Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mamka se jmenuje Pavla a otec Leoš. Já jsem taky Pavla po mamce. Dokonce jsem dala i svojí prvorozené, což už bych dneska neudělala. Je to prý jméno s karmickou zátěží a opravdu se nám nežije snadno. V další generaci už se nedá. Zatím máme dvě vnučky - Anežku a Violku.
@babanci píše:
Mamka se jmenuje Pavla a otec Leoš. Já jsem taky Pavla po mamce. Dokonce jsem dala i svojí prvorozené, což už bych dneska neudělala. Je to prý jméno s karmickou zátěží a opravdu se nám nežije snadno. V další generaci už se nedá. Zatím máme dvě vnučky - Anežku a Violku.
Ahoj,
bratranec si vzal Pavlínku a je to štastná holka, mají spolu dva kluky ![]()
Karmickou zátěž má jméno Lenka a Klára. Máme obě v rodině a myslím, že si žijí docela v pohodě. Je to hodně i v hlavě
Vždyt kolik Lenek po republice běhá ![]()
@chs.jasmin Pravda. Lenek je dost. Mojí mamce umřela maminka, když byla malá a mě dcera v 24 letech. Mám lékařku homeopatku a ta se jmenuje taky Pavla. Vždycky mi řekne, co s tímhle jménem můžeme čekat, že? Nicméně dějí se i hezké věci. V létě nám přibyla vnučka - Odetka.
@babanci píše:
@chs.jasmin Pravda. Lenek je dost. Mojí mamce umřela maminka, když byla malá a mě dcera v 24 letech. Mám lékařku homeopatku a ta se jmenuje taky Pavla. Vždycky mi řekne, co s tímhle jménem můžeme čekat, že? Nicméně dějí se i hezké věci. V létě nám přibyla vnučka - Odetka.
Moje zesnula žena se také jmenovala Lenka.
@mrav Vím. Tvůj příběh si pamatuji. Zůstali jsme taky bez dcery a máme po ní děcko. Náš zeť se tedy octl ve stejné situaci jako Ty.
@mrav @babanci Tech příběhu je bohužel povícero. Tchán má také kamaráda, kterému ženu srazilo auto na přechodu a zůstala tak 4 letá Krtistýnka bez maminky
je to strašné.
Moje mamina je Hana a tatí byl Václav, stejně jako oba dědové. Jména se mi líbí, nevím, co znamenají, ale svým dětem bych je nedala
Já ani brácha se po rodičích nejmenujeme. Kdybych se ale jmenovala Hana po mamině, nevadilo by mi to. Jmenuji se Martina a nemám to jméno moc ráda ![]()