Jezdíte s jedináčkem sami na dovolenou/výlet? A nenudí se vám?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jezdíme na dovolenou s třemi dětmi jsem na ně sama. I když jsou s věkovým rozdílem dcery 16 let a 13 let a syn 4 roky tak jezdíme hodně do zábavných parků kde jsou atrakce jak pro velký, dospělý tak i pro prcky. Velmi doporučuji fajnpark, farmapark, Robinson a pohádková vesnička Podlesí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od nimi na jsem jezdila s klukem sama na výlety, později se přidaly i dovolené. Nepřijde mi, že by se nudil, pořád o ně má zájem (je mu 9). Naopak mi přijde víc v klidu, když s ním jedu jenom já než když je náš víc.
- Citovat
- Upravit
Chodím sám- ale dcerka je společenská, vždy si nějakého kámoše najde, nebo potká. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@panismutna Nemam jedinacka, ale kdyz jefeme jen s nadimi detmi, tak boli nozicky, doprefu drzkuji, ze vylet bude nuda, nikam se jim nechce, postuchuji sree, vypravit se s nimi je ta trest atd. Kdyz se nejdo prida, ani neceknou.
Na dovolenou vybiram ubytovani, kam jezdi dalsi rodiny s detmi (baby friendly penziony, penziony zamerene na rodiny s detmi). Takze je v podvecer po navratu z vyletu vykopnem na zahradu a oni se tam zapoji do particky vrstevniku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaM píše:
Tatínek nám většinou pracuje a tak chodím s dcerkou hodně sama. Nenudí se, vymýšlí si příběhy a skoro celou cestu mi je vypráví. Ale také jdeme občas na geocaching a hledáme poklady a nebo můžeš zkusit od albi „cesty za pokladem“. Nějakou bojovku (bezva připravené bojovky má Bára Bečvářová) a nebo třeba si cestou hrát na nějaký příběh z oblíbené knížky. Držím palce.
Bezva tipy. Malej bohužel moc nevykládá (asi to má trochu po mně, já taky nejsem úplně ukecaná), hlavně pokud má pocit, že to součástí procesu učení se něčeho. Geocaching jsem zkoušela, ale bavilo ho to asi jeden den. Když jsem ho zvala, že půjdeme zas, tak se tvářil otráveně - ale možná je to o tom, ho prostě donutit zvednout zadek a postupně ho „dostat do hry“ - na zbytek mrknu, to zní dobře
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit