Jedu do ciziny, ale nevím co s kočičkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6827
11.6.21 09:03
@topazio píše:
Kočka nemůže za to, že se jí někdo zbaví a pak chodí všude.

Nerikam ze za to muze. Toulavy pes za to take nemuze a odchyti se. Mambu v praze take kdysi chytali i kdyz uz byla polomrtva (pamatujes na tu komedii? ). Tak proc ne kocky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
11.6.21 09:05
@unuděná píše: :mrgreen: :mrgreen: Dobrej vtip. A jinak nezvracíš, když na sebe koukneš do zrcadla?

Co je na tom vtipnyho. Zvire si mas zabezpecit at neobtezuje okoli. Psa take nepoustim na prochazku do vesnice volne otevrenim branky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
11.6.21 09:08
@Venetia píše:
Týrání bude to co se s nimi stane potom.

Jako ze je bude mit znamy na svem statku treba? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
11.6.21 09:21
@Pavlik Morozov píše:
Jako ze je bude mit znamy na svem statku treba? :lol:

Jasně, tolik koček. A na tom statku je zabezpečí jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
11.6.21 09:26
@Venetia píše:
Jasně, tolik koček. A na tom statku je zabezpečí jak?

To nevim. Uz jsem zadnou co jsem mu predal znovu nechytil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
11.6.21 11:00
@Pavlik Morozov píše:
Nerikam ze za to muze. Toulavy pes za to take nemuze a odchyti se. Mambu v praze take kdysi chytali i kdyz uz byla polomrtva (pamatujes na tu komedii? ). Tak proc ne kocky?

Tvl, čím dál větší trapák, srovnávat jedáka s kočkou která maximálně na.sere do záhonu, to je fakt úlet. Ale já vlastně díky za takovou diskuzi, před měsícem jsme zachránili kotě, táta si ho moc doma nechtěl, že máme psa, většinou dva, ještě psa přítelkyně u sebe a papouška a že už je to na byt moc. Táta sehnal kotěti domov u nějakého kolegy s barákem, že by to byla kočka u baráku. Dal jsem mu přečíst, co po světě běhá za individua a kotě zůstává doma a s námi, budeme zasíťovávat okna a balkon a kotě čeká dlouhý život jako bytového mazlíka, co bude žrát šunku a tuňáka. Představa, že jsme ji vypiplali, krmili stříkačkou a někomu jí dáme, ten někdo jí pustí ven, kočka natrefí na někoho jako vy, to fakt ne, to přesvědčilo i našeho tátu. Protože to je fakt síla a nehrajte si tady na někoho, co kočky jenom odchytává, moc dobře víte, pokud to opravdu děláte, jak ty kočky končí. Jste obyčejnej zamindrákovanej chudáček, když něco takového dokážete udělat, kvůli nějakým okurkám a tím se tady ještě vychloubáte. To je fakt hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.6.21 11:10

@Matt 02 :potlesk: Jsem ráda, že mu to taky jednou napsal nějaký chlap. Jeho názory jsou poslední dobou spíš k pláči, než smíchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
11.6.21 11:16
@Matt 02 píše:
Tvl, čím dál větší trapák, srovnávat jedáka s kočkou která maximálně na.sere do záhonu, to je fakt úlet. Ale já vlastně díky za takovou diskuzi, před měsícem jsme zachránili kotě, táta si ho moc doma nechtěl, že máme psa, většinou dva, ještě psa přítelkyně u sebe a papouška a že už je to na byt moc. Táta sehnal kotěti domov u nějakého kolegy s barákem, že by to byla kočka u baráku. Dal jsem mu přečíst, co po světě běhá za individua a kotě zůstává doma a s námi, budeme zasíťovávat okna a balkon a kotě čeká dlouhý život jako bytového mazlíka, co bude žrát šunku a tuňáka. Představa, že jsme ji vypiplali, krmili stříkačkou a někomu jí dáme, ten někdo jí pustí ven, kočka natrefí na někoho jako vy, to fakt ne, to přesvědčilo i našeho tátu. Protože to je fakt síla a nehrajte si tady na někoho, co kočky jenom odchytává, moc dobře víte, pokud to opravdu děláte, jak ty kočky končí. Jste obyčejnej zamindrákovanej chudáček, když něco takového dokážete udělat, kvůli nějakým okurkám a tím se tady ještě vychloubáte. To je fakt hnus.

Mě by zajímalo kde se v lidech bere ta nenávist k zvířatům. Ještě bych pochopila, že by si to šel vyřídit s majitelem toho zvířete. Pokud by nechápal i po upozornění, tak klidně i nějak hnusně, je mi to fuk. Lidi s lidma ať si jednají podle svého uvážení. Ale vylívat si zlost na nevinném zvířeti je fakt humus. A je úplně irelevantní o jaké zvíře jde (i když teda já jsem kovaná kočkařka, takže mě to přijde hnusný úplně extrémně).

