Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A nějaká tvoje kamarádka nebo kamarádka kamarádky, co se vyzná v líčení? Nemáš takovou?
@Anonymní píše: Více
Zkus to hodit na fb. Třeba najdeš fakt šikovnou holčinu, která nebude ze salonu. Za zkoušku nic nedáš. Já bych teda neriskovala ten účes…
Tak to je fakt katastrofa, všechno co píšeš, už jen ta miss sporty.. Já měla vlasy i líčení profi, a byly tam fakt jiné značky, i přístup, splnění požadavků..
Zkusila bych obvolat fakt v okolí vše.
Ty jo tak to je masakr. Jako mě už se to nejednou stalo, že si někdo takhle vychvaloval práci od kadeřnice, nebo manikérky a přitom to bylo fakt něco otřesného.
To co popisuješ si dovedu představit když se nabídne desetiletá holčina, že tě jen tak nalíčí. Ale vsadila bych, že ty malé holky dneska díky YouTube svedou daleko lepší práci.
V tomhle případě by snad už bylo lepší kdyby ses nalíčila sama, nebo by tě nalíčila nějaká tvá kamarádka, která to umí.
Ale jak tu zaznělo řešení je i napsat do nějakých skupin na fb. Plno holek studentek si takhle přivydělává a fakt to umí! A s tím jak jsou teď prázdniny si myslím, že by neměl být problém někoho najít.
Ale této paní už prosím tě nic neplať!
Měla jsem svatbu před měsícem. Zkouška líčení i účesu taky nic moc. Vlasy mi vyžehlila a zvlnila - zbytečně. Mé vlasy jsou krásně kudrnaté. Takže mi je akorát dost vysušila. Líčení - pod očima jsem měla spoustu makeupu - takže v mém věku to nevypadalo dobře. No po rozmýšlení, že už nikoho jiného tak narychlo neseženu. Jsem jí napsala co přesně chci. Sehnala svůj make up od Dioru atd. No ve výsledku líčení ok, ale vlasy jsem si měla nechat rozpuštěné a vypadalo by to lépe. Takže výsledek byl 50% a celkem mě to štvalo. Takže doporučuji, dej na svůj pocit. Napiš poptávku na FB skupiny svatby. Jejich tam několik a myslím, že někoho jiného seženeš.
Bohužel nikdo dostupný v okolí není. Ono takhle na poslední chvíli se jim ani nedivím
.
Každopádně bohužel ani z okolí přátel nemám nikoho, kdo by mi byl ochotný pomoct. Jedině tak moje kamarádka, co mi pomůže s vlasy. Nic extra člověk nechce, takže to snad zvládneme.
Líčení samozřejmě budu muset nastudovat, mám velmi světlou pleť a už teď mám strach, co koupit za make-up/ korektor. Jak říkám, vůbec to nijak nepoužívám.
Přítel, skoro manžel mi řekl, že jsem krásná i bez a že po téhle mě zkušenosti by se nalíčil tak, jak to dělám já sama. Jen teda nějaký ten lesk na rty/ případně tmavší stín. Že beztak nepotřebuji nic..
No jako musím říct, že se mi chce brečet.. je mi to fakt líto a ještě takhle před svatbou…
V Plzni je dobrá Veronika Mlezivová Orosová. Najdi si ji na fb s zkus se zeptat, třeba bude mít čas. Měla jsem ji na maturák. Také jsem měla původně příšernou kadeřnici/vizážistku. Nebyla to ta samá? Sídlila na Borech. Nakonec mi na poslední chvíli dohodila skvělou kadeřnici.
No já mám asi výhodu, že jsem generace, která tyhle věci neprožívá. Žádné líčení a kadeřnice na maturák, to neexistovalo. I na svatbu jsem se nalíčila a učesala sama ( mám teda krátké vlasy), v podstatě tak jako vždy, jinak to ani neumím. A na fotkách to vypadá dobře. Svatbu si hlavně užij a nestresuj se blbostma. Ono se to přeceňuje. Teď nedávno se na slavnostní akci dala moje kolegyně učesat a nalíčit za tisíce a stejně to bylo každému šumák, neřekla bych ani, že to bylo nějak poznat
@Agnes86 píše: Víceže, Miss sporty
Třeba zkouškou myslí jen základ s tím že ukáže základy a celek ti dá až na svatbu 🤭
No ne nevim já bývám zděšená i ze svých vlastních kreací takže vidět další blbou práci tak asi prostě nahlas řeknu no tyvo. e…co to je!??!
To by jí už mělo napovědět že je něco špatně. Když odflákla tebe, vyflákni se ty na ni.
A ano je škoda žes jí to zaplatila ale na místě se těžce říká ne no já to chápu, je to šok a nevíra
Sezen si nekoho jinehl. z tehle budes akorat nervozni, ze te nalici spatne.
Nakonec jsem ji odvolala. Dostalo se mi takové dost hnusné reakce.
Napsala jsem ji slušně, že bohužel se mi práce nelíbila. Odpovědí mi bylo, že líčila i miss apod. Tak jsem ji napsala, že to chápu, ale bohužel jsem s prací nebyla spokojená a vůbec to neudělala podle mé představy. Začala, že to je vlastně moje chyba, že se potím a že to šlo blbě, že mám světlou pleť, že je tohle a tamto.
dal jsem se s ní nebavila, akorát bych se hádala. Pleť jsem měla po kosmetice vyčištěnou a dle kosmeticky moc hezkou. Ale jo, prostě asi není zvyklá, když ji člověk řekne názor.
Každopádně zálohu vrátila vztekem a popřála mi, že když si to budu líčit sama, ať se mi to povede a neroztece… ![]()
Ale v pohodě. Trénovala jsem, obočí upravit dokážu, a nalepim si trsove řasy a tím mi to zvedne hezky vše a nemusím se asi pořádně malovat. Kamarádka mi poradila lehký korektor a je to.
Jako za mě ta ženská nemá co u té práce dělat… ![]()
Přesně kvůli takové obavě jsem se na svatbu raději nalíčila sama. A aspoň se mi nestalo jako u kamarádek, že byly tak vyumělkované, že je ani ženich nemohl poznat. ![]()
Poptej si vizážistku ve svatebních skupinách na Facebooku, vizážistka je zvyklá dělat i svatební účesy, od téhle neschopné KADEŘNICE bych si nenechala ani nalakovat nehty, natož opakovat tohle hororové líčení, co jsi popsala.