Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@zizalka1991 píše:
Ohledně toho auta, je to samozřejmě naše auto, ale koupil jsi ho aby mohl jezdit do práce. Já jsem na dálnici jela jenom jednou a jinak jsem jezdila do práce a domu a to je cca 15km. Jinak teda asi nepojedeme a odložíme to až bude o něco méně horko (malýho neudržím jenom u babi doma)
Takhle nesmyslně se ohlížet na počasí?
Jednou je moc horko, pak zas moc zima, pak prší moc, z toho zas málo
![]()
@slavuska1 promiň, ale 18 let staré auto nemůže být vzhledem k dnešním požadavkům bezpečné…airbagy, síla plechů atd.
@Krasavicaa píše:
![]()
![]()
Jé, někteří s tím nadělají
Já bych sama nechtěla…řídím jen když musím a popravdě si zrovna dvakrát nevěřím. Samozřejmě když muž chce, tak ho vystřídám (když je vedle, tak se nebojím tolik)
@Krasavicaa Tak mi třeba poraď co byjsme mohli dělat? Babi nemá na zahradě žádný stín. Jasně, vzali by jsme třeba bazének, ale nevím zda je vhodné aby byl celý den na sluníčku
@zizalka1991 píše:
@Krasavicaa Tak mi třeba poraď co byjsme mohli dělat? Babi nemá na zahradě žádný stín. Jasně, vzali by jsme třeba bazének, ale nevím zda je vhodné aby byl celý den na sluníčku
Nedělejte nic a seďte radši doma
Bude moc horko
![]()
@zizalka1991 píše:
Ahoj, chtěli by jsme jet na víkend k babičce, ale rozmýšlíme se zda jet. Čekala by nás cesta Plzeň-Ostrava. Plánovali jsme odjezd v 7 hod ráno. Ale teď na víkend mají být ty hrozný hice. Jeli by jste? Máme 15 měsíčního kluka a přítel odmítá jet v noci
jela bych, čeká nás to taky, prckovi je 10 m. Nevidim v tom problém, máme klimku.
@Krasavicaa píše:
Nedělejte nic a seďte radši domaBude moc horko
![]()
![]()
Asi tak. ![]()
@zizalka1991 píše:
Cestou kupte babičce slunečník…i ona ho určitě ocení ![]()
@Envie píše:
@lleennttiillkkaa ja ne. Otevrena okna nemam rada, protoze vetsinu casu v aute travim ma dalnici a za prvy to hrozne hluci a za druhy me stve ten smrad z venku
Já to přímo nesnáším. Ať na dálnici, nebo ve městě…
Sorry za OT, ale 18ti lete auto je vrak a muze byt sebelepe servisovane…
@Hanka1 píše:
@Hanka1 píše:
no nevím… spoustu mnohem starších aut jako vrak fakt nevypadá a ani bych to do nich neřekla. Nebo kolik myslíš, že je tomuhle autíčku? ![]()
http://img.auto.cz/…a8a79a77.jpg
Jé, někteří s tím nadělají