Jeli byste na dovolenou do stejného hotelu?

Anonymní
13.7.26 22:49

Jeli byste na dovolenou do stejného hotelu

Ahoj, prave jsme se vrátili z fajn dovolené na horách. Vse bylo fajn, ubytování, jídlo, služby. Na místě jsme nestihli vse projít. Je tam jeste spousta věcí, které bychom mohli a chtěli objevit. Za 14 dní mam dalsi volno. Přemýšlím, ze bychom jeli s dítětem na stejne místo, do stejného hotelu. Jeli byste na stejne místo v rozmezí měsíce? :think:

Díky tomu, ze jsme tam byli jsme dostali slevu na ubytování, tak me láká i ta sleva.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78489
13.7.26 22:50
@Anonymní píše: Více

proč ne, klidně, já bych tam jela znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
13.7.26 23:01

Na tak choulostivé téma nemohu bez anonymu odpovědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2001
13.7.26 23:43

Tak jestli už nemají na ten termín obsazeno, tak proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
14.7.26 01:00

Byla jsem v srpnu v kempu u Lipna a natolik jsem se zamilovala že jsem objednala alespoň víkend v září znovu. Letos to dopadlo tak že jedeme po roce na týden znovu. Už do jiného kempu nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
14.7.26 05:39
@Švédka87 píše: Více

Jaký kemp? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
14.7.26 05:58

@Yasmen Autokemp Jenišov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
14.7.26 06:01
@Švédka87 píše: Více

pro stanová místa jsou tam i ledničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
14.7.26 06:45

Jasně, pokud jste to všechno neprošli, proč ne ;) já si vybírám cíleně, aby bylo kam chodit a když to všechno nestihneme, klidně se vracíme časem zpět, ale tedy většinou do jiného úbytka, záleží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.26 07:44

Ještě se mi nestalo aby jsme byli na jednom místě několikrát. Vlastně jo ale to jsme nevybírali. Buď je už plno a nebo najdeme něco hezčího, zajímavějšího.

• Citovat
  • Upravit
659
14.7.26 08:01
@Anonymní píše: Více

Záleží hlavně na tom, jestli je řeč o Česku nebo o zahraničí. Pokud je to v Česku a nebydlíte na druhé straně republiky, tak mi to přijde jako docela drahý nápad. Dát během jednoho měsíce znovu desítky tisíc za stejný hotel jen kvůli tomu, že jste nestihli všechno projít? Na túry se tam přece dá vyrazit kdykoliv bez placení hotelu.

Na druhou stranu, pokud se vám to se slevou opravdu cenově vyplatí, vyhovuje vám hotel i služby a chcete si hlavně odpočinout bez vymýšlení něčeho nového, tak proč ne. Jen bych si tu „slevu“ nespletla s úsporou, pořád utrácíte další peníze. Sleva sama o sobě není důvod jet znovu. :nevim:

My se třeba do stejného ubytování nevracíme. Klidně zůstaneme ve stejné oblasti, ale pokaždé zvolíme jinou lokalitu nebo jiné ubytování, třeba jen o 30 km vedle. Aspoň poznáme něco nového, místo abychom za měsíc opakovali úplně stejnou dovolenou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
14.7.26 08:10

Klidne bych se tam vratila, proc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
14.7.26 08:38

Jasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
14.7.26 09:07

Ráda poznávám, takže jsem nikdy moc nechápala, jak někdo jezdí pořád na stejné místo…
dokud jsme nenašli retro kemp s termály na jižním Slovensku :lol: jezdila bych tam furt, xkrát ročně :mrgreen: takže se tam rádi vracíme, prostě jsou místa, kde to člověka nepřestane bavit a když vše vyhovuje, tak proč ne ;)
znám i lidi, co i do Chorvatska jezdí třeba 20let do stejného ubytka a už tu rodinu berou tak trochu jako vlastní :mrgreen: to už je na mne ale trochu moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
14.7.26 09:38

Je-li myšleno na stejné místo, tak ano. Jsou taková, kde se prostě zaručeně cítím dobře a pak je mi příjemné se vracet. Třeba do doby, než procestuji okolí, nebo po delší době, abych viděl, co a jak se změnilo, nebo prostě jen tak.
Je-li myšleno do stejného hotelu jako ex, tchýně, kamarád, kdokoliv, tak ano, nevybírám dovolenou podle jiných, ale podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí