Jednorázový tik na krku

192
17.1.18 17:18

Jednorázový tik na krku

Dobrý den všem :) Občas mi jakoby přeskočí (tik) sval na krku, většinou na pravé straně (na té usínám, jinak neusnu). Nebolí to. Stává se vám to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7745
17.1.18 17:33

Bože, mám občas tik na různých částech těla, ale zakládat kvůli tomu diskuzi mě fakt nenapadlo. :mrgreen: Snad to nic smrtelného nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
17.1.18 17:48

@Fíková Já se normálně zeptala a jestli Vám můj dotaz tak vadí tak nevím proč na něj odpovídáte. Člověk, aby se bál na něco zeptat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.18 18:20

Nemám jednorázové, mám docela pravidelné, zejména při uvolnění svalů. Což je zejména v lehu před usnutím nebo kdykoliv, když uvolním svaly během dne, ať již stojím, sedím či ležím. Před tím usnutím to mám také na jedné straně, jak se tělo uvolní a „odškube“, tak už mohu v klidu usnout ;-).

E.

• Citovat
  • Upravit
192
17.1.18 18:41
@Anonymní píše:
Nemám jednorázové, mám docela pravidelné, zejména při uvolnění svalů. Což je zejména v lehu před usnutím nebo kdykoliv, když uvolním svaly během dne, ať již stojím, sedím či ležím. Před tím usnutím to mám také na jedné straně, jak se tělo uvolní a „odškube“, tak už mohu v klidu usnout ;-).E.

Mě se to stane tak jednou za 2 dny. Většinou u toho držím malou a mám hlavu nakloněnou na levou stranu a na pravý straně mi škubne ve svalu na krku. Mam to od porodu kdy spím na pravý straně, abych byla k malé čelem a teď už ani jinak neusnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
17.1.18 18:55

Já mám od neděle tik v oku, vždycky trvá par vteřin a jde to i vidět. Vypadám jak nervák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí