Jihlava Sanus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4521
1.7.13 18:40

@Evaa.j S tou prací to máme podobně. Pro mě je teď nejdůležitější založit rodinu a to musí každý pochopit :)
Jé tak to už máš za chvilku :) A zase se začnete snažit :) A to budete pokračovat v IUI nebo už IVF?
Jj, mám předepsaný utrogestan. Ten je zároveň na udržení těhotneství a bere se až do třetího měsíce :) Jinak se buď polyká nebo zavádí, ale doktor říkal, že ho v této dávce (2× denně) stačí polykat.
No z testíku jsem nervózní, určitě si ho budu dělat, ale můžu až nejdřív příští týden :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
2.7.13 08:16

@Niiika88 Jo ono to uteče jak voda, ale zatím se mi to zdá hrozně daleko :|.
Opět bychom zkusili IUI, to IVF si necháváme zatím v záloze. Nejdříve chceme odstranit problémy, které způsobují ten současný neúspěch - doufáme, že pak se již zadaří :lol:

Mě s tím těhu testem doktor říkal, že stejně nic nepoznáme - až po zpoždění :roll:. Ale hodně holek co jsem četla to poznalo už 10-12 den po inseminaci. Doktor chce asi mít stopro jistotu, tak proto mi to zřejmě říkal takhle :P

Ještě, že si to nemusíš píchat, to bys byla pěkně rozďobaná :mrgreen:. S tím testem vydrž, nemá cenu to uspěchat :lol:. Já si ho po druhém IUI ani nedělala - tak nějak jsem s tím opět nepočítala.
Poprvé to bylo proto, že se to málokdy hned povede (i když vyjimek jistě není zas tak malinko). A po druhé Dr. říkal, že to spermio nebylo nic moc :roll:.

Ale nemá cenu, kvůli tomu smutnit, člověk si musí uvědomit, že je to jen trošku vytuněnej sexík :mrgreen:.

Budu na Tebe myslet a držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
2.7.13 12:25

@Evaa.j Já to beru tak, že je to pro nás hodně velký vylepšení. Protože, když jsem předtím neměla ovulku, tak to bylo na nic :( A teď když ji snad mám, tak by to mělo být lepší :)
No uvidíme, jak jsme byli šikovní :) Na testík určitě spěchat nebudu, ale nejhorší je, že nepoznám zpoždění :zed: Protože jsem to před tím vůbec nedostávala, takže je to těžký :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
2.7.13 16:28

Na testu je většinou vidět něco tak ten 10. den po transferu. Já už tam měla normální čárku, ale čekala jsem dvojčata. Ale i holky s jedním mimčem už tam měly něco vidět. Ale je rozdíl IUI a IVF. Při IVF jsem dostala zpět pětidenné embryjko. Při IUI dojde teprve k oplodnění. Myslím, že tam nemá cenu dělat test dříve než těch min. 14 dní po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
18.7.13 10:34

Tak holky, píšu jak se věci hnuly… Cysta zmizela a pan doktor mi předepsal Memopur. Takže se budu těšit na další IUI :lol:, zas to uteče jak voda :dance:.

@Niiika88 jak to s Tebou vypadá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.7.13 10:55

@Evaa.j to si piš že to uteče jako voda :palec: kdy předpokládáš že vyjde IUI?
já budu po neděli volat a domlouvat se na dalším postupu ale podle výsledků z imunologie to na IUI u nás nevypadá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
18.7.13 14:01

@sweet78 tak počítám, že by to mohlo být cca v 31. týdnu - ale je to jen odhad.

A co Ty, už jste byli v Sanusu, nebo jste zůstali ve stejném CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
18.7.13 15:21

@Evaa.j Jé tak to je super, že jsi už v pořádku :hug: Mám z tebe radost, to už za necelých 14 dní tě bude čekat IUI :) Já jdu v pátek na kontrolu. Myslím, že to budu už asi 8DC, tak uvidíme jak folíci narostli :) Určitě dám vědět, jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
18.7.13 15:45

@Niiika88 takže 2. IUI nedopadlo? To mě mrzí :hug:
Určitě dej vědět jak dopadneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
18.7.13 16:22

@Evaa.j Jejda, já jsem ti nenapsala, že se to nepovedlo :zed: Bohužel to nevyšlo…tak doufám, že teď by se zadařit mohlo. Až se dostanu zítra na net, tak hned napíšu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.7.13 18:42

@Evaa.j rozhodli jsme se pro Jihlavu :) chodím ke Škurlovi. Poslal nás na imunologii do Prahy a teď v pondělí jsme tam byli pro výsledky… V pondělí 22.mám zavolat a podle výsledků se domluvíme co dál.. ale v podstatě řekl že pokud budu mít stále protilátky na spermie tak IUI je ztráta času :zed: :zed: :zed: takže nás s největší pravděpodobností čeká IVF ICSI… :roll: Ale pokud to má být takhle tak se tomu asi neubráním… Ovšem stimulovat bych chtěla až v září… Pořád si říkám že prostě to léto tomu nechám… takže za dva cykly bychom na to vlítli naplno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
22.7.13 08:16

Tak děvčata, mám za sebou již dvě injekce Memopuru. Opravdu to není nic strašného, jen po první injekci se mi na chvíli udělalo zle, polilo mě horko a bylo mi na zvracení. Ale přičítám to tomu vpichu, nikoli Memopuru - asi mě rozhodilo, to že jsem do sebe něco píchla. Naštěstí to bylo v sobotu ráno, lehla jsem si a vše bylo v pohodě. Dneska už bez problémů :mrgreen:

V pátek jdu na kontrolu, takže uvidíme co bude dál

@sweet78 je fajn, že neltačíš na pilu, určitě je to lepší i pro Tvoji psychiku.
Já už to beru, tak jak to přichází. Nepovede se zkusíme to znova… Napíšou mi léky, budu je brát. A když bychom měli podstoupit IVF, tak tam půjdu.. Už si připadám kolikrát jak loutka, co se po mě chce, to udělám. Ale trauma z toho žádné nemám, to tedy opravdu ne :mrgreen: Ještě že jsem ten flegmatik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Niiika88 Jak jsi dopadla na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
22.7.13 11:49

@Evaa.j Vydíš, že jsi to hezky zvládla :) Já si menopur píchám asi v šest a pak si jdu ještě lehnout než jdu do práce :)
Jinak v pátek jsem moc dobře nedopadla :zed: Folík měl teprve 10mm a sliznice 8mm(a to jsem jí posledně měla v týhle době už 11mm a folík měl už dávno 18mm).
Takže jsem ještě píchala a zítra ráno na další kontrolu, ale myslím, že to nedopadne. Necítila jsem folíka ani růst. Takže začínám silně uvažovat o té skarifikaci…zítra si o tom promluvím s doktorem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
22.7.13 12:15

@Niiika88 Tak sliznici moc neřeším, ani neznám svoje „míry“ :lol: - tam problém nemám…
To mě mrzí, že to vypadá takhle - ale kdo ví, třeba narostli a jen to necítíš - já necítím vůbec nikdy nic :lol:

Uvidíš, co Ti řekne doktor. Sama jsem zvědavá, tak dej určitě vědět, ju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
22.7.13 12:26

@Evaa.j Já jsem ráda, když mám pěknou sliznici. Ta je důležitá pro uhnízdění miminka :) Doktor říkal, že vše co je nad sedum je dobré. Takže vlastně byla dobrá, ale vím, že jí mívám lepší ;)
Ty nic necítíš? Já jsem cítila jen takové popíchávání…
Určitě napíšu, ale nevím kdy. Třeba to stihnu v práci a jestli ne, tak až večer :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.