Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Libi se mi relativne vsechna jmena. Alan mi prijde trochu teply, ale Nikita je pro me Mega ulet
.
@HisQueen1996 no, upřímně, rodičům se nedivím. Z jmen, které jsi vyjmenovala bych brala jen Sebastian. U holky se mi nelíbí ani jedno. Možná bych brala tu Rosalii, ale jen kdybych nic jiného neměla. Savana - no chudák holka, zvlášť pokud bydlíte v ČR. Uvědomte si, že mít netradiční jméno pro dítko je sice super, ale to dítě s tím bude žít minimálně do 18 let. Přiznám se, jmenovat se Savana, tak se jdu v 18 letech na úřad přejmenovat. ![]()
Ale jinak je to vaše věc, rodičům jsme jméno dítěte oznámili až po narození dítka.
Mě se líbí druhá verze, a k tomu že rodiče remcají, tak ať však to nejsou jejich ale vaše děti, oni se vás taky neptali jestli vás smí pojmenovat tak jak jste
a neboj časem si zvyknou i kdyby bylo jméno jakékoliv
Alan je spíš jméno pro psa, Nikita jde i pro kluka. Tak by šlo Nikita&Nikita Muller.
![]()
Já nikomu jména nekomentovala byť to občas byly fakt šílenosti. Prostě mi to nepřijde slušné. Zato kolik jsem schytala keců za Honzíka… Ok, máme jich v rodině dost - z manželovy strany bude už nekolikata generace a mě se ta myšlenka zalíbila i když jsem v minulosti byla zásadně proti. Copak já můžu za to že moje strana si 3 že 4 sourozenců vybrali pro své dítě taky jméno Jan? Ostatní mají stále nutnost to komentovat a jak moje mamka tak tchani řekli, že je to hezké jméno tak proč ho nedat. Myslím že až budou všichni senilní tak to jen ocení ![]()
@Šarlota4 píše:
Libi se mi relativne vsechna jmena. Alan mi prijde trochu teply, ale Nikita je pro me Mega ulet.
Alana znám jen Babického (bývalý od Borhyové) a pak už jen psa ![]()
@HisQueen1996 Také se mi líbí druhá varianta. Chlapecká jsou teda v pohodě všechna, ale Nikita a Savanna mi přijdou zbytečně extravagantní. Holka bude Müller nebo Müllerová? Pokud se rozhodnete pro Nikitu nebo Savannu koncovku -ová bych asi vynechala.
@Russet píše:
Alana znám jen Babického (bývalý od Borhyové) a pak už jen psa
Ja jen hlavni postavu z 2 a pul chlapa. A Alan Rickman herec. V ceskych vodach taky neznam.
@Sofie2013 tam bude asi problem s prijmenim predesleho ditete pokud ma holcicka ova, tak to budou muset zmenit vsem. Neb mam pocit, ze deti jednech rodicu nemuzou mit rozdilna prijmeni.
@Tichošlápek kamarádka má taky Edíka. Hezké české jméno, byť se moc nepoužívá. za mě super výběr
@Šarlota4 píše:
Ja jen hlavni postavu z 2 a pul chlapa. A Alan Rickman herec. V ceskych vodach taky neznam.
No jo, na Snapa jsem zapomněla. Oni nějací budou, ale v okolí teda žádný.
Kristian a Rosalie, to se mi líbí. A děti si pojmenujte, jak chcete vy, oni si svoje děti taky pojmenovali podle sebe.