Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kotatko03 píše:
Cukroví sice máme, ale letos jsem se rozhodla, že na besídku posílat nebudu…místo toho jsem upekla muffiny a ozdobila hvězdičkama z marcipánu
To je dobry napad. Cukrovi budou mit vsichni, muffinky budou raritou ![]()
@proxi píše:
Zdravím všechny a mám prosbu.
Dcera má mít do školky na besídku trošku cukroví. Pekli jsme spolu jen perníčky, protože nám cukroví dělám mamka, ktetá tu ale nebydlí, takže cukroví tu ještě nemám. Chtěla bych tedy něco rychlého ještě dodělat-něco co by se dalo ozdobit ať se to líbí dětem a bylo to i dobré..nemáte nějaký typ? díky
Pokud jeste mate pernicky, tak si vezme do skolky pernicky. Ja bych to nijak nehrotila.
Ja na besidku posílám krabičku levnějšího cukroví ze supru
Domácí mame, ale to fakt nedám. Pro me je vánoční pečení za trest, nebaví me ty drobne tvary, do toho se učím na zkoušky. Kdybych měla rozdat 3 krabičky plus nejmenší dcerce do mc, doma mi moc nezbyde do Silvestra pro návštěvy.
Ať si trhnou ![]()
A nejsi jediná, kdo nepece tolik, aby mohl rozdávat na akce.Nebo ho nebaví zdobit, neni to tak hezke. Chápu, ze nekdo se v tom vyziva.Ale u nás uz má ucnovska cukrarna uzavřené objednávky koncem října
Takze žádný stres, pokud máš pernicky, dej pernicky.
Mě nevadí péct zakusky na plech, slané zaviny, sneky, a to ani na dětské akce.Ale vánoční bordel proste ne.
@Mirka Dušínová píše:
Taky bych doporučila linecké dělám přesně to co doporučuje @FenekUsaty primitivní ale vynikající…přesně pro měNebo někdy dělám fakt primitvní věc - dva piškoty mezi to kolečko banánu a omáchat v rozpuštěné čokoládě…dětem to chutná
toto delam detem taky, vezmu piskoty, jeden pomazu marmeladou nebo kremem nebo nutelou, obalim v cokolade a „posypu“ nebo ovalim v barevnych hoblinkach nebo kulickach nebo tak necem ![]()
Deti se po tom mohou utlouct ![]()
Muj tip - a zvladne i dite, hotovo za 15 minut.
Linecké, Rafaelo kuličky, rohlicky ty miluji a třeba můj skolkare miluje ulky jedno jestli piškotové nebo kokosové, jak vidí úlek jde po něm.
No a co mají rádi různé sušenky, banán v piškotu a čokoládě.