Ráda bych trochu přibrala, co pro to udělat? Foto.

Anonymní
13.8.25 16:52

Chci pribrat -co jist? Foto

Ahoj holky/kluci!
Jsem mladá aktivní máma. Víceméně od svých 14ti let se mi váha nehla, při dětech jsem přibrala zhruba max 10 kilo, a ihned to bylo po porodu dole. Snažím se jíst pravidelně, ale taky vynechávám. Večer to nahrazuji nutridrinkem. :roll:
Máte případně jiný typ co jíst, čím se stravovat?
Přemýšlela jsem o výživovém poradci, ale není to úplně nejlevnější.
Mám docela fyzicky náročnou práci kde jsem zhruba 3× do tydne, ráda i jezdím na kole. Popravdě když se vidim v zrcadle tak mi to nepřijde tak strašný, ale když pak vidím fotky, tak se nedivim že mi neustále lidi říkají ať se najím. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5735
13.8.25 17:01

Tak nenahrazuj jídlo nutridrinkem a normálně se najez, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
13.8.25 17:08
@Anonymní píše: Více

Vyřaďte nutridrink a zařaďte pivo. Ale teď vážně. Dá se přibírat zdravě, ale i nezdravě. Je rozdíl, jestli si dáte koblihu (nepleťte sem nikdo Babiše), nebo vejce s pohankou a kusem hovězího masa. Nicméně pokud to máte od mládí, pak je otázkou, zda li štítná žláza pracuje správně. Návštěva dobrého endokrinologa asi není od věci, aby případné problémy se štítnou žlázou potvrdil, či vyvrátil.

Jinak podle vašich fotografií se mi nezdá, že byste potřebovala nějak moc přibrat. Ale fotografie mohou dost zkreslovat.

Příspěvek upraven 13.08.25 v 17:09

• Citovat
  • Upravit
615
13.8.25 17:09

Ta rada bude uplne stejna jako kdybys chtela zhubnout. Po vylouceni pripadnych zdravotnich obtizi, stahnout kaloricke tabulky a hlidat su prijem a vydej. Pak zalezi kolik ca chces nabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21506
13.8.25 17:57
😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
13.8.25 18:02

Neřekla bych, že si vyhublá. Jsi akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
13.8.25 18:30

Přibírat nepotřebuješ. Upřímně, nemyslím si, že sem dáváš fotky svého zadku jako doklad podvýživy. Spíš se chceš pochlubit. Jestli jsi to vůbec ty.

• Citovat
  • Upravit
3165
13.8.25 19:14

Asi se ti nedostává dostatek pochval a pozitivních ohlasů na tvou postavu v reálném životě, tak si pro to jdeš sem, na e-pipi, kde každá druhá máma se trápí s nadbytečnými kg. Chceš ujištění, že tvá postava je dokonalá? Že přibírat ani hubnout nepotřebuješ, pak bude tvé ego spokojené. Ne, nepotřebuješ naše komentáře. Potřebuješ psychologa a pořádně zapřáhnout v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 19:18
@LiduNe píše: Více

Fotku zepředu dávat nebudu protože mám plno tetovani, a kdybych všechny zamazala, tak uvidíš jen část, proto fotka zezadu. A ano, váha mě opravdu trápí. :?
Lezou mi žebra, nevypadá to hezky. A v reálným životě opravdu žádný chvály neslyším, právě naopak. A prijemne to není.

• Citovat
  • Upravit
29046
13.8.25 19:27

Mně lezou žebra i při skoro 80 kilech, to fakt není úplně určující znak :mrgreen: Prostě navyš příjem kalorií z kvalitního jídla, bílkoviny, tuky, nevynechávej jídlo a určitě něco málo nahoru půjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
13.8.25 19:40

Tak zacni trenovat, ked mas pocit, ze chces robit nieco so svojou postavou. Naberies svalovu hmotu.
Foto som nestihla vidiet, takze to nekomentujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
13.8.25 19:52

Kolik tedy vážíš a měříš?

Důležité je, aby ses cítila dobře, měla v pořádku krevní testy (nebyla chudokrevná atd.) a měla pravidelnou MS.
MS je dobrý ukazatel, jestli je váha ok.

Já mám celý život kolem 50 kg, mívala jsem i 48, na výšku asi 167 a protože jsem měla a mám MS pravidelnou, krevní testy v pořádku, žádný doktor to nikdy neřešil.
A to chodím na všechny prevence pravidelně. Řešilo to jen okolí, dotazů, jestli jím, jsem za život zažila spoustu. :)

Takže bych se odpíchla od tohoto a pokud se cítíš dobře a nemáš zdrav. problémy, nevidím důvod přibírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 20:02

@free333 158/46
Nemám žádné zdravotní problemy, kromě toho že tedy pro okolí vypadám blbe… :?

• Citovat
  • Upravit
10651
13.8.25 20:52

A kde je ta fotka? Jak mame vědět, zda vypadas blbe, kdyz nevíme, jak vypadáš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 21:00

Tak to není žádná hrůza, když jsi i mrňavá. Mívala jsem 48kg při 169cm a to opravdu už moc hezké nebylo.
Ale taky nějak nechápu tu fotku s holým zadkem, to bylo trochu zbytečné, ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková