Jeli byste na dovolenou autem v takovém horku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16248
1.7.15 12:10

Popravde by me taky nenapadlo nejet v takovem peknem pocasi na dovolenou. Budte radi ze vam pocasi vychazi.
Ja mela ty same myslenky pred 12ti dny v sobotu ale opacny duvod. Ma cenu jezdit na dovolenou kdyz bylo 8-12C a hlasi dest… :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.7.15 12:21

Klidně bych jela a to i autem bez klimatizace. Jenom bych vyrazila ráno nebo večer. Při přestávkách bych vybírala místo tak, aby auto bylo ve stínu.

Jinak klimu v autě sice máme, ale nepoužíváme, kluk ani chlap ji nesnesou a jsou hned nastydlý.

• Citovat
  • Upravit
29436
1.7.15 12:25

Píšeš, že klima v autě máte, takže nechápu co řešíš. Klidně jeďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
1.7.15 12:29

A co takhle přímý spoj, nemuset řídit, cestou se najíte, dítě se projde, sedět nebo spát v kočárku taky může… a ještě je to časově kratší ;) http://jizdnirady.idnes.cz/draha/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
1.7.15 12:31

@lucenka Zrovna to s mužem řeším - on si pustí klimatizaci a v tu ránu je nemocný. Když ji nepustíme, malá se koupe ve vlastní šťávě po pár kilometrech, my taky. Má to jediné řešení - cesty večer a na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
1.7.15 12:33
@lucenka píše:
Klidně bych jela a to i autem bez klimatizace. Jenom bych vyrazila ráno nebo večer. Při přestávkách bych vybírala místo tak, aby auto bylo ve stínu.Jinak klimu v autě sice máme, ale nepoužíváme, kluk ani chlap ji nesnesou a jsou hned nastydlý.

Nesmíš to pouštět naplno na 18 stupňů ;) Když je venku 30, nastavíme to na 24-25, to je úplně v pohodě.

Jinak my jsme s podobně velkým dítětem absolvovali okruh Itálií, cca 5000km, vedra kolem 33 stupňů a děti byly v pohodě. Ale nepřehánět to s klimou, nejde o to se tam zmrazit… Tam je ale už opravdu důležité se u řízení střídat - nedivím se manželovi zakladatelky, že nejezdí na noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
1.7.15 12:35
@J_Doe píše:
Nesmíš to pouštět naplno na 18 stupňů ;) Když je venku 30, nastavíme to na 24-25, to je úplně v pohodě.Jinak my jsme s podobně velkým dítětem absolvovali okruh Itálií, cca 5000km, vedra kolem 33 stupňů a děti byly v pohodě. Ale nepřehánět to s klimou, nejde o to se tam zmrazit… Tam je ale už opravdu důležité se u řízení střídat - nedivím se manželovi zakladatelky, že nejezdí na noc…

Muž si tam dá 25 a stejně nastydne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
1.7.15 12:37
@allinka píše:
Muž si tam dá 25 a stejně nastydne..

Aha, tak to je blbý :-( I když to nefouká přímo na něj, ale na přední sklo?
To je pak fakt těžký cestovat v horku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
1.7.15 12:38

@zizalka1991 tak klimatizaci bych vubec s takhle malym ditetem nepouzivala, neni to moc dobre.

Rozhodne bych spis vice stavela, ve stinu, na odpocivadlech, nekde, kde se muze „vyvetrat“ a hodne piti. Myslim, ze v tomto by mohl i vic spat. ;)

A ja bych jela tedy budto brzo rano nebo vecer, ale ne vyjet treba v 8, to uz je vrazedne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
1.7.15 12:42
@J_Doe píše:
Aha, tak to je blbý :-( I když to nefouká přímo na něj, ale na přední sklo?
To je pak fakt těžký cestovat v horku…

Jj, i tak :-( Co se dá dělat no, max. to vždycky ochladíme a pak vypneme. A jezdíme večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
1.7.15 12:44

S autem, které má klimatizaci bych jela. My si teď navíc nechávali na boční skla k dětem lepit folie, chrání před sluníčkem a zároveň to šetří i klimatizaci. Je to tedy investice cca 4000 Kč, ale píšeš, že má přítel nové auto, tak by se to vyplatilo.
Jinak nechápu muže, co si koupí nové auto a odmítají ho půjčit svým polovičkám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
1.7.15 12:49
@Zuzlounek píše:
S autem, které má klimatizaci bych jela. My si teď navíc nechávali na boční skla k dětem lepit folie, chrání před sluníčkem a zároveň to šetří i klimatizaci. Je to tedy investice cca 4000 Kč, ale píšeš, že má přítel nové auto, tak by se to vyplatilo.
Jinak nechápu muže, co si koupí nové auto a odmítají ho půjčit svým polovičkám :pocitac:

Já spíš nechápu, že muž si koupí auto… Tak snad je to naše auto, ne? Aspoň u nás to tak je, i když já na něj tenkrát nepřispěla ani ň (ještě jsme nebyli manželé, teď už ani ty finance takhle nebereme)

Příspěvek upraven 01.07.15 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
1.7.15 12:53

Ja se priznam, ze moc nechapu proc by konecne krasne letni pocasi melo byt duvodem sedet doma. Mam pocit, ze se dnes vsechno strasne resi. Kdyz jsem byla decko meli jsme Skodu 120 a jezdili temer pravidelne na dovolenou na Slovensko. A prezili jsme ve zdravi. Pozdeji jsem asi ve 20 ti jela Favoritem do Rakouska cca 600 km. A taky jsme prezili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
1.7.15 12:56
@Envie píše:
No jo holky, tak sorry, jestli jsem se nekoho dotkla :mrgreen: jako neznam nikoho kdo ma auto bez klimosky, tak me nenapadlo, ze jeste nekdo ji fakt nema. :oops:

tak tady jsem. Sice teda klimu máme, ale využila jsem jí osobně jen loni, když jsem vezla 100km, v létě dort. Předtím jsme měli 10 let auto bez klimatizace. Já osobně si raději otevřu okýnka na špehýrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.7.15 12:58
@allinka píše:
Já spíš nechápu, že muž si koupí auto… Tak snad je to naše auto, ne? Aspoň u nás to tak je, i když já na něj tenkrát nepřispěla ani ň (ještě jsme nebyli manželé, teď už ani ty finance takhle nebereme)Příspěvek upraven 01.07.15 v 12:53

U nás je to taky tak. Akorát že opačně. Obě auta jsou moje ;) ;) ;) Ale chlap je může využívat jak chce, ne že ho s nimi nepustím na dálnici :roll: :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix