Společné hubnutí online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
672
15.8.25 11:09
@kyslík píše: Více

Nesmysl. Za 15 min chůze spálíš kalorie tak z jednoho rajčete. Já nachodím denně 6km a když jsem si nehlídala jídlo, tak jsem nezhubla ani kilo a klidně mi to dál lezlo nahoru. Prostě musí být příjem nižší než výdej. A spálit třeba jednu sušenku Mila trvá 45min intenzivního pohybu. Takže když se člověk přejí a napere, tak by musel cvičit i x hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.8.25 13:48
@Pajjjina píše: Více

Já to beru do začátku, že je to vůbec nějaký pohyb, kterého jsem schopná (i delšího než 15 minut) a jsem snad schopná udržet jeho pravidelnost. Asi taky záleží na tempu chůze. A jinak ze stravy že se úplně vzdám sladkého.
Bohužel nejsem schopná od prvního dne najet na hodinová cvičení nebo zdravou stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.8.25 13:50
@lucynka25 píše: Více

Jo, přesně, na tohle si člověk čas i najde, akorát se trochu obávám, abych si udržela vůli i v zimě. Přepnout se v jídle jsem zatím nedokázala nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22923
15.8.25 16:47

@kyslík pro mě je rizikové léto, já mám ráda v létě pivo a prasárny ze stánků :lol: v zimě jsme víc disciplinovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
15.8.25 16:55

Holky, ja se nepridam, tyhle skupiny pro me nejsou, ale drzim moc moc palce vsem. Ja taky ted hubnu. Pomalu, ale prece. Mam dole 7kg za cca 3 mesice, visceral se mi snizil o 2 jednotky. Chodim k vyzivove poradkyni a ted cca 14 dnu cvicim s trenerem. Puvodni cil byl 10kg, ale uz si ho pomalu navysuju na 15 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.8.25 16:59

Aha, tak to jsi úplně naopak - pivo ani prasárny ze stánků mě nělákají, ale v zimě vylézt z vyhřátého bytu a pohody do zimy a tmy, to bude výzva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.8.25 16:59

Jo léto je někdy horší no zmrzlina studená káva atd láká to pak třeba dovca all inclusive a jde to hezky nahoru 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.8.25 17:01
@Kockazvysocan píše: Více

Tak gratuluji to určitě dáš když máš poradce i trenéra je to fajn má ti kdo poradit a vede tě ale z mých zkušeností neporadí nic jiného než se dočtes všude a stojí to peníze. Já si nechala udělat jídelníček ve fitku a nic nového mi neřekli kromě toho co všude najdeš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
15.8.25 17:06
@Péťa 18 píše: Více

Samozrejme, ale me to takhle vyhovuje. Tim, ze nejsem extra tlusta, jen se mi ted “zadarilo”, tak to chci s dohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.8.25 17:27

Holky tak šup která se ještě přidá nebojte se, nebudeme vás soudit že se jeden třeba nepovede, mě se to stalo už mockrát, hlavní je se druhý den zase vrátit a držet dál plán. Vzájemně se budeme podporovat a hecovat a to je přece ta nejlepší motivace. Tak šup kdo bude další odvážný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.8.25 17:28

Jasně já to chápu vůbec jsem to nemyslela špatně, držím palce ať vše vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6246
15.8.25 17:28

Ja som vynechala mhd rano pred pracou. Nastavila som sa na to, ze do prace idem rano po svojich. Je to 30 min sviznej chodze do mierneho kopca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.8.25 17:33
@Mkmkz píše: Více

Aha, no to je dobré. Já pracuju teda v jiném městě a jezdím autem. Ale teoreticky by se dalo zaparkovat na kraji města a zbytek pěkně svižně dojít. A z práce zase hezky na kraj města k autu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
15.8.25 17:39

Jídlo je základ. Nevím teda co přesně jíš, ale třeba to u tebe nebude muset znamenat úplně radikální změnu. Já jsme třeba najela na kalorické tabulky, jim plus mínus jídla co předtím, jen to chtělo trochu upravit porce, samozřejmě něco vyřadit a nahradit to vhodnější potravinou.
Je to jen o tom chtít. Že začátku je to trochu otrocina, ale pak to dostaneš do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17978
15.8.25 17:40

kolik mas visceral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...