• Citovat
  • Upravit
53190
11.6.21 11:28

@Parninas By mě zajímalo, jestli když chytí kočku s obojkem a telefonním číslem, jestli jí taky pošle „za lepším životem“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
11.6.21 11:29
@Parninas píše:
Mě by zajímalo kde se v lidech bere ta nenávist k zvířatům. Ještě bych pochopila, že by si to šel vyřídit s majitelem toho zvířete. Pokud by nechápal i po upozornění, tak klidně i nějak hnusně, je mi to fuk. Lidi s lidma ať si jednají podle svého uvážení. Ale vylívat si zlost na nevinném zvířeti je fakt humus. A je úplně irelevantní o jaké zvíře jde (i když teda já jsem kovaná kočkařka, takže mě to přijde hnusný úplně extrémně).

Jsou to chudáci, za majitelem toho zvířete nepůjde, raději si zlost vybije na nebohým zvířeti, které vůbec za nic nemůže. Kdo dokáže ublížit malým dětem, zvířatům a chlap ženský, je pro mě prostě ubožák nejhrubšího zrna. A on je podle jeho příspěvků přesně ten typ. Úplně mi je z něho blbě, vědět adresu, tak si domluvím dva kámoše a šli by jsme mu pěkně rychle a stručně vysvětlit, že tohle se nedělá. Jo byli by jsme přesila, ale alespoň by možná konečně pochopil, jak je tomu nebohému zvířeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
11.6.21 11:30
@unuděná píše:
@Parninas By mě zajímalo, jestli když chytí kočku s obojkem a telefonním číslem, jestli jí taky pošle „za lepším životem“ :zed:

Podle mě určitě, mají si ji přece(dle něho) majitelé hlídat. Jeho myšlení je totiž úplně mimo. A on si ty svoje hnusy ještě omlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
11.6.21 11:33
@unuděná píše:
@Matt 02 :potlesk: Jsem ráda, že mu to taky jednou napsal nějaký chlap. Jeho názory jsou poslední dobou spíš k pláči, než smíchu.

No je fakt, že napříč všemi možnými diskuzemi jsem ještě nezaznamenala něco pozitivního nebo zajímavého na jeho osobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
11.6.21 11:46
@Matt 02 píše:
Tvl, čím dál větší trapák, srovnávat jedáka s kočkou která maximálně na.sere do záhonu, to je fakt úlet. Ale já vlastně díky za takovou diskuzi, před měsícem jsme zachránili kotě, táta si ho moc doma nechtěl, že máme psa, většinou dva, ještě psa přítelkyně u sebe a papouška a že už je to na byt moc. Táta sehnal kotěti domov u nějakého kolegy s barákem, že by to byla kočka u baráku. Dal jsem mu přečíst, co po světě běhá za individua a kotě zůstává doma a s námi, budeme zasíťovávat okna a balkon a kotě čeká dlouhý život jako bytového mazlíka, co bude žrát šunku a tuňáka. Představa, že jsme ji vypiplali, krmili stříkačkou a někomu jí dáme, ten někdo jí pustí ven, kočka natrefí na někoho jako vy, to fakt ne, to přesvědčilo i našeho tátu. Protože to je fakt síla a nehrajte si tady na někoho, co kočky jenom odchytává, moc dobře víte, pokud to opravdu děláte, jak ty kočky končí. Jste obyčejnej zamindrákovanej chudáček, když něco takového dokážete udělat, kvůli nějakým okurkám a tím se tady ještě vychloubáte. To je fakt hnus.

Polomrtva mamba v hybernaci je mene nebezpecna nez ta kocka. Ale nebavime se o nebezpecnosti ale o tom ze pacha skody na mem pozemku. Kdyz si mne tam lehne nejakej vandrak co mne bude trhat urodu a mocit to skleniku, tak si ho tam mam nechat? Vzdyt to je uplne absurdni. Cely problem je v majitelich, ze kocky nemaji zabezpecene a pak se divi ze je srazi auto treba. Vidite v poradku, starejte se o kocicku, bude ji u vas dobre, zabecpecte si okna a ma nirvanu. Vzdyt takhle by to melo byt. Co znamy s kockou udela je mne jedno. Treba je ji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
11.6.21 11:57
@Pavlik Morozov píše:
Co znamy s kockou udela je mne jedno. Treba je ji :nevim:

Ty jsi tak nechutnej člověk. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
11.6.21 12:01
@AnneElliot píše:
Ty jsi tak nechutnej člověk. :poblion:

Asiati jedi kocky bezne, v latinske americe take :nevim: zase neji jina zvirata. Je to odlisna kultura, tak proc se nad tim pohorsovat? Kocka je uplne stejny zvire jako kterekoliv jine. Akorat nevim proc je zde stavite do posvatne nedotknutelne podoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný