Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zuzana a Roman. Zuzanka je moc krasne jmeno, ale sestrenice tak ted pojmenovala svoje miminko, takze mam smulu ![]()
Vlasta a Kurt, strýcové jsou Adolf, Ervín a Erich. Sestřenice Edeltraud a Gerlinda ![]()
Moji Zdeňka a Vladimír…tchanovci : Dagmar a Miroslav a náš syn je Josef (Pepíček) …,.nechtela jsem pokračovat v Miroslavovi to by byl už 4
Já a brácha : Jana a Tomáš
Manžel a jeho sestra : Miroslav a Kamila
Mamka je Lenka, táta Vladimír - ano k rodičům jdou, neumím si představit, že by se jmenovali jinak, ale svým dětem bych nedala ani jedno.
Tchýně je Zuzana, tchán Jiří - taky bych nedala ![]()
Lenka a Viliam. Tata se jmenuje po dedovi (slovak). Nestykam se s nim. Ja se jmenuju po mamce, prosadil si to tenkrat tata.
Tchyne a tchan jsou Helena a Milan.
Sylva a Miroslav,tcháni Ludmila a Karel
Já Zuzana,ségra Sylva
Muž Roman,bráchové Karel a Luděk
Naše děti Alex a Ondřej
Ségra má Sofii Švagr má Pavlínu,Ivetu y Michaelu
Moji rodiče jsou Pavlína a Jiří. Tchýně je Marie. Já jsem Radka a manžel Michal.
mamka Jaroslava, otec Josef a otčím Karel
Nelíbí se mi ani jedno. Moje babička Vlasta, tu snad už nikdo taky nedává, taky se mi moc nelíbí, i když Vlastička už mu zní docela hezky.
A děda byl Jaroslav.
Tchyně je Eva, tchán Jaromír.
Máme dva kluky, Lukáše a Jakuba. Jsem se i kluků ptala, jestli jsou spokojeni se svými jmény, tak oba ano. To jsem ráda, že jsme se trefili.
Já jsem Dagmar, a vůbec se mi to jméno nelíbí. Všichni mi říkají Dášo, ale vůbec se tak necítím. Ale když jsem byla malá, tak mi říkali Dášenko, Dášulko, Dáši, Dudlo, Dadku, Dud, Dudliku, to se mi na češtině líbí, to obrovské množství zdrobnělin a variací na jedno jméno. Jo a ještě mi mamka říkala z legrace Dagmařice pumprdlice ![]()
Lenka a Luboš, tchán s tchyní Jiří a Jiřina. Proti těm jménům nic nemám, ale nesnáším pojmenovávání „po někom“, takže díteti bych nedala.