Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@kyslík píše: Více
Nesmysl. Za 15 min chůze spálíš kalorie tak z jednoho rajčete. Já nachodím denně 6km a když jsem si nehlídala jídlo, tak jsem nezhubla ani kilo a klidně mi to dál lezlo nahoru. Prostě musí být příjem nižší než výdej. A spálit třeba jednu sušenku Mila trvá 45min intenzivního pohybu. Takže když se člověk přejí a napere, tak by musel cvičit i x hodin.
@Pajjjina píše: Více
Já to beru do začátku, že je to vůbec nějaký pohyb, kterého jsem schopná (i delšího než 15 minut) a jsem snad schopná udržet jeho pravidelnost. Asi taky záleží na tempu chůze. A jinak ze stravy že se úplně vzdám sladkého.
Bohužel nejsem schopná od prvního dne najet na hodinová cvičení nebo zdravou stravu.
@lucynka25 píše: Více
Jo, přesně, na tohle si člověk čas i najde, akorát se trochu obávám, abych si udržela vůli i v zimě. Přepnout se v jídle jsem zatím nedokázala nikdy.
@kyslík pro mě je rizikové léto, já mám ráda v létě pivo a prasárny ze stánků
v zimě jsme víc disciplinovaná.
Holky, ja se nepridam, tyhle skupiny pro me nejsou, ale drzim moc moc palce vsem. Ja taky ted hubnu. Pomalu, ale prece. Mam dole 7kg za cca 3 mesice, visceral se mi snizil o 2 jednotky. Chodim k vyzivove poradkyni a ted cca 14 dnu cvicim s trenerem. Puvodni cil byl 10kg, ale uz si ho pomalu navysuju na 15
![]()
Aha, tak to jsi úplně naopak - pivo ani prasárny ze stánků mě nělákají, ale v zimě vylézt z vyhřátého bytu a pohody do zimy a tmy, to bude výzva.
Jo léto je někdy horší no zmrzlina studená káva atd láká to pak třeba dovca all inclusive a jde to hezky nahoru 🤭
@Kockazvysocan píše: Více
Tak gratuluji to určitě dáš když máš poradce i trenéra je to fajn má ti kdo poradit a vede tě ale z mých zkušeností neporadí nic jiného než se dočtes všude a stojí to peníze. Já si nechala udělat jídelníček ve fitku a nic nového mi neřekli kromě toho co všude najdeš ![]()
@Péťa 18 píše: Více
Samozrejme, ale me to takhle vyhovuje. Tim, ze nejsem extra tlusta, jen se mi ted “zadarilo”, tak to chci s dohledem.
Holky tak šup která se ještě přidá nebojte se, nebudeme vás soudit že se jeden třeba nepovede, mě se to stalo už mockrát, hlavní je se druhý den zase vrátit a držet dál plán. Vzájemně se budeme podporovat a hecovat a to je přece ta nejlepší motivace. Tak šup kdo bude další odvážný
@Kockazvysocan píše: Více
Jasně já to chápu vůbec jsem to nemyslela špatně, držím palce ať vše vyjde.
Ja som vynechala mhd rano pred pracou. Nastavila som sa na to, ze do prace idem rano po svojich. Je to 30 min sviznej chodze do mierneho kopca.
@Mkmkz píše: Více
Aha, no to je dobré. Já pracuju teda v jiném městě a jezdím autem. Ale teoreticky by se dalo zaparkovat na kraji města a zbytek pěkně svižně dojít. A z práce zase hezky na kraj města k autu ![]()
Jídlo je základ. Nevím teda co přesně jíš, ale třeba to u tebe nebude muset znamenat úplně radikální změnu. Já jsme třeba najela na kalorické tabulky, jim plus mínus jídla co předtím, jen to chtělo trochu upravit porce, samozřejmě něco vyřadit a nahradit to vhodnější potravinou.
Je to jen o tom chtít. Že začátku je to trochu otrocina, ale pak to dostaneš do oka.