Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, nikam bych nejela, nohy nahoru, klidek. Utz tak za mesic, pokud nezacnes nejak vyrazne krvacet nebo mit silne krece.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Jsem tak 4+6. Prostě pozitivní test jsem měla v sobotu. Teď už mě asi 2hodiny dost bolí břicho a spinim. Normalne funguju, ale o brichu celý den „vim“. Vždycky tady pisete, že k dr až tak 8tt. Tak nevím jestli zítra k dr zajet, když teda nic neuvidí. Těhotná jsem potřetí. První byl potrat ve 12tt zakončený revizi, která mě osobně psychicky uplne dodelala. Tak bych se jí ráda vyhla pokud by to nemělo dopadnout.
samostatny potrat ve 12tt? hruza des a nikdy bych uz nechtela zazit…malem jsme natahhla brka…samostatny tak do 6tt, jinak nikdy! to jen tak moje zkusenost na okraj…
Příspěvek upraven 10.12.14 v 18:48
Nasaď si 3× denně ascorutin, je volně prodejný v lékárně, nebo pij zatím do zítra citrón s vodou… já bych k dr zajela, může ti nasadit léky na podporu těhotenství (utrogestan) ale jasný, že pokud to nemá dopadnout tak tomu nic a nikdo nepomůže… hodně štěstí
![]()
Jet k doktorovi nasadi ti utrogestan ten pomaha na udrzet tehotenstvi budes mit aspon jistotu ze jsi pro to neco udelala
Já ti nevím, já bych asi nejela. Ted stejně prd uvidí. Já špinila od začátku až do 24tt. Navíc takhle nazačátku to může být i tím, že se mimčo zavrtává.
Kup si ascorutin, ten můžeš, je to jen vitamin C a posiluje cévy.
Já bych jela… V 6. týdnu jsem taky špinila a vyklubal se z toho hematom v děloze, musela jsem brát utrogestan a jen ležet abych nepotratila…
@atominnka to neni jen vitamnin C
Ascorutin je složený přípravek, jehož obě účinné látky - rutosid a kyselina askorbová - upravují zvýšenou lámavost a propustnost krevních vlásečnic.
Nejela bych, jestli se rozjizdi potrat, tak ti zadny leky nepomuzou
Ja bych jela. Jinak me doktor na utz videl tehu v 5tt. Tak jsem taky zjistila, ze jsem tehotna.. ![]()
Díky všem, už nespinim břicho mě bolí, ale uvidím zítra no. Ležet nepadá v úvahu. Mám 2letou dcerku a chlap jezdí kamionem, takže jsem dost sama. Dnes jsem malou dost nosila, tak třeba to je tím. ![]()
Já bych nejela. Pokud se má embryo udržet, udrží se. Je to přirozená selekce.
Ahoj holky,
Jsem tak 4+6. Prostě pozitivní test jsem měla v sobotu. Teď už mě asi 2hodiny dost bolí břicho a spinim. Normalne funguju, ale o brichu celý den „vim“. Vždycky tady pisete, že k dr až tak 8tt. Tak nevím jestli zítra k dr zajet, když teda nic neuvidí. Těhotná jsem potřetí. První byl potrat ve 12tt zakončený revizi, která mě osobně psychicky uplne dodelala. Tak bych se jí ráda vyhla pokud by to nemělo dopadnout.