basťoch.
Chatgpt mi řekl, že 15minutovým každodenním chozením při zachování stravy to půjde hodně pomalu (0,5 kg za měsíc), ale půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20890
15.8.25 05:06
@kyslík píše: Více

Jak to chatgpt může vědět, když netuší, jaký máš příjem a výdej? Je to samozřejmě nesmysl, který si AI vymyslí, když nezná odpověď.

A pokud nejsi ochotná upravit stravu, tak je jediná možnost a to zvýšit výdej a to opravdu 15 minut chůze denně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
15.8.25 07:09

Chůze je super, já mám v plánu 3× týdne co bude holka na tréninku aspoň na hodinu vyjít. Y jídlem je to taky horší u mě..ale už jsem to zvládla kolikrát, tak snad i teď..vím, z eto jde, jen se přepnout v hlavě.
Já měřím 172cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
15.8.25 07:11

Super je vypočítat si kalorický deficit, na netu je spousta tabulek.
 https://www.michaljoseftoth.cz/kalkulacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35751
15.8.25 07:12

Tak to je pěkna kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.8.25 08:12

Já mám treba 178 a momentálně tak 72 kg vždy jsem měla tak těch 65 takže se cítím dost nekomfortne. Tabulky jsem používala vždy když jsem chtěla zhubnout ale občas je to otrocina pořád něco vážit zapisovat atd ale dá se to teď zkouším Yazio kde stačí vyfotit a přibližný odhad to udělá. Základ je ale vypustit dobroty večer u tv a pohyb ale myslím že chůze moc nepomáhá chce to aspoň nějaké kardio pokud nechceš formovat u mě jde spíš o to zhubnout a zpevnit jsem jak rosol na nohách :( už jsem dřív cvičila hodně činky dřepy atd ale tohle mě dlouhodobě nebaví to pak musíš zase přidávat pořád váhu atd dřít jak kůň já mám radši kardio ale mám malé děti takže toho času je málo ale dá se to aspoň obden 30 minut a bude to znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková