Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anna766 bude lepší stavit se ráno
Akorát mam krámy tak nevím jestli to není blbý snad ![]()
Určité tam půjdu
Kamaradka mi rikalaze cysta praskne během menstruace a ze to přestane pak bolet
Já mám 2. Den a občas to zaboli????????
@ananasik píše:
@Anna766 bude lepší stavit se ráno
Akorát mam krámy tak nevím jestli to není blbý snad
Určité tam půjdu
Kamaradka mi rikalaze cysta praskne během menstruace a ze to přestane pak bolet
Já mám 2. Den a občas to zaboli????????
Jako promiň ale asi nevíš o čem tato diskuse je tak tě poprosím najdi si jinou a vyřeš si tam svůj problém dík zakladatelka ![]()
Peřina knoflíky u nohou, houbička se nesmí válet ve dřezu (to dělá moje mamka a já z toho šílím), pořád musím mít ponožky, i když je 40 ve stínu, sundávám je jen na spaní. Nedopíjím poslední lok u kafe a čaje, po příchodu domů si ihned dojdu na záchod a převlékám se do domácího, ale podprsenku nechávám. Mám svůj systém na odkapávač, příbory zásadně do těch dvou „přihrádek“ a nedávám do jedné malé i velké lžíce, protože se mi to pak špatně uklízí. A do příborníku dávám jedině ve stejném směru. Nemůžu si udělat čaj do stejného hrnku, do kterého si dělám kafe.
Prádlo - kolíčky musí mít stejnou barvu, mám i jinou barvu na běžné oblečení, jinou na spodní prádlo a další na ponožky. Nejprve věším velké kousky, pak vedle sebe na šňůru moje kalhotky, trenky staršího a pak trenky mladšího. Ponožky musí být vedle sebe pár, nejprve moje, pak staršího a pak mladšího, liché až na konec šňůry.
A určitě jsem na plno věcí zapomněla. ![]()
LOL, kdybych mela popsat vsechny projevy meho OCD, sedely bychom tady jeste pristi rok. Zadny projev neni nijak extremni, ale jako celek to uz asi narocne je. Obdivuju manzela, ze to se mnou zvlada. Ponozky se skladaji jenom urcitym zpusobem, obleceni taky. Jsem schopna prerovnat cely satnik.
A leskle plochy se budou lesknout a beda, kdyz na mikrovlnce najdu otisk mastneho prstu. ![]()
Obzvlaste hakliva jsem na odlozene predmety tak ruze po byte, kde to manzelovi vypadlo z ruky. On kudy chodi, tudy trousi drobny bordylek. Obcas zkousim, jak dlouho kolem toho bude chodit, nez to uklidi… a je to dlouho. Klidne i 3 tydny. Jemu to prece nevadi, vadi to mne.
@Petruna21
Jak jsem psala, nikdo nereagoval tak jsem to napsala sem, tak se snad nic nestalo ne? ![]()
Holky a kam ty houbičky dáváte, když se nesmí válet ve dřezu? ![]()
@Anna766 Já je dávám třeba na dřez na horu mám tam takové místečko
ale na tom zas tak nedbám jako na hadru ten musí být přehozený přes baterii ![]()
@Petruna21 píše:Hadr nepoužívám,mamka ho mívala taky přehozený přes kohoutek.
@Anna766 Já je dávám třeba na dřez na horu mám tam takové místečkoale na tom zas tak nedbám jako na hadru ten musí být přehozený přes baterii
@Malaga píše:
@Anna766 do kosicku na houbicky
A kde máš ten košíček?
@Anna766 Jé tak to já zase jo musím mít hadr ale nesnáším když už je starý a je úplně hnusný i když na něj šáhnu
tak hned letí do koše ![]()
@Petruna21 píše:
@Anna766 Jé tak to já zase jo musím mít hadr ale nesnáším když už je starý a je úplně hnusný i když na něj šáhnutak hned letí do koše
Chápu. Houbičku a drátěnku mám sice v dřezu, ale často je měním.
Teď mě napadlo, co vy a knihy? Jak je řešíte?
já teda musím mít vždy na poličce od největší (myšleno na výšku) po nejmenší, když u někoho vidím, že to je jak mu to přišlo pod ruku, úplně mě to se. e
je pravda, že kdybych jich měla opravdu moc, možná bych uvažovala o abecedním řazení, čistě z praktického hlediska, ale stejně by mi asi vadilo to „zubaté uspořádání“
![]()