Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, já mám tu ikeáckou a velká spokojenost. Měla jsem tu obyčejneou dřevěnou a z té Valča pořád vylézala. V prosinci jí budou 2 roky a určitě se tam ještě vleze.
Dobry den maminky, prosim poradte mi nejakou zidlicku, asi plastovou a skladnou. A nejak cenove dostupnou. Z Ikei moc nechci, nejak ji neverim a moc se mi nelibi. Dekuji.
@veselagab píše:
Dobry den maminky, prosim poradte mi nejakou zidlicku, asi plastovou a skladnou. A nejak cenove dostupnou. Z Ikei moc nechci, nejak ji neverim a moc se mi nelibi. Dekuji.
My ji máme a můžu ji doporučit. Omyvatelná, skladná, nezabere moc místa.
@veselagab máme ikeu na chalupě, stabilní, skladná, má popruhy…akorát o ní pořád zakopáváme.
A domu jsme koupili rostoucí stokke, bazarovou.
Dost jsem přemýšlela o takové té dřevěné se stolečkem-buďto je židlička a stoleček, nebo stoleček tvoří podnož. My jí měli, když jsme byli malí. ALe je dost veliká a do paneláku se mi nezdála.
Já doma židličku z Ikei nemám, ale používám jí třeba po plavání a dceru jsem v ní nakrmila úplně v pohodě. Jen jsem někde slyšela, že by neměly vlát při sezení nohy, že z toho dítě nemusí mít dobrý pocit, což tato židle má. Já mám doma rostoucí židli od Sedees a nemůžu na ní dopustit, ale to je už je úplně jiná cenová kategorie.
Ja se prave taky bojim, ze o ni budem zakopavat a nelibi se mi, ze by nemela nic pod nohama.. Je mi jasny, ze za 500 jinou nesezenu.. Ale nevite o nejake treba do 2-2500? Docela se mi i libi Caretero Pop nebo Caretero Magnus, nemate zkusenosti? Jinak moc dekuji. ![]()
My nakonec koupili Jitro a totální spokojenost. Sice jiná cenová relace, ale záleží, pro jak velké dítko chcete pořídit. Pokud pro starší sedící, tak se investice do dřevěné dražší vyplatí. Dceři jsme ji pořídili před jejími druhými narozeninami a hned si ji oblíbila. Sama si na ni vyleze, židle je stabilní, vzali jsme variantu pro mladší děti (byl k ní i pultík). Samotnou mě překvapilo, jak v ní dítko sedí naprosto přirozeně ve správné pozici. Nijak se nehrbí, nikam nesklouzává a nemá tendence se na ní chrout, což na předchozích dvou měla (první měla plastovou, druhou dřevěnou se stolečkem). Navíc tuhle židli potom využijeme k psacímu stolu, dá se přizpůsobit i pro dospělého, aby seděl ve správné pozici (má i vysokou nosnost).
Ahoj holky,
nemate prosim nekdo zkusenost s zidlickou Apollo sun? Byla nam doporucena, tak jsme ji koupili, ale bohuzel ma dost nekvalitni zapinani a vzdy, kdyz maleho do ni zapinam, tak se mi to utrhne a mam co delat, to zase zapnout. Takze ji chceme reklamovat, jen by me zajimalo jestli ma nekdo podobnou zkusenost.