Jména vašich rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4341
28.2.19 11:07

Mamka se jmenuje Pavla a otec Leoš. Já jsem taky Pavla po mamce. Dokonce jsem dala i svojí prvorozené, což už bych dneska neudělala. Je to prý jméno s karmickou zátěží a opravdu se nám nežije snadno. V další generaci už se nedá. Zatím máme dvě vnučky - Anežku a Violku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.3.19 17:15

Marcela a Karel, obě jména mi přijdou až moc tvrdá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.19 00:32

Matka- Helena.
Otec- Julian.
Ja vim, ironicke.

• Citovat
  • Upravit
16961
24.9.19 11:14
@babanci píše:
Mamka se jmenuje Pavla a otec Leoš. Já jsem taky Pavla po mamce. Dokonce jsem dala i svojí prvorozené, což už bych dneska neudělala. Je to prý jméno s karmickou zátěží a opravdu se nám nežije snadno. V další generaci už se nedá. Zatím máme dvě vnučky - Anežku a Violku.

Ahoj,

bratranec si vzal Pavlínku a je to štastná holka, mají spolu dva kluky :nevim:

Karmickou zátěž má jméno Lenka a Klára. Máme obě v rodině a myslím, že si žijí docela v pohodě. Je to hodně i v hlavě ;) Vždyt kolik Lenek po republice běhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
24.9.19 13:46

@chs.jasmin Pravda. Lenek je dost. Mojí mamce umřela maminka, když byla malá a mě dcera v 24 letech. Mám lékařku homeopatku a ta se jmenuje taky Pavla. Vždycky mi řekne, co s tímhle jménem můžeme čekat, že? Nicméně dějí se i hezké věci. V létě nám přibyla vnučka - Odetka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
24.9.19 19:45
@babanci píše:
@chs.jasmin Pravda. Lenek je dost. Mojí mamce umřela maminka, když byla malá a mě dcera v 24 letech. Mám lékařku homeopatku a ta se jmenuje taky Pavla. Vždycky mi řekne, co s tímhle jménem můžeme čekat, že? Nicméně dějí se i hezké věci. V létě nám přibyla vnučka - Odetka.

Moje zesnula žena se také jmenovala Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
24.9.19 19:58

@mrav Vím. Tvůj příběh si pamatuji. Zůstali jsme taky bez dcery a máme po ní děcko. Náš zeť se tedy octl ve stejné situaci jako Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
25.9.19 13:28

@mrav @babanci Tech příběhu je bohužel povícero. Tchán má také kamaráda, kterému ženu srazilo auto na přechodu a zůstala tak 4 letá Krtistýnka bez maminky :,( je to strašné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
25.9.19 13:39

Moje mamina je Hana a tatí byl Václav, stejně jako oba dědové. Jména se mi líbí, nevím, co znamenají, ale svým dětem bych je nedala :) Já ani brácha se po rodičích nejmenujeme. Kdybych se ale jmenovala Hana po mamině, nevadilo by mi to. Jmenuji se Martina a nemám to jméno moc ráda 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.19 10:56

Tina a Radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat