Jihlava Sanus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
12.8.13 21:07

@Niiika88 Ahojky, no já doufala v podobný počet. Škoda, že za ty peníze za zamražení nedávají i nějakou jistotu při rozmražování. Začím tak nějak přemýšlet na tím, jestli vůbec něco přežije. Menopur jo, no já vás holky obdivuju. To bych si nepíchla. Na co bereš to Cetrotide?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
12.8.13 21:13

@Lehrerin Ahojky, přesně jak říkala @Klárika80 MS může i nemusí přijít. Pro případ, že by nedorazila, mi dávala Oltová takovou malou uzavřenoz zkumavečku na moč. Po té injektci ti řeknou, kdy se máš dostavit na kontrolu a tam už ti rozepíší léky a v ten den začneš stimulaci. Taky jsem si to snažila plánovat, ale vše bylo mnohem déle, než jsem si myslela. Se stimulací jsem začala až 9-tý den cyklu po té zastavovačce. V tu dobu už mám obvykle téměř zralý folikul, tak mi to připadalo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
12.8.13 21:17

@Klárika80 V přirozeném cyklu, tak to jsem si říkala, že je super. Nakonec jsem se ale rozhodla, že budu prosazovat ten stimulovaný. Škurla říkal, že u něj je jistota, že KET proběhne. Nevím, jestli se to může v tom přirozeném třeba nějak prošvihnout… Po dvou…hm, toho jsem se obávala. Asi mi tohle tak za měsíc přijde směšné (když nic nepřežije), ale já nikdy nechtěla zavádět dvě. Kdyby to zvládly obě, tak by mi toho jednoho bylo líto… Nechápu, že to tak dělají, když prosazují zavádění jednoho embria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
12.8.13 21:23

Ahoj holky, tak se hlásím po první porevizní kontrole u svého gynekologa. Po UTZ říkal, že mám dělohu krásně vyčištěnou. Tím mě moc potěšil. Ptala jsem se ho na sliznici a říkal, že je hodně nizounká. To už mi radost neudělalo. Vůbec nevím, jestli mi teď vůbec může růst. Zřejmě je tohle období anovulační. Tak mám strach, že mi MS snad ani nemůže sama dorazit. Vůbec nevím, jak to v takovém případě je. To ji zrovna potřebuju dostat co nejdříve. Zítra musím chudáka Škurlu podrobit výslechu. Doufám, že mě nechá vykecat jako obvykle. Se z toho věčného čekání zblázním… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
13.8.13 06:07

Díky za rady, určitě to bude jinak, než se snažím vypočítat, to máš @T.Y.N.A.85 asi pravdu :) a jinak gratluju ke kontrole, chápu tvoje obavy, uvidíš, co ti škurla dnes řekne, třeba je ta sliznice po revizi taková normální a jednoduše naroste v průběhu.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
13.8.13 07:18

@Macik84 tak ze mě by asi Kučera byl hotovej :mrgreen: já si totiž už víc jak rok kupuju dokonce FEMIBION a jelikož mi jeden léčitel řekl že jí mám v těle pořád málo tak ať zvýším dávkování tak jsem ji baštila i 2× denně :mrgreen: no… leze to pěkně do peněz… proto jsem teď přešla na to Chytré miminko… tak oufám že kyseliny listové budu mít v sobě opravdu dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
13.8.13 07:24

@T.Y.N.A.85 zkus zapojit kontryhelový čaj :hug: určitě Ti podpoří aby sliznice pěkně narostla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
13.8.13 07:26

Dle rad jedné „kočeny bylinkářky“ je dobré ho pít prvních 14 dní cyklu.. potom vysadit. Je to ověřeno i UZ při kontrolách že prostě s tím kontryhelem byla sliznice větší a rostla rychleji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
13.8.13 07:30

Holky kolik dní po té zastavovačce jste šli na kontrolu do CAR? resp. je to u všech stejně? Říkám si že člověk už by si teď mohl trochu začít plánovat… :lol: +-1den bych už věděla kdy začnu „píchat“ :dance: a hlavně kvůli práci bych věděla jak budu nebo nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
13.8.13 08:53

@sweet78 :mrgreen: vítám tě v klubu plánovaček :pankac: holky psaly cca 14 dnů.. a po „obdržení“ menstruace až 9. den začátek stimulace? pochopila jsem to správně? tzn. cca tři týdny než se cokoliv začne dít.. no, u mě opravdu konec září snad připadá na ET a to ještě pokud nebudou komplikace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
13.8.13 09:23

@Lehrerin já miluji plánování :lol: vím že to stejně pak dopadne jinak… ale člověk má aspoň nějakou tu pofiderní jistotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
13.8.13 09:28

Hmmm.. takže jestli to 21.8. dostanu.. tak… 9.9. bude 20DC a pojedu na zastavovačku… tím pádem bych 23.9. šla na kontrolu pro rozpis léků a měla bych být 8DC (pokud dorazí MS jako obvykle po 26)

Ať počítám jak počítám… vychází mi to luxusně :lol: víkend 26-29.9. není ohrožen :! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
13.8.13 09:46

@sweet78 no vidíš, to prostě musí klapnout :) já mám zase jet začátkem října na víkend se ségrou, tak to jsem jí říkala, že bych to neplánovala tak jednoznačně, uvidíme po těh. testu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
13.8.13 09:51

@Lehrerin tak poku už budeš mít potvrzené těhotenství… tak bych se toho nebála.. prostě se „šetřit“ v určitých věcech… ale rozhodně to nepřehánět… takový víkend by mohl být naopak super rozptýlení a jen Ti to může pomoci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
13.8.13 10:37

@sweet78 jo jo, já spíš vycházím z toho, že bych třeba ještě nevěděla a ségra chce sportovat, dělat výlety, tam bych lehce obavu měla, abych to nepřehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.