Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já bych klidně jela i třikrát do stejného hotelu, pokud by se mi tam líbilo a cítila bych se tam dobře.
Mame oblibeny hotel v Jicine, kam se vracime na (prodlouzene) vikendy.
Letos jedeme i na Rujanu na stejne misto jako loni. Na Rujanu se taky vracime, stejne misto ale letos spis kvuli tomu, ze uz nebyl moc vyber a tohle bylo fajn.
V minulosti jsme každý rok jezdili do apartmánu v České Kamenici, odkud jsme vyráželi na výlety po okolí. Majitelé pak ale přestali nabízet krátkodobé ubytování, tak jsme tam od té doby nebyli.
Místo toho se posledních 10 let vracíme na stejné místo v Orlických horách, kde už se z některých místních obyvatel stali naši kamarádi.
Před 3 roky jsme navíc začali jezdit do Německa k Baltu. Tam manžel našel resort, který je v klidné části městečka, vybavení apartmánu nám naprosto vyhovuje a na pláž to máme 10 minut lesem. Navíc bydlíme přibližně uprostřed ostrova, v lázeňském poplatku je zahrnuté cestování vlakem a zajímavá místa v okolí tak jsou dobře dostupná i bez auta.
Někdy vyrazíme i na prodloužený víkend někam mimo naše tradiční dovolenková místa a tam zase hledáme ubytování přes naši oblíbenou síť hotelů, se kterou máme dobré zkušenosti.
@KKK85 ne,vozí si své vybave i všichni, přípojka samozřejmě je. My jezdíme do chatky.
Ja by som nesiel, na dovolenku mam rad vzdy nieco nove…
Ale poznam ludi ktory uz 20r jazdia na dovolenku do toho isteho hotela a ‚vadny‘ mi rozhodne nepridu, takze kazdemu podla jeho vkusu.
@Anonymní píše: Více
Na tohle se neptáš, ale od roku 2007 jezdíme každý podzim do stejného hotelu. Letos zase. Bývá nás 10 - 12. Máme to tak rádi.
Klidně by do toho samého hotelu v rozmezí měsíce jela, když bych byla spokojená.