Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macik84 šikulka
já taky prvně zjišťuji ceny a pak se snažím vybrat tu nejoptimálnější variantu…
Jinak ten hyperstimulační syndrom je potřeba ohlídat… v nejhorším případě můžeš skončit i v nemocnici na kapačkách ![]()
Taky myslím, že jsi to vzala za ten správný - konstruktivní konec! šikula ![]()
@sweet78 tak se zeptej na ten Nosifol? Kdybych musela někdy na umělý, tak si ho ještě koupím.
@Macik84 jinak s tím kupováním… nevím.. protože tam jde o to aby jsi ho měla předepsaný a musí to navazovat po schválení IVF pojišťovnou… to jedině že by jsi se s Dr. nějak domluvila… ale pochybuji že bude chtít předepisovat léky které by jsi měla doma do zásoby na „někdy možná“ ![]()
@sweet78 neee, to není lék, to je vitamínový doplněk a mě právě říkal, že je dobrý ho pít při stimulaci, že právě zabraňuje tomu hyperstimulačnímu i u clostilu se doporučuje. Je prý dobrý na dozrávání vajíček.
@Macik84 jo tááááák
super… už jsem v obraze
hmmm… tak to asi abych si už dokoupila…
@sweet78 Kučerovi jsem říkala, že jsem ho vypila a on, že dobrý jsou tři balení minimálně, tak jsem říkala, že mám v sobě už tři, tak mě pochválil, může se pít pořád. Jinak já mám teď obyčejnou listovku a láduju vitaminama spíš manžílka! Ještě mu dávám kotvičník, aby měl lepší spermošky, chudák, je to fakt škaredý. Ještě za cvičení dle Mojžíšové mě pochválil, tak aspoň má člověk lepší pocit ze sebe.
@Macik84 na tu mojžíšovou jsi byla někde? Nebo jen sama doma?
@sweet78 Byla jsem u fyzioterapeutky, ona zmobilizuje kostrč a naučí to cvičit, pak se cvičí doma, po měsíci se chodí na kontrolu, zda se cvičí dobře, byla jsem tam 3×, pak mi to přišlo už furt stejný, tak si cvičím už jen doma. Byla jsem na tom v Třebíči, cvičím denně
@Macik84 hmm.. Třebíč mám z ruky… budu muset najít někoho tady v okolí… přemýšlela jsem že ji taky zkusím…
@sweet78 Kučera mluvil něco o tom, že ji tam v Jihlavě taky měli, a že to je výborný na prokrvování dělohy. Prostě se posílá pánevní dno a před ivf se to doporučuje.
@Macik84 nojo… Jihlavu mám 80km takže bych raději něco trochu blíž… ale podle toho co jsem četla je to stejně o 2-3 návštěvách.. takže.. v podstatě je to asi jedno kde bych našla nějakou rehabku kde to dělají.. ![]()
@sweet78 to je jasný, kde si to najdeš. Musí se specializovat na Mojžíšovou
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.