Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Je to jen vaše věc
našim se taky nelíbí jméno dcery a říkají jí jinak
jinak nejvíc se mi líbí Sebastian a Savanna, i když Sebiku je milion a nelíbí se v téhle kombinaci super
hlavně ta Savanna je boží ![]()
Mě se osobně líbí ta kombinace Kristianek a Rosalie ![]()
My jsme čelili něčemu podobnému, dali jsme naši holčičce 2 jména (Tereza Sofie) a to se nikomu nelíbilo..Ale udělali jsme si to podle svého. Takže se nebojte, že by je měli méně rádi..než kdyby to byl pepík a marus
zvyknou se na to ![]()
Hodně štěstí!
Taky se mi líbí druhá varianta. Nikita je příliš Brutální ![]()
A rodiče už svoje děti pojmenovaly, tak teď si vy pojmenujete svoje děti. Nemusíte se všem zavděčit.
Jo, my jsme všem řekli, že budeme mít Adolfa, takže všichni byli tak vyděšení, že pak byli rádi za jakékoliv jiné jméno. ![]()
My jsme jména dvojčátek tajili až do narození, přesně proto aby nás rodiče ve výběru neovlivňovali. Když se babička s dědou přijeli podívat do porodnice a jména jsme jim řekli, vypadali zaskočeně, ale jak už před sebou viděli ty malé bobánky, tak nemohli říct ani půl slova. Měli jste ještě vydržet, teď do vás budou do porodu hrozně šít, ale nedejte se, jasně jim řekněte, že je to vaše věc.
Za mě určitě ta druhá verze
a rodiče bych neřešila je to vaše věc ať se jim to líbí nebo ne ![]()
@HisQueen1996 dejte jména která se líbí Vám
. Tchýně taky říkala že jméno Viktor dát nemůžeme a zvykla si hned ![]()
Je to vaše věc. Jediné, kdo s tím pak může mít problém, jsou děti až budou větší. Jinak bych okolí neřešila. My jména taky máme a tchýně vymýšlí taky… Anička je lepší než Hanička…no a jméno po tatínkovi je taky na nic, protože už jich v rodině je několik. Ale už vůbec nekouká na to, že ho manžel chce proto, že obdivoval dědečka, který se jmenoval stejně.
Vůbec bych to neřešila a udělala si to po svém.
Mě třeba na názoru mých rodičů a tchyně na jména našich dětí docela záleží, bydlíme kousek od sebe, budou je vídat často, několikrát týdně. možná kdyby jsem se vídali párkrát do roka tak bych to neřešila. ale jejich nesouhlas by mě určitě vedl k zamyšlení a možnému přehodnocení. jasně, zvyknou si, ale pořád si z toho jména můžou dělat srandu, zasměšnovat ho pak před chápajícím děckem, nebo si vymyslet nejakou hloupou zkomoleninu. moje rodina by to třeba neudělala, jsi si jistá, že ta tvoje taky ne? nebo jsi natolik důrazná, že bys přerušila kontakt?
@HisQueen1996 Kristian&Rosalie se mi také líbí nejvíc
a na rodiče kašli, já těm svým odpovídám, že oni měli šance u mě.. otec dokonce malé schválně říká jinak a to se dá říct její jméno schvalují, teď mám rodit syna a ten se nelíbí nikomu
a je mi to fuk.. Otec z něj dělá holku, pojmenovává ho psími jmény.. zkusí to znovu a už moje děti neuvidí..
Vykašlete se na názor rodičů. Já osobně jsem pro Sebastiana a Savannu.
Ahoj tchyni se taky nelibi jméno dcery ale je to Vaše věc. Za mě kristian a Rozárka ![]()
@HisQueen1996 Juuu, tak mně se líbí všechny kombinace
Moje mamka měla s moderními jmény taky problém, takže vás úplně chápu. Tak jsme s manželem až do porodu prostě nikomu jméno neřekli a dělali jsme, že ještě nemáme vybráno. Po porodu, když už za nás nikdo nemohl nic vybírat, si na to všichni hned zvykli a bylo hotovo. A jsem opravdu ráda, že jsem si jméno prosadila ![]()
Zas tak šílená jména to nejsou, jsou i horší, mě se líbí kombinace Rosalie a Sebastian..
jako rodiče jsou jiná generace, takže tam pochopení nehledej, dala bych co chci já..
Nedokážu si představit volat na hřišti : Savanno pojď domů
![]()
Rosalie je krásná
![]()