Jména pro dvojčata páreček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
2.10.16 21:09

@NikysekR Akční jsem, to ano :-D Teď zrovna jdu ještě uklízet :-D tak se loučím, ahoooooooooooooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
2.10.16 21:10

Aneta a Matěj Musilovi zní dobře :palec:
Vy víte, že to bude páreček?

Příspěvek upraven 03.10.16 v 07:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
2.10.16 21:11

… (duplicita příspěvku)

Příspěvek upraven 03.10.16 v 07:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
2.10.16 21:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
2.10.16 21:13

@Seren Řekli, že je to nejvetší pravděpodobnost :-D Já s tím prostě počítám, jména pro 2 holky i pro 2 kluky máme hned od začátku :-D jen prostě nejsme schopní vymyslet jména pro kluka a holku..
jinak díky, též se nám to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.10.16 21:21

Ze zmíněných se mi zalíbila Barbora a Karolína Musilová a z klučičích Filip, Dominik, Kryštof.
Chce to vybrat aspoň jedno jméno, aby bylo od čeho se odrazit :-)
Jinak za mě Iveta, Kateřina, Sandra, Sabina, Simona, Kamila…
Z klučičích Patrik, Leoš, David, Kamil, Karel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
2.10.16 21:28

@Sova Klára Děkujuuuuu za další jména.. My jsme se dnes s manželem shodli na variantě Aneta a Matěj… Možná to ještě nějak obměníme, možná ne. Uvídíme :-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
3.10.16 07:49

@leja.t Gratuluji. Budete to mít hezky 2+2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.10.16 08:00

@Seren A to jsem já ráda! Aspoň ti zlobříci podědí pěkně všechno oblečení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
3.10.16 14:13

@leja.t Máš to hezky naplánované :lol: ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.10.16 14:49

@Seren jjj :-D To já mám ráda vše naplánováno, nicméně realita je často jiná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
3.10.16 15:07

Julie a Jonáš :) Krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.10.16 15:38

@Monty1505 Díky............... Manžel nechce holčičí jméno končící na „ie“ :-D Takže Julča nepřipadá v úvahu :-(
Nad Jonášem jsme přemýšleli, ale víc se nám líbí Matěj :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
3.10.16 16:33

@leja.t Však se říká… člověk míní, život mění.
(Ježíš, teď zním jako teta Kateřina ze Saturnina :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
3.10.16 22:22
@leja.t píše:
Ahojky holky,
Rozhodla jsem se obnovit tuto diskuzi, protože vybíráme jména pro dvojčata-páreček. Sice mám rodit až za delší dobu, ale jsem zvyklá mít vše vymyšlené, nachystané, apod… :-D
Hledám jména pro dvojčátka k příjmení Musil/ová… Už máme skoro tříletou Verču a ani ne půlročního Honzíka :-D
Kdo bude mít nějaký nápad, tak se s ním :-D děkuju a přeji krásný nedělní večer!!!

Teda, to máte nadílku. Ale je to krásné - 4 děti, z toho 2 kluci, 2 holky. Jinak nečetla jsem příspěvky, tak se možná budu opakovat v některých nápadech.

My máme Gabrielu, Viktora a Renatu. Tak jsem tím možná ovlivněná, ale líbí se mi spojení těchto jmen. Tedy pro kluka navrhuju Viktor a pro holčičku Gabrielku nebo Renatku.

Případně by se to dalo i naopak, pro holku Viktorie a pro kluka Gabriel =).

Také mě napadlo, když máte Veroniku a Jana, tak aby ta jména byla na stejná písmenka. Vendulka a Jakub. Vladimíra a Jindřich (to zní s příjmením velmi vznešeně). Také se mi líbí Jolana a Vítek (Jan a Vít se k sobě hodí - tak by byli kluci sladění).

Případně k Veronice se hodí Barbora, k Janovi ještě Aleš, Petr. Barborka a Petr, Barbora a Aleš. Nedávala bych vysloveně netradiční, když už máte 2 běžnější jména. Znám ještě holčičku s podobným příjmením a jmenuje se Dianka - to se mi s příjmením také velmi líbí. Tedy co Dianka a Davídek? Líbí se mi toho opravdu hodně. Pro kluka a holku se podle mě slaďují jména daleko lépe, než pro dvě holky/dva kluky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze