Ještě jedna hračka pro Nikoláska
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Martina D. píše:
Posílám seznam těch, co chtějí přispět:
bludice
ivoun
tumpach
Cuddy
Andreáček
Emull
Mondousek
Vanda9
KaPa1
Evelýna 1
pedigka
Sashie
Ennny
poopiea já
Takže zatím 15. Super!!!
a nevíte náhodou holky, kde bydlí ta maminka, protože pokud ve větším městě, tak mal či alza, je šikovný, ten to dodá do druhého dne do prodejny
![]()
Příspěvek upraven 11.12.18 v 21:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach píše:
doručení do vánoce asi nedáme, to zaručuje čp jen právě do zítřejška :/ , ale každopádně i po vánocích to udělá nikoláskovi radost, dvojitý JEŽÍŠEK, kdo ho má že![]()
![]()
Doručení do Vánoc se garantuje do 16. 12.
Přes poštu nic neposílám!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach nebo předat osobně kdo to má nejblíže k Nikolaskovi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Během zítřka doladíme seznam. Zatím to vypadá na 100 Kč na osobu. Počkám do 13. 12., než se shromáždí peníze, popř. vám budu věřit, a objednám a zaplatím hračku v dohodnutém eshopu. Buď mi maminka Nikoláska řekne adresu, nebo jí to pošlu do vybrané zásilkovny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bludice
ivoun
tumpach
Cuddy
Andreáček
Emull
Mondousek
Vanda9
KaPa1
Evelýna 1
pedigka
Sashie
Ennny
poopie
nesssinka
Martina D.
Je nás 16. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D. píše:
Během zítřka doladíme seznam. Zatím to vypadá na 100 Kč na osobu. Počkám do 13. 12., než se shromáždí peníze, popř. vám budu věřit, a objednám a zaplatím hračku v dohodnutém eshopu. Buď mi maminka Nikoláska řekne adresu, nebo jí to pošlu do vybrané zásilkovny.
Parada, jsi poklad
Prosim cislo uctu, poslu hned rano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky přispěji. Čtu Matyho od začátku a hlasovala, co jsem mohla. Jen na to psaní moc nejsem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Číslo účtu pošlu do SZ někdy do půlnoci. Pokud můžete, pošlete mi 100 Kč, když se to přemnoží, poctivě vrátím. ![]()
Objednala bych to klidně v Proděti.cz nebo v Mall, tam by neměl být problém s doručením, a nehleděla na to, že v nějakém malém neznámém eshopu to mají o málo levnější. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!