Jídlo a pití dítěte, ukončený 9.měsíc

535
4.12.12 11:11

Jídlo a pití dítěte ukončený 9m

Ahoj holky, mám pocit, že mi malej málo pije. Vypije tak 100ml. Někdy i méně. Kojím dvakrát za den. Jinak už má příkrmy. kojení, pečivo, jogurt, oběd, ovoce, kojení, kaše. Takto vypadá náš den. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
151
4.12.12 12:00

Náš takynechce čaje ani nic na pití. Kojím v noci - to se mi zdá, že chce čím dál víc. Dřív se budil po 4 hodinách, ale ted od půlnoci, se budí po 2h - někdy i častěji a nic jiného ho neuspí, než prso. Přes den mu prostě dám občas trochu cucnout, aby neměl žízeň, bo pít nechce. Na spaní mu dávám flašku se sunarem, takže tam má 200ml vody. v kaši je taky voda, ve vařené zelenině taky, tak já myslím, že to tak stačí. Zítra mu bude přesně 9měsíců. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
4.12.12 12:09

A k tomu jídlu - ráno kojím, kolem 10h kaše s nastrouhaným jablíčkem či banánem, 12-13h - oběd(masozel, nebo rýžezel, apod. vařím obden), 15h sváča - bílý jogurt s ovocem, 18h kaše, 20-21h sunar a tak v 1h zase kojím, bo se budí a pak až do rána po troškách cucá. Ty časy samozřejmě nedodržuju úplně přesně - a sní všechno co mu dám. Je to dobrý jedlík. A přibývá akorát je 50 percentil. takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
4.12.12 12:18

Mému teprv bude 9m. Ale nepije v lahve vůbec, neumí to.
V posteli kojení, 8,30 jogurt s ovocem, 11 kojení, 13 oběd, 16 kojení, 18 kaše, před spaním v 19,30 kojení. A kojím 2× v noci (když se zadaří).

A prosím, jak jste začaly dávat pečivo??? Jaké a v jaké formě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
4.12.12 12:31

Pravda na pečivo jsem zapomněla. občas dávám rohlík nebo chleba, žmoulá si to až to sní. měla jsem ze začátku strach, aby se nedusil, ale nedusí se a ani se nedusil. jenže to může mít asi každé dítě jináč. ještě kukuřičné křupky bez soli dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
4.12.12 13:06

Holky, děkuju za reakce. Já právě v noci nekojila skoro nikdy už od začátku mi spí celou noc. Asi pro jistotu jedno kojení přes den zase přidám. Jinak co se týče toho pečiva, já dávám normálně kousek obyč rohlíku bez posypu (mák, občas dětskou sušenku. Malej si to žužlá až ho sní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
4.12.12 13:14

Malej v tomhle veku mel rano kolem osme kasi, pak kolem jedenacte ovoce, kolem druhe kojeni, kolem pate jogurt nebo masozeleninu, pak kolem osme kojeni a spat. V noci se budil 2× na kojeni. Navic mi vypil zhruba 200 ml vody pres den, nabizela jsem prubezne. Pit zacal v lete, kdyz byla horka a byli jsme venku a mel zizen. A housky mi taky zuzlal, nebo banan, ten je mekkej. Na houskach se krasne naucil polykat kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí