Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě se to jméno líbí. Nadčasové a nemám s ním spojenou žádnou negativní asociaci. Prostě se mi líbí.
@p.Zv. píše:
Jmeno Greta. Jak se vam libi? Mne ano. Prestoze zni tvrde, pusobi na me velice zensky a nezne. Vybavim si klasickou pohadku bratri Grimmu Jenicek a Marenka (Hänsel und Gretel) a taky Gretu Garbo. Vyznam je perla.
Slyším Gréta a otvírá se mi kudla v kapse 🙈
Gréta, Gréta, Gretuška. Mě by na nespíš nenapadlo. Asi se mi víc líbí třeba Háta, Markéta.
Je to Margareta ne? Tak se jmenuje kamaradky holcicka
hezke jméno ![]()
Bohužel pro mě nepoužitelné… hned si vybavím jednu konkrétní Grétu a konec.,
@ludmilaadamkova píše:
Bohužel pro mě nepoužitelné… hned si vybavím jednu konkrétní Grétu a konec.,
Ja mam takhle averzi k Liborovi. Ale je to jen moje osobni averze. Neni to tim, ze by se mi uplne nelibilo to jmeno.
Líbí, mám ráda kratší jména, bohužel taky blbá asociace, dnes bych nedala, Markéta je hezčí.
@Kristyna19866 píše:
Je to Margareta ne? Tak se jmenuje kamaradky holcickahezke jméno
Ano. Margareta, Margarita, Margita, Marketa, Gita, vsechna tahle jmena maji stejny puvod.
Libi se mi moc, hned bych ho dala. A nejake asociace? Kazde jmeno ma nejakou.
@Kelsey píše:
Gréta nee. Ale Gita se mi líbí.
To byl driv presne muj styl. Nina, Gita, Rita, Ina… Potom se mi trochu zmenil pohled a vkus na jmena, ted uz to mam jinak
@Hobitka píše:
Mne se libi. Jeste se mi z podobneho soudku libi Ulrika. Ja naopak mam vsechny deti s R, jmena bez R mi prijdou usislana, ale to je otazka vkusu a nikdo ti pravdivou a jednoznacnou odpoved neda.
Mam to taky tak. Bez R se mi libi jen hrstka jmen.