Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Líbí se mi Stela a Julie, Eliška a František a Filip a Šimon
@radkka jé,ty už máš dvojčátka na světě? To je krásné, moc gratuluji
jak se jmenují? ![]()
Zakladatelko, z tvých jmen se mi líbí Stela a Linda, moc k sobě nejdou, ale jako jediná se mi líbí. Varianta pro kluky se mi líbí Dominik a Filip. Varianta kluk a holka se mi líbí Linda a Lukáš ![]()
Dala bych Lauru a Lindu, klidně i Sofii, naše je jediná ve třídě a v celé školce jsou jen dvě, všichni říkají, že je jich moc, ale my žádnou v okolí nemáme
Linda a Julie jdou dohromady pekne a osobne se mi libi take Laura a Berenika a myslim ze se tyhle 4 jmena daji nakombinovat skoro libovolne a vzdy to zni pekne. Nijak se to spolu netluce.
@lukresia Asi záleží, kde člověk bydlí. My máme taky Sofii a kromě dcery znám pouze jednu další a tady pořád čtu, jak je Sofií moc ![]()
Js bych dala Julie+Laura(Linda) tezko rict, ktere z tech dvou, ale spis Linda, protoze nas malej ma Lauru kamaradku a Laujinka zni fakt desne ![]()
My mame Lindu… porad se mi moc libi
mame k ni Alici, kdyby byla treti, tak je Viola. Jeste se mi libi Amalie, Julie, Adina, Marika a Justyna ![]()
Příspěvek upraven 30.04.17 v 15:13
Pokud je v příjmení někde R, tak bych jména s R vyloučila, zvlášť Lauru - to pak bývá jazykolam