Jednoduchá (chudobná) svatba - hostina doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
18.9.11 17:41

Jiti děkujeme moc,užili jsme si to,nakonec jsme to měli udělané v oú jedna paní nám navařila a nachystala všechno:-)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
18.9.11 17:47

Ještě jedna

• Citovat
  • Upravit
5974
19.9.11 08:21

nádherné fotky, moc vám to slušelo oběma. Doufám, že jste si to řádně užili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
19.9.11 08:58

Děkujeme,každý svatební pár je hezký:-)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
19.9.11 09:00

Já na první fotce trochu umělý úsměv,už mě bolela od toto smítí:-D

• Citovat
  • Upravit
5974
19.9.11 09:17

my máme některý fotky až dost děsný, jak jsem se tam křenila. Ale to bych neřešila.. :-D Důležitý, že vám bylo, je a bude dobře, spolu. Milujte se upřímně po celý svůj život. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
19.9.11 09:27

Doufáme,že nám to vydrží,už jen kvůli mimi které je na cestě:-) Je to nový začátek.Ale nevím proč sem se tak stresovala,když to nic není:-))

• Citovat
  • Upravit
5974
19.9.11 09:33

to máš pravdu nic to není, ale život se ti změní. Sice ne hned, ale postupem času zjistíš, že je to úplně jinačí, než jen spolu chodit.

Jé vy čekáte miminko?? Tak to je úžasný.. My na něj zatím pořád čekáme a ono nějak nechce přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
19.9.11 10:22

Celkem se na tu změnu těším:-) až se to narodí to bude změna obrovská.Už se nemůžeme dočkat.Dnes začínám 16tt.Taky na poprvé jsem měla mimoděložní,ale ted snad to bude O.K.Tak vám budu držet palečky:-)

• Citovat
  • Upravit
5974
19.9.11 10:32

uvidíme, jak to všechno dopadne. Na doporučení dr, to prý půjde jen přes umělé oplodnění. Začneme na tom příští měsíc. Zkusíme to ale jen jednou. Nemáme peněz nazbyt na několik pokusů. Stavíme domek, tak buď to vyjde nebo budeme zase jen čekat a čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
19.9.11 10:32

uvidíme, jak to všechno dopadne. Na doporučení dr, to prý půjde jen přes umělé oplodnění. Začneme na tom příští měsíc. Zkusíme to ale jen jednou. Nemáme peněz nazbyt na několik pokusů. Stavíme domek, tak buď to vyjde nebo budeme zase jen čekat a čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
19.9.11 10:45

Ach jo,je to těžké,ještě aby za to člověk platil,to je katastrofa.Já s tím nemám žádné zkušenosti,my se snažili rok a půl,a nakonec se povedlo.Já jsem do budoucna přemýšlela i o adopci.Třeba druhé dítě.Ale s mojím jsem to radši ještě neprobírala,nevím co by na to řekl.

• Citovat
  • Upravit
5974
19.9.11 11:01

to my už jsme toto probírali. Do konce příštího roku bychom se chtěli přestěhovat do našeho nového domečku. A když se do dvou let nepodaří otěhotnět, jdeme do adopce. Mému manželovi by to nevadilo, miluje všechny děti. Přeci nemůžeme žít pořád sami a hlavně když vidím ty maličké stvořeníčka, které pak někdo odloží do babyboxu, chce se mi plakat. Na druhou stranu štěstí, že byly vynalezeny.. Ty nebohá miminka by pak mohla dopadnout ještě hůř. Pořád je spoustu možností komu svoji lásku dát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
19.9.11 11:07

Mě je taky líto těch miminek,jednou jsem šla kolem babyboxu a bylo mi divně.Já to s mojim neprobíla,možná až se mimi narodí.

• Citovat
  • Upravit
5974
19.9.11 11:14

to víš, že jo. Máte teď spoustu času. Budeš mít lítání kolem svého, ale někdy do budoucna si o tom promluvte. Budu končit, za chvíli oběd a pak pádím do práce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný