Jméno Fabian, váš názor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2033
26.3.21 00:17

Uvažovala jsem o něm, ale nakonec jsem ho jako lehce prihrate zavrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14667
27.3.21 20:13
@dedrichov píše:
Máš pravdu, vycucala jsem to z prstu. Ale takhle pomaličku polehoučku to začíná a pak najednou bum a je to jméno z každého rohu.

Ano, to jmeno je na rozjezdu. Ale zatim to nevypada na nejakou silenou masovku. Viz stranky nasejmena

https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…
https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.21 00:28

Fabio :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72
30.3.21 10:55
@eva1404 píše:
Ahoj holky,

čekáme chlapečka a tak už delší dobu vybíráme jméno. Zaujalo nás jméno Fabian, co na něj říkáte? Zatím se setkáváme s tím, že se buď hodně líbí, nebo vůbec. :D

Určitě chceme lehce netradiční jméno, ale zároveň takové ať nemá např. prarodič problém s výslovností. Honzíčka, Ondráška, Vojtu ani Matyáše nechceme, těch je hodně a není to náš vkus.

Budu moc ráda za názor, oslovovat ho chceme: Fabi, Fabiánku, Fabiane.

Děkuji. E. :srdce:

Hezké jméno, líbí se mi nejvíc v základním tvaru, oslovení Fabi je taky moc pěkné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.3.21 11:14
@eva1404 píše:
Ahoj holky,

čekáme chlapečka a tak už delší dobu vybíráme jméno. Zaujalo nás jméno Fabian, co na něj říkáte? Zatím se setkáváme s tím, že se buď hodně líbí, nebo vůbec. :D

Určitě chceme lehce netradiční jméno, ale zároveň takové ať nemá např. prarodič problém s výslovností. Honzíčka, Ondráška, Vojtu ani Matyáše nechceme, těch je hodně a není to náš vkus.

Budu moc ráda za názor, oslovovat ho chceme: Fabi, Fabiánku, Fabiane.

Děkuji. E. :srdce:

Krásné jméno. Fabian se mi opravdu moc líbí a mít chlapečka hned by se tak jmenoval :D netradiční jména se mi taky líbí. Myslím si, že si lidé na jméno zvyknou i kdyby se jim na začátku nelíbilo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
30.3.21 11:46

Pokud nemáte jihoamerické nebo španělské kořeny, je to pro 100% Čecha úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
31.3.21 13:58

Ahoj, my mame doma Fabiana, podle cyklisty Cancelara.
Vybirali jsme do 8.mesice, prave kvuli tomu, jak mu budeme rikat.
Zijeme teda v zahranici, takze Skodovky tu neresime :wink: nakonec jsme ho dali i skrz to, ze starsi ho dokazal pekne vyslovit :wink:
Za me velka spokojenost, Fabi- tak je volany i ve skole, Fabik, Faboš, mezi nama Fabítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.21 23:36

Úplně rozumím tomu, jak to máte.. minulý rok se nám narodilo taky malé štěstí a chtela jsem neco netradičního, netuctového a zaroven aby to nebyla zadna exotika.
Osobně mi jmeno Fabian/Damian pripomina nejakou telenovelu, takze bych to nedala.
Ale nejdulezitejsi je, ze se na jmenu shodnete Vy a jste jím nadšení. :srdce:
Dnes už se dává všechno možný a to zas Fabi není takovej výstřelek. :palec:
Každpádně já bych hlasovala pro Felixe. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí