Jihlava Sanus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
23.8.13 08:12

To je pravda, že celých 9 měsíců je nevyzpytatelných, ale nad tím nemá smysl přemýšlet. Věřím, že nám všem v Sanusu pomůžou a že brzy budeme chovat naše drobečky. Chodí tady ještě někdo k dr. Fikerovi? Dostala se ke mně zpráva, že snad ze Sanusu odchází, tak jsem z toho docela rozladěná. :,( Hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
23.8.13 08:23

@kost-ička jejda.. tak to jsem neslyšela… známá k němu chodí jako ke svému gynDr. a doporučovala mi ho.. na recepci mě ale nasměrovala na Škurlu… Když se nad tím zamyslím.. mohl to být i důvod že bude odcházet… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.8.13 08:32

No, právě jsem slyšela, že si zakládá soukromou praxi. Jestli je to pravda, tak to k němu určitě půjdu. Je naprosto úžasnej. Sice chodím v Jihlavě na gyndu, ale doktor je dost náladovej a taky už neni nejmladší. Tak uvidím ke komu mě přidělí. Snad tam v úterý ještě bude Fiker. :think: Jak se jinak máš Ty? Co Tě čeká v blízké době? Viděla jsem, že tady většina holek dávala přednost inseminaci. Jsem ráda, že jsem na vás narazila. Je to super si o tom s někým pokecat. Jen škoda, že jsem na vás nepřišla dřív, když jsem byla ze všeho zmatená (injekce, nové termíny,…) - měla jsem ve všem strašný guláš - ne, že bych teď neměla. Ale s vámi se to líp překonává. Tak se všichni držte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
23.8.13 08:38

@kost-ička já bych také raději volila inseminaci… ale jelikož mě poslali na imunologii do Prahy a tam mi také doporučili IVF z důvodu imunity na spermie tak s IUI nechtějí v Sanusu ztrácet čas… protože jak řekl Škurla „Podařit se to může ale je tam velmi nízká pravděpodobnost. Nebudeme Vás tedy trápit zbytečně proto bych přistoupil rovnou k IVF“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.8.13 08:49

No, my zkusili inseminaci jednou a když se nezadařilo, tak jsme se rozhodli jít hned na IVF. Uvidíme, jak to dopadne. Nejhorší na všem je to nekonečné čekání. Jsem netrpělivka a hned bych chtěla mít všechno hned. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
23.8.13 08:50

@kost-ička no.. tak nevím co je na tom pravdy… ale on už jako normální obvodní gynekolog funguje… nevím tedy jestli třeba si nezřizuje nějakou novou ordinaci… :nevim: jestli tedy teď nefunguje pod nemocnicí nebo střediskem… :nevim: Na druhou stranu to si nemyslím že by byl důvod pro ukončení práce v Sanusu… :think: Nebo to už prostě nechce kombinovat a bude se věnovat pouze praxi…
ale tohle jsou jen dohady a realita se ukáže až časem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
23.8.13 08:53

@kost-ička tak to my jsme asi trpělivější… :lol: v podstatě už se snažíme otěhotnět víc jak dva roky… ale stále jsme tomu nechávali čas… prostě jsme doufali a věřili v zázrak.. ten se nekonal… tak teď nastupuje medicína…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.8.13 09:15

Tak to mi zkoušeli taky téměř dva roky a když to nešlo, tak jsme sáhli po odbornících. Jenže když to nešlo doma a nepovedla se ani inseminace (= vylepšený sex :mrgreen: ), tak jsme už nechtěli ztrácet čas. A taky už nejsme nejmladší… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
23.8.13 11:37

@kost-ička a jestli se můžu zeptat kolik je Tobě a manželovi?
Mě 33 a manželovi 37. Já si naivně myslela, že ve třiceti to začneme zkoušet nejdéle začátkem jednatřicítky budu mít doma mimčo no a doteď teda nic, no :roll: a to mi v prosinci bude 34, takže pro mě je čas taky dost zásadní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
23.8.13 11:42

@kost-ička jj to by mě taky zajímalo kolik vám oběma je že máš pocit že tlačí čas… ikdyž ono je to těžké.. každý prostě ty hodiny má jinak nastavené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.8.13 12:12

Ahoj holky, nám je s manželem 33. Právě jsem si taky myslela, že ve 30 se začneme snažit o mimi a hned se zadaří. Bohužel matka příroda to zařídila jinak. :D Ale jak jsem už psala, věřím, že v Sanusu nám všem pomůžou a brzy budeme řešit, jak přibíráme a jaké máme příšerné těhotenské nálady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
23.8.13 12:15

@kost-ička jééé doufám že moc přibírat nebudu :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
23.8.13 12:21

@kost-ička Tak jsme na tom podobně a chápu Tě. Já půjdu na 4. inseminaci (pořád doufám, že se to povede téměř „přirozeně“), když zas nic, tak už jsem pevně rozhodnutá pro mimotělní :). U nás zatím žádný problém nenašli, ale zase jsme na žádném komplexnějším vyšetření nebyli :?

Apropó (fakt nevim jak se to píše správně :lol: ) holky jaká všechna vyšetření máte za sebou, než odhalili příčinu neúspěchu.
Já vím jen o testu z krve 2.-3. DC (to mi dělal můj gynekolog)
Pak je to imuno a genetika, další neznám..
Co máte všechny za sebou a výše zmíněné testy jsou jen z krve?
Vím, že imuno se dělá v Praze a ostatní? Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
23.8.13 12:24

@Evaa.j někde jsem tady i zaregistrovala že imuno+genetika i někde v Plzni.. teda jestli si to nepletu… :think: Počkej a tobě dělali hormonální profil jen 2-3DC?? pak by měl následovat ještě 10-12DC aby se dalo porovnat jak se hodnoty mění a jestli tělo funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
23.8.13 12:26

Jinak ve 33 jsem se vdávala :lol: po svatbě už jsme na to intenzivněji „lehli“ a výsledek zatím nikde… a od svatby už to jsou dva roky… :zed:
Kdyby člověk věděl už ve 20-25 že časem bude problém… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.