Předsvatební zkouška líčení/účes dopadla katastrofálně. Co teď?

Anonymní
4.8.25 16:43

Líčení/účes - katastrofa,co teď

Ahoj,

chci znát názor vás všech holky, co jste někdy byly na líčení a účesu. Zda je tohle běžná praxe nebo prostě nechápu. Nelicim se, takže nemůžu posoudit, ale teda nejsem absolutně spokojená.

Ve zkratce - příští středu mám svatbu. Tři měsíce jsem objednaná ke kadeřnici ( nalíčí mě a udělá mi vlasy). Recenze má výborné, je to ve velkém městě (Plzeň) a mám dvě kamarádky, co k ní chodí - ne úplně na líčení, ale jako kadeřnice je prý úžasná a jako kosmeticka taky.

Dneska jsem tam byla a teda nevím. :roll: byla jsem objednaná na 10 dopoledne. Půl hodiny jsem na ni čekala. To ještě beru. Vzala mě tedy a co chci za líčení. Říkám že chci zvýraznit oči( kouřové líčení, umělé řasy a minimum makeupu) a jen sjednotit pleť. Namazala mě extra dávkou krému a to nechala zaschnout a pak mě přejela pudrem… Žádný makeup, sjednocení nic.. na krku to samozřejmě bylo vidět.. ok. Pak obočí. S tím nedělala nic. Na jedné straně po nehodě mi už neroste obočí kvůli jizvě a prostě úplně se na něj vykašlala. Oči… No použila paletku od Miss sporty, která mimochodem nebarvila. Jedno oko vypadalo jinak než druhé. Bylo to šedé, lesklé a nevýrazné - údajně mi to zvýraznilo krásně oči… Řasy teda nemela- prý do příště sežene, tak je vzala jen řasenkou- bez kleštiček. Takže nebylo nic vidět.. nehledě na to, že jsem čekala - samozřejmě nevím, zda to tak má být, že k použití řasenky by měla využít jednorázové „tyčinky“. Aby mě nepatlala tím, co každou… dál pokračovala na rty a už jsem myslela, že odejdu. Odstín rtěnky asi jo…brala to vatovyma tycinkama, takže dobrý… Žádná kontura nic.. pak lesk… Ten brala přímo z té lahvičky… Bůh ví, kolik jich to měla na puse predemnou… Nezafixovala nic. Líčení trvalo 20 minut a já vypadala jak kdyby mě lícilo dítě. :nevim: mimochodem na vlasy se nedostala - musela k lékaři, byla měsíc objednaná a zapomněla mi to říct - prý si mám přijet zítra.

Zkušenost teda super.. to je to běžné? Nelicim se, ale mám zhruba v hlavě základ, co a jak… Holky jak ji říct, že už nepřijedu.. nehledě na to, že za to chtěla litr…

Prosím anonym. Co kdyby

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
4.8.25 16:46

Celý přístup se mi zdá katastrofální. Ozvala bych se ještě na místě. Dej jí vědět, že jsi nebyla spokojená a nemáš zájem o další služby. I od toho ta zkouška je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.25 16:58

@smile_xxx řekla. Ale ona prostě že to udělá tmavší atd atd… :roll: no bůh ví jak by to dopadlo…tohle mě udělat přímo na svatbě, tak bych brečela… Hlavně vůbec to není nic těžkého, co jsem si vybrala…

• Citovat
  • Upravit
33566
4.8.25 16:59
@Anonymní píše: Více

Strašný, už bych tam taky nešla. Za dvacet minut líčení, které vůbec neodpovídalo tomu co jsi chtěla jsi jí dala litr? Hned na místě bych jí řekla že nejsem spokojená ani trochu a teda cena přemrštěná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.25 16:59

@Cirrus fibratus je to ale profesionálka… Když já jsem prostě takový blbec, že to úplně nedokážu říct narovinu. Jako hodná a příjemná byla, ale..no prostě..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.25 17:01

@arinecka tak ono ta cena je u nás tady běžná. Líčení na svatbu se pohybuje kolem tisícovky. Což jako jsem byla ochotná dát…ale to co předvedla mě úplně zarazilo. Přitom je to celkem známý a vytížený salón.. :nevim: líčení si prostě představuji jinak… Krém, nějaký podklad… Tady bylo vidět i to na pleti, co tam předtím nebylo… No strašně mě to mrzí, za týden už nikoho neseženu. Takže holt do obchodu a zkusit to po svém no. :roll:

• Citovat
  • Upravit
33566
4.8.25 17:11

Cena by byla v poradku, kdyby to k necemu vypadalo. Podle tveho popisu ale katastrofa, proto jsem to napsala. Uz bych k ni nesla a modlila se aby se mi neudelal opar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
4.8.25 17:24

Pokud ses neozvala na místě (chápu, taky to moc neumím), tak bych jí zpětně napsala - přímo jí i recenzi na net. Přístup hroznej teda. Jestli tam ještě zítra jdeš, můžeš jí to ještě i přímo říct.
Zkusila bych ještě obvolat jiné kosmetičky a kadeřnice, ale tam taky nebudeš mít jistotu no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.25 17:27

@arinecka já tu rtěnku hned ze sebe smyla…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.25 17:28

@kyslík problém je, že už mají plno. :nevim: holt nemůžu věřit všemu. Stovky recenzí nenahradí jednu zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
8477
4.8.25 17:31

Zkusila bych si sehnat někoho jiného, a kdyby bylo jo úplně nejhůř tak se nalíčit sama - podle toho co tady píšeš, je/byla paní dost neprofesionální, zitra bych k ni určitě nešla. Bude to tvůj den, nenechala bych si ho zkazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.25 17:35

@izabe tak já tam jít znovu nechci… Jen prostě člověk se na něco těší a takhle to dopadne. Přístup samozřejmě je neprofesionální. Holt se nalicim sama. Salóny mám obvolane a bohužel v ten den to neklapne

• Citovat
  • Upravit
8477
4.8.25 17:49

To chápu :hug: ještě mě napadá zkusit obvolat z okolí Plzně (možná by to bylo za příplatek za cestování), ale třeba by byl někdo na ten den volný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.8.25 17:54

Tam už by mě nikdo neviděl i za cenu, že bych se na svatbu líčila sama. Tohle má teda do profesionální kosmeticky dost daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková