Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ja vím, že je náročné někomu říct že se vám to nelíbi. Ja jsem byla taková, že jsem od kadeřnice odchádzela se slzami ale jí jsem řekla supr. Ale je to vaše svatba takže bych jí napsala, že bohužel to líčení je na vás moc a že asi hledáte něco jiného takže nakonec budete rešit líčení u někoho jiného. Nebojte se ja jsem měla svatbu v sobotu a v pátek mi volala kadeřnice že onemocněla. Nakonec přes fb jsem našla skvělou paní, která prišla a bylo to nakonec lepší než od té původní na zkoušce. Držím palce! ![]()
@Anonymní píše: Více
Tím, že zareagovaly slovy, že za všechno vlastně může tvoje pleť se odkopala. Profik si musí umět poradit s jakoukoli pleti.
Já nikoho nenašla. Jedna paní může, ale odpoledne a my máme svatbu dopoledne. Každopádně jako je to nepříjemná zkušenost… Už jen kvůli tomu, že to má člověk dobu zarezervovane a pak prostě tohle.. naprosto neprofesionální přístup.
Nehledě na to, že paní měla něco s okem ( asi ječné zrno), nějak jsem to přehlédla, když jsem měla oči zavřené. Každopádně zmínit to mohla. Ale do tří dnů od té zkoušky mě pálilo oko a udělal se mi tam puchýřek. Naštěstí mastička pomohla. Což už je taky pro mě, jak se říká, red flag… ![]()
Beztak budeme mít hrozný vedro, takže makeup by tomu asi moc nepomohl. Přítel taky, že se nemusím malovat, vlasy už mám nacvičené a ten makeup nějak dopadne. Beztak si přijdu lépe bez toho všeho na obličeji, už to hrotit nebudu. Prostě se stalo a paní může být ráda, že tam nemá ode mě recenzí…
Nechce se mi věřit, že na středeční svatbu neseženeš MUAH. Neřekla bych na sobotu, ale spousta vizážistek na svatby normálně dojíždí i kdyby měla dojet do Plzně z Prahy, není to žádná hrůza.
@zaludova to samozřejmě problém není, ale dávat 5 tis za líčení mi přijde hodně… Ještě do toho cesta, zase tak krásná být nechci, abych investovala tolik peněz
Proč jí recenzi nenapíšeš? Ty jsi četla samé fajn recenze, a podívej jak to dopadlo. Arogantní ženská, která hodí vinu na tebe, a ona vlastně za nic nemůže. Nebudˇhloupá a napiš jí.
Potvrzení toho že to není profesionálka. Takto prostě seriozní člověk na kritiku nereaguje. Miss sporty je vtip - profesionálové mají úplně jiný make up. Miss sporty jsem si kupovala když mi bylo náct jako první malovátka.
No a kolik měla stát ta tvoje? Píšeš, že zkouška byla za 1000 Kč, tak předpokládám, že make up na svatbu by byl tak za 2k a plus dalsich aspon 1500 Kč za účes. To už není teda takový rozdíl. Navíc pokud dojede, může nalíčit třeba mamku nebo svědkyní.