Jeli byste na dovolenou autem v takovém horku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
1.7.15 14:20

@Krasavicaa @Hanka1 :roll: koukám, že vás minul setiál Knight rider

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
1.7.15 14:22

Patricia89
to je mi jasny, ze nemuze kazdy jezdit v novem ci zanovnim aute, ale kdyz mi nekdo tvrdi, ze 18 let stary auto neni vrak, tak proste je, i kdyz je plne funkcni.
Lucenka
jo to byl plavcik Hasselhof s řepou na hlave a mluvicim autem, to je serial z minuleho stoleti ne? Jako Husakovo dite si ho samozrejme pamatuju…

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.7.15 14:23
@lucenka píše:
@Krasavicaa @Hanka1 :roll: koukám, že vás minul setiál Knight rider

Nemám čas koukat na takový blbosti ;)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.7.15 14:26
@Krasavicaa píše:
Nemám čas koukat na takový blbosti ;)

nj tak když jsi stará vykopávka, tak tě to v mládí minulo ;)

a další vrak :D

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
1.7.15 14:29

Patricia89
mne to je srdecne jedno. Menime auta po 5 letech a ted mame jedno z koncernu VW uz sedmym rokem (kupovane kdyz se narodilo druhe dite), najeto ma 95 tisic, nebylo na nem za 7 let nic, je servisovane v autorizovanem servisu a ja nemam to srdce ho pustit dal a vymenit za novejsi.

Příspěvek upraven 01.07.15 v 14:31

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.7.15 14:30

@lucenka

Když myslíš ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.7.15 14:31
@Patricia89 píše:
Já si teda vrak představuju jinak. Vrak je, orezlý, nepojízdný auto. Který může jet maximálně do sousední vesnice. Myslíš, že tydle nový auta se dožijou 18 let? To už budou nepojízdný vraky, co se u nich vy…re elektrika a už to nenastartuješ.

Meleš blbosti :-)
A 16let starej Opel… No radši nic. ;)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.7.15 14:32
@Hanka1 píše:
Patricia89
mne to je srdecne jedno. Menime auta po 5 letech a ted mame jedno z koncernu VW uz sedmym rokem (kupovane kdyz se narodilo druhe dite), najeto ma 95 tisic, nebylo na nem za 7 let nic, je servisovane v autorizovanem servisu a ja nemam to srdce ho pustit dal a vymenit za novejsi.Příspěvek upraven 01.07.15 v 14:31

Nevím jak ty, ale já z těch jejích příspěvků cítím závist ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.7.15 14:34
@Patricia89 píše:
Já si teda vrak představuju jinak. Vrak je, orezlý, nepojízdný auto. Který může jet maximálně do sousední vesnice. Myslíš, že tydle nový auta se dožijou 18 let? To už budou nepojízdný vraky, co se u nich vy…re elektrika a už to nenastartuješ.

přesně tak, o tom jestli je auto vrak nebo ne nerozhoduje stáří. Na podrzim jsem byla se 14 let starým autem na technický, nemělo jedinou závadu. Zato zároveň se mnou si chtěl chlap přebírat auto po první technický (takže 4 roky starý) a neprošlo.

• Citovat
  • Upravit
4648
1.7.15 14:36

Vypada to ze nechces jet a hledas vymluvy proc to nejde.
Bazenek, kyblik, konvicku, slunecnik a dite bude spokojene.
Byli jsme s priblizne stejne starym 14 dni u more a kupodivu to prezil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.7.15 14:37

Lucenka
mne to fakt zily nerve, kazdeho vec do ceho si sedne a v cem se vozi. Coz mi pripomnelo, ze druhy auto uz je taky po prvni technicky…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
1.7.15 14:41

No ja najezdim denne do 50 km (do prace a z prace) a jednou rocne do Alp na lyzovat a mne prijde, ze nalitano ma slusne. Kazdopadne az bude mit najeto nad 100 tak pujde z baraku…:-)))

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.7.15 14:42
@Patricia89 píše: :palec: přesně tak. Jenže tady každý řeší bezpečnost. :roll: jasně je důležitá, ale když jezdíš jako pra…e nebo riskuješ, tak ti nepomůže ani sebebezpečnější auto…

Ale ono takový prase může vlítnout i do tebe… A kdo bude mít větší šanci na přežití? :-) Ti v tom starém určitě ne…

• Citovat
  • Upravit
16248
1.7.15 14:50

Ja myslim ze se trosku diskuze odchylila od puvodniho tematu…
Ale kazdy proste nema na nove nebo zanovejsi auto. My mame Renaulta megana Combi rok vyroby prosinec 1999 :mrgreen: :mrgreen: Auto z minuleho stoleti. Nejprve ho mel svagr jako nove auto, pak ho mel muj tatka a ted ho mame uz pet let my :mrgreen: Je mi jasne ze neni tak vykone a tak bezpecne jako nova auta, ale bohuzel ted v soucasne dobe na nove a hlavne velke auto neni.
Nerikam ze nas starecek je bezpecne auto jako ty nova, ale zname jeho historii protoze je v nasi rodine od zacatku. Je to auto garazovane. Pred tremi lety se pos.. prevodovka takze ma novou (ne repasobanou ale novou) prevodovku, pred peti lety nove brzy, tento rok se menila rucni brzda.. proste musime udrzovat toho naseho soucasneho veteranka v provozu.
Technickou vzdyky proslo bez problemu. Dokonce nam rikal pan v servisu ze je v lepsim stavu nez kdejake 6let stare auto (ty nove dacia, kia apodobne maji zivotaschopnost par let)…
Ale je mi jasne ze do par let budeme muset poohlizet po novem, protoze to nase auticko nebude slouzit vecne. Ale skoda jezdi dobre a mame ho radi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.7.15 14:52

@aknah31

Tak Renault a Dacia, to jsou dvě značky, do kterých bych nešla ani zadarmo :oops: :oops: :oops: Ani kdyby mělo být v novotě :oops:

Ale to už je fakt dost OT :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí